Bόρειος Κορέα

• Thread starter Thread starter COMPUTERISE
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αχ δε μπορώ, έχω κανονίσει να ράψω κουστουμάκι στον Αρμάνι στο Μιλάνο εκείνη την εποχή. Θα τον απογοητεύσω οικτρά αν δε παρευρεθώ, για χάρη μου δε θα βρίσκεται στην επίδειξη μόδας στη ΝΥ εκείνες τις ημέρες. Αν το κανονίσετε κάποια άλλη εποχή (και με ναύλωση ενός ταπεινού Α380,ναι απ'αυτά που δεν έχουν ακόμα παραδοθεί, τί σόι πρωτοπόροι είμεθα) i will deeply take it under consideration...

dear "Hunting a shadow".
do not paspalize your mind with every capitalistic temptation that is being served by the unbelievers of the western opportunistic regime. Free your mind and let the curing gesture of our peaceful leader to transpass your already damaged soul. Let (410) us, your true comrades, to guide you to the land of the eternal revolutionary spirit. To the eternal light of the true enlightment.

κρacuβaya cτρana

ΠΣ: Γκίβ γιορσέλφ ε μπρέικ εντ τζόιν ας τίλ δε έντ...ριλάξ..ιτς τζάστ φάν...

Εγώ πάλι, συνεπαρμένος από το μεγάλο τούρκο πολιτικό-συνταγματάρχη (καταλαβαίνετε τώρα) Alparslan Türkeş και το αμίμητο απόφθεγμά του "Herşeyde devlet ve devlette herşey" (Το κράτος πρέπει να βρίσκεται μέσα σε όλα και στο κράτος πρέπει να ανήκουν όλα) το οποίο, τώρα που το σκέφτομαι, εφαρμόζεται και στη Βου-Κου, σας ανακοινώνω ότι η τιμη με την ΤΗΥ ανέρχεται στα 937 ευρώ περίπου. Πάει το παπαρουνοκεμπάπ στου Χαμντί...

Ποιες ειναι οι σκοτεινες δυναμεις που πανε να σπιλωσουν και να καταστρεψουν την ποιο πλουσια σοσιαλκουμουνιστικη χωρα?

Φιλε συντροφε μηπως πρεπει να γινεις ο Παπα-ρηγας εχει φαση οταν γραφατε το γνωστο παραμυθι για την εργατια,για την αλληλεγγυη,για την εργατικη επανασταση ολα ειναι επικαιρα, ζητε ακομα στο 1920 με λενιν τροσκι και με την σοβιετικη παρεα.νομιζετε οτι θα κανετε τον κοσμο νεο σοβιετ.

Εγω δεν το γουσταρο να κυκλοφορω με λαντα,ζαπαροβιτσ,λεικα, βολγα,πρωτιμο το audi, αεροπλανο airbus αντι κατι τουπολιεφ,προτιμο τον σονυ vaio παρα τα χοραφια.

Ζητω ομως ο ελληνικος κουμουνισμος (κοιτα αν υπαρχει κουμουνισμος στην κινα ή στην ρωσια) αν δεν μπορεις να μαθεις τι γινεται τοτε ταξιδεψε στην αγγλια και δες στα πανεπιστημια ποσοι κινεζοι σπουδαζουν και ποσο πληρωνουν? μαθε οτι 150000000 πολιτογραφημενοι κινεζοι εχουν εισοδημα πανω απο 100000$ οταν 1δισ κινεζοι περνουν μεροκαματο 10 δολαρια δουλευουν 15 ωρες την ημερα σε αθλιες συνθηκες.Πηγαινε στο Ντουμπαι,Ντοχα, που δεν ειναι μακρια να ρωτησεις ποσο πληρωνται οι κινεζοι? 200$ δουλευουν 12 τουλαχιστον και 365 μερες και το θεωρουν πολη καλες συνθηκες εργασιες.

Επειδη ο κουμουνισμος ομως υπερεχη μην σκεφτεσε και αντεγραφετε οτι σας λεει ο περισσος.ακομη δεν ειμαι ιμπεριαλιστης γνωστης της ιστοριας ειμαι και ομογενης απο το περσικο κολπο

@killerwing

Η μεταμόσχευση χιούμορ δεν έχει ακόμη ανακαλυφτεί. Θα περιμένεις μάλλον πολύ καιρό ακόμα... :wink:

ΠΣ: Καλώ το πολίτικ μπιρό και τον ΓΓ να επέμβουν δραστικά. :roll:

aakunz":tevsz9e8 said:
"Herşeyde devlet ve devlette herşey" (Το κράτος πρέπει να βρίσκεται μέσα σε όλα και στο κράτος πρέπει να ανήκουν όλα) το οποίο, τώρα που το σκέφτομαι, εφαρμόζεται και στη Βου-Κου,

Καλά, πρέπει να ξενιτευτείς στη Β. Κορέα για να βιώσεις το κρατικοδίαιτο όνειρο? Ξεχνάς ότι ζείς στην τελευταία μαρξιστική χώρα της Ευρώπης? Στη χώρα που τίποτα δεν γίνεται χωρίς υπογραφή μανδαρίνου? Εκεί που το όνειρο είναι μια θέση στο δημόσιο?

Φίλε killerwing,

Ο σύντροφος Computerise σου πρότεινε να βάλεις λίγο χιούμορ στη ζωή σου και εγώ νοιώθω ότι δεν έπρεπε να σε εξωθήσουμε σε τόσο ακραίες και σουρρεαλιστικές καταστάσεις. Οφείλω πάντως, να ομολογήσω ότι ήσουν πολύ πειστικός αλλά ακόμα προσπαθώ να βρω ένα μέρος (πλην της Βου-Κου βεβαίως-βεβαίως) που να μην υπάρχει διαφθορά, εκμετάλλευση και καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Κάτι μου είπαν για ένα μέρος που λέγεται Ανταρκτική και ένα άλλο που λέγεται Σελήνη αλλά κάποιος μου είπε ότι και στα δύο έχουν πατήσει οι πλουτοκράτες ιμπεριαλιστές. Επίσης κάτι άκουσα ότι και σε κάποιες χώρες του Κόλπου (του Περσικού εννοώ, βεβαίως) και της Μέσης Ανατολής, οι γυναίκες δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους ανθρώπους (κάπως έτσι μου το είπε ένας ινστρούχτορας από το Κόμμα).

Μήπως εσύ που ζεις εκεί θα μπορούσες να μας διαφωτίσεις;

Σύντροφοι!!

Μόλις έλαβα άκρως απόρρητες πληροφορίες για το ποιόν του killerwing από το υπουργείο κρατικής ασφάλειας στην Πιονγκ Γιανγκ. Τα πράγματα σύντροφοι είναι σοβαρότερα από όσο νομίζαμε!! Η διεθνής αντίδραση πανικοβλημένη από τον επαναστατικό αέρα που σαρώνει το καπιταλιστικό κατεστημένο ψαρεύει σε θολά νερά και συνάπτει ανίερες συμμαχίες!!Ξεθάβει από το χρονοντούλαπο της ιστορίας τα θλιβερά απομεινάρια του παρελθόντος, τους βρυκόλακες του σοσιαλισμού και συμμαχεί μαζί τους με σκοπό να καταπνίξει το λαικό κίνημα και τον μοναδικό ορθόδοξο μαρξισμό-λενινισμό!! Σας αποκαλύπτω λοιπόν ότι ο κύριος killerwing είναι γνωστό όργανο του διεθνούς ΤΡΟΤΣΚΙΣΜΟΥ!! Ναι καλά διαβάσατε σύντροφοι ο killerwing είναι ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗΣ!!
Τα αμερικανοκίνητα ιμπεριαλιστικά αεροπορικά λόμπη σε συνενόηση με τις αμερικανοαραβικές πετρελαικές καπιταλιστικές εταιρίες και την υψηλή επιστασία γνωστών σιωνιστικών κέντρων, στρατολόγησαν τον εν λόγω κύριο, τον εκπαίδευσαν σε τροτσκιστικά στρατόπεδα στον κόλπο και τον έστειλαν να σαμποτάρει το airliners.gr και να κατασυκοφαντήσει το λαική δημοκρατία της Β.Κορέας στις μάζες!!!

Σατανικό το αμερικανοαραβικοσιωνιστικοκαπιταλιστικοιμπεριαλιστικό σχέδιο αλλά λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο!! Το κόμμα αγρυπνά killerwing και ξεσκεπάζει τον θλιβερό σου ρόλο!! Παραδέξου τον άθλιο ρόλο σου και γύρνα ξανά στην μεγάλη σοσιαλιστική αγκαλιά του γαλήνιου ηγέτη μας!! Κάνε αυτοκριτική σύντροφε, ξέχνα τα Λονδίνα τα audi και τα sony!! Tην πραγματική ευτυχία killerwing θα την βρείς καταθέτοντας λουλούδια στο μαυσολείο του μακαριστού ηγέτη μας στην Πιονγκ Γιανγκ, στο αντίκρισμα ένος ηρωικού IL-62 της Air Koryo, σε μια βόλτα με ένα LADA στους υπερσύγχρονους αυτοκινητοδρόμους της Λαικής μας Δημοκρατίας!!

Επαναλαμβάνομαι, αλλά τα δάκρυα συγκίνησης μπροστά στο μεγαλείο της μεγάλης Πατρίδας είναι αδύνατον να συγκρατηθούν για ακόμη μία φορά. Είθε ο γαλήνιος ηγέτης μας να δίνει δύναμη και πίστη στα πεφωτισμένα μας μέλη και το οργανωτικό του και να ξεσκεπάζουν πάντα τους εχθρούς της λαϊκής αυτής εκστρατείας.

Μήπως, λέω μήπως, αυτό το τοπικ έχει παρατραβήξει? Ένα μεγάλο μέρος των μελών (και των συντονιστών) ούτε καν μπαίνει στο συγκεκριμένο θέμα πλέον, λόγω των "χιουμοριστικών" ποστ από 2-3 μέλη. Εγώ επικροτώ το εγχείρημα για ταξίδι σε μια τέτοια χώρα και μακάρι να πάτε καλά και να περάσετε καλά και πολύ θα χαρούμε όλοι, όταν με το καλό γυρίσετε, να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας μαζί μας.
Αλλά αυτές οι 4 μέχρι τώρα σελίδες είναι γεμάτες με posts που αφορούν αυτούς μόνο που τα γράφουν. Θεωρώ ότι έχει καταντήσει πολύ κουραστικό αυτό το χιουμοριστικό αριστεριστικό υφάκι των δεκάδων μηνυμάτων και καλό θα ήταν να λήξει κάπου εδώ. Ας το συνεχίσετε με πμ, μιας και ένα topic που απασχολεί (και ενδιαφέρει) 2-3 άτομα δεν μπορεί να συνεχίζεται σε δεκάδες μηνύματα τύπου chat.