British Airways, Athens-London, EuroTraveller

• Thread starter Thread starter CaptainChris
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Επειδή σκέφτομαι να κλείσω με BA για ένα ταξίδι Λονδίνο-Αθήνα και back σε θέση euro traveller, ξέρει κανείς να μου πει αν τα 23kg αποσκευών που βλέπω ως όριο στο ba.com είναι αυστηρά 23 ή δεν τρέχει και τίποτα αν φτάσει 25-26? Στα πόσα kg θα αρχίσω να πληρώνω παραπάνω?

Επίσης, αν προμηθευτώ e-ticket από το ba.com και πληρώσω με credit card (solo από UK account), ποια είναι μετά η διαδικασία? Μου στέλνουν e-mail με κωδικό, το εκτυπώνω, έχουν πάρει τα λεφτά από τον λογαριασμό, και πάω κανονικά στο check-in με αυτό και την πιστωτική και είναι όλα ok?

Thnx

HEJ_fan":2xgoh3xn said:
Επίσης, αν προμηθευτώ e-ticket από το ba.com και πληρώσω με credit card (solo από UK account), ποια είναι μετά η διαδικασία? Μου στέλνουν e-mail με κωδικό, το εκτυπώνω, έχουν πάρει τα λεφτά από τον λογαριασμό, και πάω κανονικά στο check-in με αυτό και την πιστωτική και είναι όλα ok?

Αμα εγκριθεί η χρέωση της κάρτας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σου στέλνει confirmation email, παρότι δεν είναι απαραίτητο. Μπορείς να τυπώσεις το παράθυρο του browser.

Εάν έχεις πολλά κιλά, ή κοντά στο όριο, προτείνω τσεκ ιν όταν η ουρά θα είναι μεγάλη..σχετικά... :wink: και θα υπάρχει και σχετική βιασύνη... :lol:
Το eticket τους δεν σε υποχρεώνει να το εκτυπώσεις, αλλά καλό είναι να το έχεις μαζί σου για τυχόν σχετικούς ελέγχους (στην Αγγλία).

hgnomh mou gia takila an exeis parapano einai se ti ypallhlo tha peseis ....h oura kai auta den exoun shmasia toso...eidika sthn agglia kaigenika ektos elladas