Bόρειος Κορέα

• Thread starter Thread starter COMPUTERISE
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ειλικρινά, οφείλω να ομολογήσω ότι με προβληματίζει η τροπή που πήραν τα πράγματα στο συγκεκριμένο τόπικ. Μη θεωρήσετε αλαζονικό το ότι θεωρώ ότι δεν οφείλω συγγνώμη σε κανέναν σας. Είμαι ο πρώτος που ζητά συγγνώμη για πολλά λάθη, αλλά δεν αισθάνομαι ότι έκανα κάτι επιλήψιμο σε αυτήν την περίπτωση. Παρ’ όλα αυτά λυπάμαι για όσους δεν έπιασαν το πνεύμα και θεώρησαν ότι είχα σκοπό να αναπαραγάγω πολιτικό λόγο οποιουδήποτε προσανατολισμού σε ένα αεροπορικό φόρουμ. Κάτι τέτοιο το θεωρώ εντελώς ανόητο και για αυτόν που επιχειρεί να το κάνει αλλά και για αυτόν που το πιστεύει ότι προσπάθησα να κάνω.

Τόσο εγώ όσο και οι φίλοι που θα έρθουν μαζί στο «Προσκυνηματικό Ταξίδι» αγαπάμε αυτό που κάνουμε και μας αρέσει τρελά να το λέμε και στους φίλους μας, όπως άλλωστε και για κάθε ταξίδι που κάνουμε. Μας αρέσει να μαζεύουμε, από τώρα, προπαγανδιστικό (ενημερωτικό) υλικό (you name it) και είμαστε υπερήφανοι που θα πάμε κάπου πέρα από τα καθιερωμένα και δεν θα είμαστε ουρανοκατέβατοι (αν και με το Илюшин-62 έχω κάποιες επιφυλάξεις).

Ναί, δεν έχω πετάξει ποτέ μου με σοβιετικής / ρωσικής κατασκευής αεροπλάνο, η μηχανή μου δεν είναι Урал, το αυτοκίνητό μου δεν είναι Москвич. Στη βιβλιοθήκη μού έχω και το Κομμουνιστικό Μανιφέστο, και το Nutuk του Atatürk, και τη Διπλωματία του Kissinger και σύντομα ευελπιστώ ότι θα έχω και το Ruhnama του Saparmurad Niyazov. Τρέχα τώρα να βγάλεις συμπεράσματα για το «επαναστατικό ποιόν» μου.

Δεν πιστεύω ότι ο συντονιστής είπε όσα είπε από μόνος του. Σίγουρα κάποιοι ενοχλήθηκαν και έκαναν αναφορά. Θα ήταν έλλειψη συνέπειας εκ μέρους του να μην πάρει θέση. Και εγώ έχω αναφέρει κάποιους που θεώρησα ότι είχαν ανάρμοστη συμπεριφορά στο φόρουμ. Πιστεύω όμως ότι η μία συμπεριφορά από την άλλη έχει διαφορά και εξακολουθώ να πιστεύω όσα είπα στην αρχή, περί άρθρωσης πολιτικού λόγου σε αυτό το φόρουμ.

Και κάτι τελευταίο: Πρόσφατα έγραψα ένα μακροσκελέστατο trip report για ένα ταξίδι που έκανα. Αν θεωρείτε ότι είναι μονόλογος (ήτοι: Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει) δεν έχω κανένα πρόβλημα να μου το πείτε, αν και νομίζω ότι δεν πίεσα κανέναν να το διαβάσει, ούτε απείλησα να σας βάλω διαγώνισμα για να μου πείτε τί σημαίνει Sululik στα γροιλανδικά...

για μερικες μερες δεν μπορουσα να μπω στο airliners για προσωπικους λογους. τωρα μπαινω και βλεπω οτι εγινε χαμος.

προσωπικα πιστευω πως το εν λογω θεμα εχει νοημα και λογω υπαρξης. γινεται μια προσπαθεια για μια εκδρομη (αεροπορικη) για την Β.Κορεα κατι το οποιο δεν ειναι και ιδιαιτερα συνηθισμενο. η προσκληση ειναι ανοιχτη σε ολα τα μελη. πιστευω οτι πολυ σωστα ανοιχτηκε το εν λογω τοπικ ετσι ωστε να μπορεσουμε ολοι οι ενδιαφερομενοι να συζητησουμε για τον εν λογω προορισμο και για τις λεπτομερεις της εκδρομης.

οπως ειναι λογικο η Β Κορεα δεν μας τραβα το ενδιαφερον επειδη εχει λιγο κρασι λιγο θαλασσα και το αγορι μου..αλλα επειδη ζει κατω απο ενα ιδιαιτερο καθεστος. αυτην την ιδιατεροτητα καποια μελη (μεταξυ αυτων και εγω) αποφασισαμε να την τονισουμε με χιουμορ. ειναι δεδομενο πως πολιτικη θεση δεν παιρνουμε ουτε υπερ ουτε κατα. απλως προπσαθουμε να δημιουργησουμε την καταληλη κατ'εμας ατμοσφαιρα που απαιτει , κατα την αποψη μας, το εν λογω ταξιδι.

Προς τι τόση αναστάτωση ρε παιδιά (ή να γράψω σύντροφοι για να ταιριάζει; ).

Σαν συντονιστής-διαχειριστής διαβάζω 99% των θεμάτων εδώ. Τα διαβάζω στα γρήγορα από την στιγμή που δεν τα βρίσκω ενδιαφέρον για μένα, αλλά έχω και μια υποχρέωση εδώ μέσα να ενεργώ όταν κάποια θέματα ξεφεύγουν (βάση των Ορών Χρήσης). Τότε πρέπει να ενεργήσω, άσχετα με το αν συμφωνώ με αυτά που διαβάζω ή όχι. Προσπαθώ δηλαδή να είμαι αντικειμενικός. Βλέποντας αυτό το τόπικ σίγουρα δεν βρίσκω κάτι που να είναι αντίθετο με τους Όρους του φόρουμ, οπότε και δεν έχω λόγω να βάλω λουκέτο στο σχετικό θέμα. Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να εκφράζει τις απόψεις του. Από τη στιγμή που αυτές δεν είναι αντίθετες με τους Όρους δεν υπάρχει λόγος να ενεργήσω.

Ας κλείσουμε εδώ λοιπόν αυτή την παρένθεση και ας αφήσουμε το σχετικό θέμα να εξελιχτεί. Τώρα αν το διαβάζουν 100 άτομα ή 4-5 είναι άλλο θέμα. Πάντως οι παραπάνω δημοσιεύσεις δείχνουν ότι όλοι μας λίγο-πολύ το διαβάζουμε. ;) Άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερα. Όπως συμβαίνει άλλωστε με κάθε θέμα.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗΣ

Ουτε 5 μερες δεν μπορω να λειψω, γινεται αμεσως της Ποπης εδω περα.. Ρε Γεωργιε, (και οι υπολοιποι εδω περα που "παραπονιουνται") Δεν σε καταλαβαινω: Εδω εχουμε με μια σοβαρη περιπτωση (τα παιδια θελουνε να πανε στην ενδοξη σοσιαλιστικη γη) και απο την αλλη το παρουσιαζουνε με ενα χιουμοριστικο τροπο! Τωρα ποιος το διαβαζει, γραφει κλπ εινα αλλο θεμα! Κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να διαβασει κατι, και ακομα λιγοτερο να γραψει κατι!! Οποιος δεν γουσταρει, δεν διαβαζει! Και εγω δεν κοιταω σχεδον ποτε τα τριπ ριπορτς, αλλα δεν παραπονεθηκα γιατι δεν κλεινει το θεμα (αφου δεν με ενδιαφερει! ;) ) Οταν διαβασα τα προηγουμενα ποστ, νομιζα οτι επροκειτο για φαρσα. Τωρα ειμαι σιγουρος οτι ξενα σκοτειναι, ιμπεριαλιστικα κεντρα ληψης αποφασεων εχουνε εισβαλει στην σελιδα μας εδω και προσπαθουνε με με αγριες μεθοδους που θυμιζουν εξαφανισμο ολοκληρων προλεταριακων κοινωνικων στρωματων, να μας κλεισουνε το στομα! Δεν βλεπω πραγματικα τον λογο για τον οποιο δημιουργηθηκε τοσος τζερτζελες εδω μεσα! Ειχαμε χειροτερα θεματα, οπως σωστα ειπανε αλλοι, οπως επισης τα μισα θεματα θα επρεπε να ειχανε κλεισει αμα το περνατε τοσο αξιοκρατικα το θεμα!

Γιωργο ελπιζω να μη με παρεξηγησεις: Εμεις καταλαβαινομαστε και συννενοουμαστε πολυ καλα, και ελπιζω να μεινει ετσι!! Απλα προσπαθω να σου πω οτι εισαι λιγο οut σε αυτη την φαση, διοτι εδω θελουμε να κανουμε λιγο πλακα, να ξελασκαρουμε απο το στρες της καθημερινοτητας. Κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να διαβασει κατι, και ακομα λιγοτερο να γραψει. οποιος απο αυτους που παραπονεθηκε δεν γουσταρει, γιατι ειναι ο ιδιος κομμουνιστης (δικαιωμα του, δεν ειμαι εγω στην εξουσια! :P) ε τοτε πες του οτι εχει μεγαλη αναγκη απο λιγο χιουμορ στη ζωη του! (ασε δλδ που σιγουρα διαβαζει το ποστ μου, και αν ειναι κανεις κομμουνιστης πρεπει να εχει χιουμορ στη ζωη.... :-P) Θα ειχες απολυτο δικιο εαν το θεμα ειχε τεθει σε μια στηλη αυστηρα για την αεροπορια.

Αλλα ο τιτλος της στηλης που δημοσιευτηκε ειναι:
Πολλά & διάφορα
Εδώ όλα τα θέματα που θέλετε να... συζητηθούν

Οποτε θα ελεγα να ηρεμησουνε ολοι οι εμπλεκομενοι και να δουμε την υποθεση πιο cool!

00000877.gif
:!:

Τωρα ειμαι σιγουρος οτι ξενα σκοτειναι, ιμπεριαλιστικα κεντρα ληψης αποφασεων εχουνε εισβαλει στην σελιδα μας εδω και προσπαθουνε με με αγριες μεθοδους που θυμιζουν εξαφανισμο ολοκληρων προλεταριακων κοινωνικων στρωματων, να μας κλεισουνε το στομα!

και όμως δεν τα καταφέρανε επειδή, για άλλη μια φορα, η μεγάλη σοσιαλιστική αλήθεια έλαμψε. Οι ιμπεριλιστικες συνωμοσίες δέχτηκαν άλλη μια ήττα.

Και επειδή είμαστε αεροπορικό φόρουμ:Προτείνω tia άμεση εξόντωση όλος τον ιμπεριαλιστικών αεροπλάνων από τον ελληνικό αεροπορικό χορό

Στο διάολο με τα ιμπεριαλιστικά Boeing και Airbus. Κονσέρβες να τα κάνουνε !! Προτείνω τον άμεσο επανaπατρισμο τον χαμένων Yak-40 που είχε η Ολυμπιακή. Επίσης την αγορά Il-86 τα οποια είχε δοκιμάσει πριν μερικά χρονια η ΟΑ. Τότες η Ολυμπιακή είχε εντυπωσιασθεί από τις εκπληκτικές ικανότητες αυτού του μεγάλου σοσιαλιστικού αεροπλάνου. Αλλα δυστυχώς ιμπεριαλιστικά κύματα ανάγκασαν την εταιρία να αγοράσει Airbus, τα οποια όμως επειδή δεν αξίζουν τίποτα τα έχει δίωξη κιόλας από τον στόλο τις.

Σύντροφοι,
δάκρυα επαναστατικής συγκίνησης ξανακυλούν στο πρόσωπό μου.
Με χαρά και περηφάνεια καλώ στην ενεργό δράση τους συντρόφους του οργανωτικού που τόσο άνανδρα εξορίστηκαν στη σιωπή.
Σύντροφοι,

Εμπρός για την Νέα Σάντα Κλάρα

venceremos

Και επειδη συντροφοι σας σκεφτομαι, ακομα και εαν το ταξιδι ειναι του χρονου. σας δινω ενα δειγμα κουλιναριστικης πολυτελειας στην εταιρεια του λαου! Δωστε βαση στο μπεργκερ της τριτης φωτο! Δεν ξερω εαν τα ΜκΔοναλντια ειναι καλα, εγω παντως θα προσπαθουσα απο τωρα να εξασκηθω στην.. εγκρατεια.. ;)

Επειδη δεν παρακολουθησα το θεμα τις προηγουμενες μερες, θα ηθελα να πω,πως ο καημενος ο GP707 απλα ειπε την αποψη του και εκανε μια προταση,δεν απαγορευσε σε κανενα να μιλησει η να γραψει.
Γιατι πεσατε να τον φατε; :cry:
Εννοειται πως ο καθενας εχει μια αποψη και ειναι ελευθερος να την εκφραζει οπου θελει αρκει να μη θιγει τους αλλους.Ε,αυτο δεν εκανε και ο GP707;Απλα,ειπε τι τον ενοχλησε και προτεινε εναλλακτικο τροπο επικοινωνιας μεταξυ των αμεσα ενδιαφερομενων.

Χωρις να εχω διαβασει ολα τα post καταλαβα ομως πως ολα βαινουν πλεον ομαλως.Αντε, παιδια και οταν γυρισετε απο το ταξιδι ,τοτε να δουμε τι εχουμε να τραβηξουμε(μη βαρατε,πλακα κανω). :twisted: :twisted: :twisted:

Ο GP707 ειναι υπομοχλιο σκοτεινων ιμπεριαλιστικων δυναμεων. Κ εσυ connie εισαι το φερεφωνο του. :P

Eίθε οι ενοράσεις του γαλήνιου ηγέτη μας να συντροφεύουν τον σύντροφο aakunz στο ιστορικό του ταξίδι. Όπως και ο μακαριστός σύντροφος Λένιν, ο οποίος ταξίδεψε μέχρι την εχθρική Γενεύη για να δημιουργήσει τον εκεί επαναστατικό του πόλο για το καλό της κομμουνιστικής ολοκλήρωσης.
Σύντροφοι, ήδη ετοιμάζεται και νέα μυστική αποστολή από το τοπικό σοσιαλιστικό κίνημα των Sardellistas για ανίχνευση του προγράμματος επαναδραστηριοποίησης του πτητικού προγράμματος του λαοφιλέστατου Ty134. Το σκάφος ίσως αποτελέσει τελικά την πλατφόρμα μεταφοράς μας στην ιερή πατρίδα. Φυσικά με στάση προσκύνημα στο φίλιο Τουρκμενιστάν και με παράλληλες εκδηλώσεις καθοδήγησης. Εν αναμονή των συντροφικών διεργασιών,

Viva los Koryoeros