kostas.ath.":hlpsg3ji said:
ρε παιδια καταρχας ξερετε τι σημαινει μισθος????μαλλον δεν ξερετε ουτε νεα ποσο μαλλον αρχαια ελληνικα...μισθος ειναι το μηνιαιο εισοδημα...ακι δεν το λες εγω....αλλα ο μπαμπινιωτης....και κατα δευτερον αν δεν ξερετε αγγλικα καντε μια μεταφραση στο λινκ και διαβαστε....λεει 115.000Ε ΜΙΣΘΟ...μπειτε και σε κανενα αλλο site πριν μιλισετε ρε μαγκες δλδ.....μην λετε αερολογιες.....οταν δεν εχετε ιδεα για το θεμα.....μπες και διαβασε πως ο μισθος τους κυμαινεται στα 100.000 χιλιαρικα,αλλα απο αυτα εχουν τεραστιες κρατησεις που μπορουν να φτανουν και το 40%.....δλδ περιπου 60.000-70.000 Ε στην τσεπη τους μηνιαιως....ελεος δηλαδη....διαβαστε πρωτα,ενημερωθητε και αν εχω κανει λαθος δωστε μου ενα λινκ της Lufthansa που να λεει το αντιθετο....γιατι εγω σας εδωσα ενα που να λεει τα λεει ολα αυτα...ας μιλησει καποιος που ξερει επιτελουσ ρε μαγκες...γιατι ειμαστε ενδιαφερομενοι και θελουμε ουσιωδες απαντησεις και οχι λογια του αερα....σας παρακαλω μονοι οσοι ξερετε κατι για το συγκεκριμενο θεμα ας απαντησουν σε αυτα που ειχα ρωτησεις πρωτυστως(στην αρχη αρχη)

Είσαι θεός.
Αν τελικά βρεις μια σχολή πιλότων και τους πεις τα παραπάνω και με τον τρόπο που τα υποστηρίζεις, ούτε τηλεκατευθυνόμενο δε θα σε αφήσουν να πετάξεις.
Άσε που αν το πιστέψουν, θα ψάχνεις να βρεις εκπαιδευτή... Θα τα έχει παρατήσει επι τόπου και θα πηγαίνει τρέχοντας στη Φρανκφούρτη με το βιογραφικό στο χέρι....
Μερικοί εδώ μέσα έχουν φαει ατελείωτες ώρες διαβάσματος και έρευνας πάνω στο αεροπορικό αντικείμενο, οπότε διάβαζε προσεκτικά τι σου γράφουν. Εκτός αν θέλεις να πας στο εξωτερικό, που ξέρουν τι είναι η Λουφτ και τους πεις:
Dude, the salary is 100000, it is per month! I do not say it, Babiniotis does....
Για να ξέρεις λοιπόν, salary για τους ξένους είναι η αμοιβή, την οποία την υπολογίζουν από ωριαία ως ετήσια. Έχοντας λοιπόν ιδέα του ύψους των αποδοχών του όποιου αεροπορικού επαγγέλματος μπορείς εύκολα να καταλάβεις πως αμοιβές πχ 5000 8000 είναι μηνιαίες & 30, 40, 50 100, 120 χιλιάρικα είναι ετήσιες.
Που να δεις στους μηχανικούς που δίνει η Lufthansa από 30000 ως 50000 {κατά τα γραφόμενά σου}....Μα πόσες BMW & Mercedes να αγοράσω αν με πάρει αυτή η εταιρία
Τον πρώτο μήνα θα κάνω δώρο στον κουμπάρο μου ένα Α3, τον 2ο ένα μεταχειρισμένο Μ5 στον πεθερό μου και μετά τον 3ο θα κλείσω δωμάτια στο Hilton για όλους τους spotters του φόρουμ με δωρεάν διαμονή & φαγητό....
Όποτε μάγκα μου κάτσε διάβασε τα άπειρα links που έχουμε εδώ για το επάγγελμα του πιλότου.
Ίσως να μη ξέρουμε την Lufthansa, γνωρίζουμε όμως απο καλή HIA