Bόρειος Κορέα

• Thread starter Thread starter COMPUTERISE
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σύντροφοι!!

Τέλος καλό όλα καλά!! Η όποια παρεξήγηση πιστεύω ότι λύθηκε και πιστός στον αγώνα μας για διαρκή επανάσταση και τις ορθόδοξες, ριζοσπαστικές σοσιαλιστικές αρχές, σας μεταφέρω νεώτερα από το μέτωπο του αγώνα κατά της αμερικανοαραβοσιωνιστικοιμπεριαλιστικής αντίδρασης.
Ο αγώνας ΤΩΡΑ δικαιώνεται και συνάμα ΤΩΡΑ συνεχίζεται.

Με την πολύτιμη αρωγή του τιμημένου κόμματος της Λαικής Δημοκρατίας της Β.Κορέας τα μέλη μας κινητοποιούνται και ξεσκεπάζουν κάθε μορφή μαύρης αντίδρασης!!
Πρώτα απ όλα πρέπει να συγχαρώ τον σύντροφο makedonas γιατί ξεμπρόστιασε για μια ακόμη φορά τους καπιταλιστές δείχνοντάς μας αποκλειστικές εικόνες , από το υπέροχο γαστριμαργικό menu της αεροπορικής εταιρίας του εργαζόμενου λαού της Αir Koryo.Η συνταρακτική αποκάλυψη όμως έρχετε,όπως σωστά επισημένει ο σύντροφος από την φωτογραφία 3. Δεν θα σταθώ σύντροφοι στην αδιαμφισβήτητη γευστική και οπτική ποιότητα του γεύματος,άλλωστε η φωτογραφία μιλά από μόνη της, αλλά θα σας αποκαλύψω κάτι το ανεπανάλειπτο, κάτι που με μεγάλη δυσκολία απέσπασα από τα επίσημα χείλη της Λαικής Β.Κορεάτικης κυβέρνησης. Λοιπόν σύντροφοι το νέο βόμβα είναι ότι τα γνωστά και μη εξαιρετέα χάμπουργκερς που τόσο ενερυθρίαστα πολυδιαφημίζουν ο κύριος ΜacDonald και oι αυλοκόλακες του είναι Β.Κορεάτικη ανακάλυψη!!Ναι είναι αλήθεια σύντροφοι, ξεσκεπάζουμε σήμερα μιά ιστορική απάτη της μαύρης προπαγάνδας!! Η έμφυτη συστολή των οργάνων του κόμματος έκρυβε τόσα χρόνια το μεγάλο μυστικό!!Εν συντομία η ιστορία έχει ως εξής.
Όταν οι λαμπροί Β.Κορεάτες επιστήμονες έκαναν την ιστορική ανακάλυψη των χάμπουργκερς οι αμερικανοκαπιταλιστικές εταιρίες εστίασης έχασαν τον κόσμο κάτω από τα πόδια τους.H θριαμβευτική επικράτηση του σοσιαλισμού ΚΑΙ στο χώρο εστίασης θα ήταν αναμφισβήτητο γεγονός!!Η αντίδραση ήταν με την πλάτη στον τοίχο έπρεπε να βάλει σε εφαρμογή τα μεγάλα μέσα, να στρατολογήσει χαφιέδες και να κλέψει την μυστική φόρμουλα!!Τότε ήταν που πανικόβλητος ο ΜacDonald και η κομπανία του έστειλαν αργυρώνυτους, θλιβερούς Ν.Κορεάτες πράχτορες στην Πιονγκ Γιανγκ με σκοπό να κλέψουν το πολύτιμο μυστικό κατασκευής!! Δυστυχώς με μαφιόζικες,χαφιέδικες μεθόδους τα κατάφεραν!! Ο κόσμος βρέθηκε ένα βήμα πριν τον πυρινικό όλεθρο και τότε για χάρη της ειρήνης οι σύντροφοι έδωσαν τόπο στην οργή και αποσιώπισαν το γεγονός. Πόση ευγνωμοσύνη οφείλουμε στον γαλήνιο ηγέτη μας!!
Αίσχος κύριε Mac Donald, oικιοποιηθήκατε μέχρι και τα σοσιαλιστικά χάμπουργκερς!!!Είστε απίστευτος κύριε!! Και όχι μόνο αυτό, στο βωμό του αμαρτωλού κέρδους,μειώσατε την ποιότητα των υλικών, καταστώντας αυτή την γευστικότατη σοσιαλιστική λιχουδιά σε αμερικανικά καπιταλιστικά σκουπίδια!! Αυτοί είσαστε κύριοι πλουτοκράτες!!Ενα ακόμη μπράβο στο σύντροφο makedonas που ξεσκέπασε την πλεχτάνη.

Το δεύτερο μεγάλο νέο που σας αποκαλύπτω είναι το ταξίδι αστραπή που κάνει ο σύντροφος aakunz στο Παρίσι με ιερό σκοπό να πληροφορηθεί το ποιόν της Ν.Κορεατισας κυρίας, που προσφέρθηκε να μεταφράσει τα σοφά κείμενα του Β.Κορεάτικου δελτίου ειδήσεων.Με αγωνία όλος ο σοσιαλιστικός κόσμος περιμένει νέα του.Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα σύντροφοι οι αντιδραστικοί ρεβιζιονιστικοί κύκλοι καραδοκούν!!

Ηasta la victoria siempre companieros!!

O σύντροφος γραμματέας

κουρασμενος μετα απο αλεπαληλα ξενυχτια λογω διπλωματικης επεσα να ριμαδοκοιμηθω...αρχικα μου ηταν αδυνατον...σκεφτομουν αυτα που ειχα διαβασει στο φορουμ για το ταξιδι στα πατρια εδαφη (πατριδα μου ειναι εκει που μισησα). η κουραση κερδισε τον ποθο για ταξιδι και επεσα στην αγγαλια του...Μορφεα(αρχαια θεοτητα...μην παρεξηγηθουν οι σεξουαλικες μου προτιμησεις... :lol: )
ξαφνικα τρομος με κυριευσε....μια φιγουρα πλησιασε.....μια φιγουρα ντυμενη με σκωτσεζικη ενδυμασια και ενα μεγαλο σπαθι στο χερι. με αγριο κοιταξε....και αναφωνησε (με σκωτσεζικη προφορα)...."it can be only one" και εξαφανιστηκε πριν προλαβει να ολοκληρωσει την φραση του... απο την εμπειρια μου(γενικοτερη εμπειρια) καταλαβα οτι εννουσε.."it can be only one chance in your lifetime to visit the bloody north korea"...ανατριχιασα....ακομη και οι δυτικες δυναμεις με σπρωχνουν προς τα εκει....

ξυπνησα λουσμενος απο κρυο ιδρωτα(οποτε δεν χρειαζοταν να λουστω ξανα..) και αποφασισα να συμμετασχω στον αγωνα(ταξιδι).

λευτερια στους νοτιοκορεατες!

Σύντροφοι,άν και η ιστορία απόδειξε οτι ο υπαρχτός σοσιαλισμός απότυχε στην πράξη (όχι την σεξουαλική),θά μπορούσε κάποιος εξ υμών νά μέ πληροφορήση γιά το ακριβές ποσόν τών εισιτηρίων (σέ ευρώ,βεβαίως,διότι ακόμα και αυτή η πάλαι ποτέ μητρόπολις τού σοσιαλισμού Ρωσία έχει καταργήσει το ρούβλιον εις τάς διεθνής συναλλαγάς της);Ερωτώ διότι αλλού είδα κάτι σάν 930,αλλού κάτι σάν 760 κλπ.Τί απ'όλα αυτά ισχύει;

ΥΓ.Αν αυτά που είδα στίς φωτογραφίες τά σερβίρει η Air Koryo,τότε εφ'όσον καταφέρω να συμμετάσχω στο προσκυνηματικό τούτο ταξίδι,θά φέρω φαγητό από το σπίτι μου.... :D

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ! Oι λαικες δυναμεις συνενωνονται σιγα σιγα και μετατρεπονται σε μια λαικα υποβασταζομενη γροθια, η οποια ετοιμη να κατασπαραξει τα ξενα πολιτικοιμπεριαλιστικα κεντρα αποφασεων οπως και τα φερεφωνα των, ανοιγουνε την αγκαλια τους και προσφερουνε την αγαπη και την στοργη του γαληνιου ηγετη σε οποιον την αποζητησει! Το προσκυνημα δεν εχει τελος! Δηλωνω την υπο ορους συμμετοχη μου, και διευκρινιζω ποιοι ειναι αυτοι:

- ΧΡΟΝΟΣ, ΧΡΟΝΟΣ, ΧΡΟΝΟΣ -

мы соединены и решены!
мы никогда не будем передавать!
мы не претендуем воевать для наших идей!
оклик к нашему руководителю!
оклик к коммунизму!

Αφιερωμένο στους απανταχού συντρόφους και ειδικότερα στο σύντροφο makedonas που τόσα έχει προσφέρει στο λαικό κίνημα!!
Ο original, ο ανεπανάληπτος ,ο ηρωικός ύμνος του τιμιμένου Κ.Κ.Σ.Ε!!
Απολαύστε τον!!

http://www.uploading.com/files/IFQZDK3M/Hymne_der_Sowjetunion.mp3.html

Σύντροφε Hastaroth,

Πρώτα απόλα κάνε αυτοκριτική γιατί διακρίνω στα λεγόμενα σου ρεβιζιονιστικές τάσεις.Τι αναθεωρητικές σαχλαμάρες είναι αυτές που αναφέρεις περί φαγητού στην ένδοξη πατρίδα? Μάτια έχουμε και βλέπουμε τις φωτογραφίες σύντροφε, η ποιότητα των εδεσμάτων στο σοσιαλιστικό παράδεισο είναι ΑΡΙΣΤΗ!! Μήπως αμφισβητείς το κόμμα σύντροφε?? Λέω μήπως??

Καταλαβαίνω ότι τα αντιδραστικά κέντρα αποφάσεων σε μπέρδεψαν γιαυτό ξεκαθαρίζω τα πράγματα. Έχε στο νου σου ότι το συνολικό κόστος του ταξιδιού θα φτάσει τα 7.000WON.Μην ξεχνάς σύντροφε ότι η πατρίδα έχει σαν νόμισμα το ηρωικό, τιμημένο Βορειοκορεάτικο WON αλλά άντε προς διευκόλυνση σου η αντιστοιχία είναι 2.700 με 2.800euro.

Δηλαδή αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Πεκίνο-Σανγκάη-Αθήνα με Qatar κοστίζουν 670euro και με Εmirates 740euro (ανάλογα τις μέρες αναχώρησης θα διαλέξουμε εταιρία) το εισιτήριο Πεκίνο-Σαγκάη 120euro και η προσκυνηματική εκδρομή από Πεκίνο προς από Β.Κορέα 1.390euro.Στα 1.390euro (ποσό που είναι διαπραγματεύσιμο ανάλoγα με τις συμμετοχές) περιλαμβάνονται τα πάντα δηλ.εισιτήρια.ξενοδοχεία, φαγητά, ξεναγήσεις.Από εκεί και μετά υπολόγισε άλλα 200 περίπου euro για ένα καλό ξενοδοχεία για 4 βράδια στην Κίνα και άλλα 300 με 400euro έξοδα κίνησης μας κάνουν 2.700 με 2.800 euro.

Πιστεύω να ξεκαθάρισα τα πράγματα. Οτι άλλες απορίες έχετε παίδες στη διάθεσή σας.

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΡΙΣΙ

Σύντροφοι και συντρόφισσες,

Γεια σας από την Πόλη του Φωτός (τρόπος του λέγειν, γιατί σήμερα έχει πέσει μαύρη συννεφιά). Σας ανακοινώνω ότι η Νοτιοκορεάτισσα συντρόφισσα έμεινε κατενθουσιασμένη από το ΝτιΒιΝτι που έφερα με τα νέα από την Σοσιαλιστική Πατρίδα. Είμαι πλέον πεπεισμένος για τα επαναστατικά της πιστεύω και νομίζω ότι μπορούμε άνετα να την εμπιστευτούμε.

Παρ' όλα αυτά, ΄συνέβησαν κάποια γεγονότα που έθεσαν σε κίνδυνο την επίσκεψη στρατολόγησης και συσπείρωσης. Ο σύνδεσμος μας στο Παρίσι είναι ταβλιασμένος στο κρεβάτι με ύποτα συμπτώματα κρυολογήματος και υποψιάζομαι βιολογικό πόλεμο από σκοτεινά κέντρα. Θα σας πω περισσότερα όταν έχω νέα της Νοτιοκορεάτισσας συντρόφισσας, η οποία θα συντάξει πόρισμα με τα κύρια σημεία των δελτίων ειδήσεων από τη Βου-Κου. Πάντως ,έμαθα ότι έμεινε κατενθουσιασμένη από ένα εμβατήριο-καραόκε που έχει σε ένα από τα δελτία (όπως κάθε ασιατής που σέβεται τον εαυτό του, αγαπάει το καραόκε).

Aurevoir

Σύντροφε no frills,
είχες την μεγάλη τιμή νας σου εμφανιστεί ο μεγάλος γαλήνιος ηγέτης μας. Είδες το φως σύντροφε και εγένετο φως στην καρδιά σου. Τώρα πιο δυνατός θα δεχτείς την ευλογία της γενεοδωρίας Του.

Σύντροφε makedonas,
δάκρυα συγκίνησης γέμισαν και πάλι τα μάτια μου μπροστά στο μεγαλείο των λόγων σου...και αναφωνώ και γω μαζί σου...
Союз нерушимый республик свободных ...

Σύντροφε hastaroth,
θα συμβούλευα να μετριάσεις τον τόνο των λεγομένων σου. Ο υλισμός που το καπιταλιστικό προτσές σε έχει εμποτίσει δεν λέει να φύγει τόσο εύκολα. Άν και η αναφορά σου στο ισχυρό ρούβλι φάνηκε προς στιγμήν να σε επαναφέρει εις την τάξην, τελικώς διακρίνω μία εμμονή εις την δυτικότροπη σκέψη. Σε συγχωρούμε όμως γιατί διψάς να διδαχτείς. Και θα διδαχτείς.

Σύντροφε aakunz,
κράτα γερά...

Σύντροφοι Computerise καί Captainjumbo,διακρίνω στά γραφόμενά σας μία μονολιθικότητα που ενδεχομένως μαρτυρά οτι έχετε μείνει στίς εποχές τής τρόϊκας ενώ εγώ,όπως θα έχετε αντιληφθεί,προχώρησα στήν εποχή τής περεστρόϊκας καί τής γκλασνόστ που επαγγέλθηκε ο μέγας ηγέτης μέ τον λεκέ στο κεφάλι :D

Επί τού θέματος,βλέπω οτι τελικώς τά λεφτά είναι πολλά και ίσως να μήν καταφέρω να μοιραστώ μαζί σας την όντως ενδιαφέρουσα αυτή εμπειρία.Επειδή όμως είναι ακόμα νωρίς γιά να αποφανθώ,υπάρχει κάποιο deadline γιά τίς σχετικές κρατήσεις ξενοδοχείων,εισιτηρίων κλπ;

Τελειώνοντας,σάς μεταφέρω ένα σύνθημα που άκουσα σέ κάποια καπιταλιστική σύναξη στην οποία παραβρέθηκα εντελώς τυχαία και που μού έδωσε την έμπνευση να γράψω ένα σχετικό τραγούδι.Τό σύνθημα είναι "ΠΡΟΛΕΦΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ"....

ΥΓ.Καμμιά μάζωξη θά κάνουμε; Σέ λίγο θα πλακώση Δεκέμβρης μέ τά χιόνια και δεν θα μπορούμε να πάμε ούτε στίς δουλειές μας.Τουλάχιστον τώρα υπάρχει ακόμη το λεγόμενο ήπιο κλίμα.

Na sdravlje! :)

Ντά παρακαλουώ,

Για άλλη μια φορά είμαι βαθύτατα συγκινημένος που επιστρέφω. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον επαναστατικό μας πυρήνα στο Παρίσι για τη θερμή και εγκάρδια φιλοξενία και να την προσκαλέσω να μοιραστεί μαζί μας τη σούπερ εμπειρία που θα έχει με την ΤΗΥ από το Ορλύ προς την Πόλη. Η βιολογική επίθεση που δέχτηκε από τις σκοτεινές δυνάμεις, δεν έκαμψαν το ηθικό της!

Ο Γαλήνιος Ηγέτης έδωσε ιδανικό άνεμο στο HB-IJJ και οι πτήσεις ήταν καταπληκτικές, κρίμα που δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τις προσγειώσεις...

Αν θέλετε και τις εντυπώσεις μου από το Παρίσι: Σαν πόλη είναι όντως πανέμορφη. Έκανα όμως μοιράιο λάθος που φαντασιωνόμουν ότι οι Γαλλίδες ότι μοιάζουν με την Αμελί. Τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτό που αποκαλούμε Γαλλική Φινέτσα είναι κάτι σαν το σημείο G. Είναι πολύ δύσκολο να το βρείς και ακόμα και σου λένε ότι το βρήκες προφανώς σε δουλεύουν χοντρά. Πάντως ευτυχώς, η Γαλλική Φινέτσα απαντάται -ακόμα- εκτός Γαλλίας.

Ερχόμενοι τώρα στο φλέγον θέμα του ταξιδιού μου: Δάκρυα συγκίνησης είδα να κυλούν από τα όμορφα, λόξα της μάτια. Δάκρυα που ήταν ταυτοχρόνως και δάκρυα θλίψης γιατί όπως μου εξομολογήθηκε, επί εικοσι τόσα χρόνια -οι γυναίκες δε λένε πότε την ηλικία τους- ζούσε μέσα σε ένα καπιταλιστικό ψέμα που είχε φτιάξει για αυτή το καθεστώς των ανδρείκελων της Σεούλ. Επίσης -εντελώς μεταξύ μας- σας εξομολογούμαι ότι η Νοτιοκορεάτισσα, μου είπε ότι λύθηκε στα γέλια, αλλά αυτό ας μείνει μεταξύ μας. Ούτε σας το είπα, ούτε το ακούσατε.

Και συνεχίζω... Κάποιοι από εδώ μέσα -ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε- επιχείρησαν κατά το παρελθόν να λοιδορήσουν τα Επαναστατικα μου πιστεύω και το επαναστατικό μου ποιόν. Σύντροφοι και συντρόφισσες και σήμερα σας αποδεικνύω, για άλλη μια φορά πως δεν φοβάμαι καθόλου αυτα τα ανθρωπόμορφα ιμπεριαλιστικά και καπιταλιστικά τέρατα και φαντάσματα. Σας παραθέτω TO ντοκουμέντο που θα εξαλείψει και την παραμικρή αμφιβολία όλων όσων τόλμησαν να με αμφισβητήσουν. Γιατί το ιερό ταξίδι στρατολόγησης και συσπείρωσης δεν θα ήταν πλήρες χωρίς τη συμμετοχή σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Και επειδή μου αρέσει να ομιλώ με αποδείξεις, αρπάχτε και τη φωτό που το αποδεικνύει. Εδώ με βλέπετε στην πλατεία της Βαστίλλης ανάμεσα σε σημαίες της Παλαιστίνης, του Λιβανού, και της Χεζμπολλάχ (ορισμένες είχαν και τον Αραφάτ) να εκφράζω έμπρακτα την αλληλεγγύη μου στους αγωνιστές της δημοκρατίας και της ελευθερίας. Γιατί εμείς μιλάμε με έργα!

Ζήτω η Παρισινή Κομμούνα!

kala ti ginete o monos veros kapitalas edo mesa emina ego?
:twisted: :twisted: :twisted: