Ποιες ειναι οι σκοτεινες δυναμεις που πανε να σπιλωσουν και να καταστρεψουν την ποιο πλουσια σοσιαλκουμουνιστικη χωρα?
Φιλε συντροφε μηπως πρεπει να γινεις ο Παπα-ρηγας εχει φαση οταν γραφατε το γνωστο παραμυθι για την εργατια,για την αλληλεγγυη,για την εργατικη επανασταση ολα ειναι επικαιρα, ζητε ακομα στο 1920 με λενιν τροσκι και με την σοβιετικη παρεα.νομιζετε οτι θα κανετε τον κοσμο νεο σοβιετ.
Εγω δεν το γουσταρο να κυκλοφορω με λαντα,ζαπαροβιτσ,λεικα, βολγα,πρωτιμο το audi, αεροπλανο airbus αντι κατι τουπολιεφ,προτιμο τον σονυ vaio παρα τα χοραφια.
Ζητω ομως ο ελληνικος κουμουνισμος (κοιτα αν υπαρχει κουμουνισμος στην κινα ή στην ρωσια) αν δεν μπορεις να μαθεις τι γινεται τοτε ταξιδεψε στην αγγλια και δες στα πανεπιστημια ποσοι κινεζοι σπουδαζουν και ποσο πληρωνουν? μαθε οτι 150000000 πολιτογραφημενοι κινεζοι εχουν εισοδημα πανω απο 100000$ οταν 1δισ κινεζοι περνουν μεροκαματο 10 δολαρια δουλευουν 15 ωρες την ημερα σε αθλιες συνθηκες.Πηγαινε στο Ντουμπαι,Ντοχα, που δεν ειναι μακρια να ρωτησεις ποσο πληρωνται οι κινεζοι? 200$ δουλευουν 12 τουλαχιστον και 365 μερες και το θεωρουν πολη καλες συνθηκες εργασιες.
Επειδη ο κουμουνισμος ομως υπερεχη μην σκεφτεσε και αντεγραφετε οτι σας λεει ο περισσος.ακομη δεν ειμαι ιμπεριαλιστης γνωστης της ιστοριας ειμαι και ομογενης απο το περσικο κολπο