British Airways στην Θεσσαλονίκη

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Οριστική διακοπή για το SKG-LGW από το χειμερινό 2012-13. Τελευταία πτήση θα είναι στις 03/11

Πραγματικά κρίμα που φεύγει η ΒΑ. Ήταν μια απο τις τελευταίες βολικές και σοβαρές επιλογές των επιβατών της βόρειας Ελλάδας απευθείας για το Λονδίνο. Θα τους τιμήσω τουλάχιστον ακόμη μια φορά μέχρι τη διακοπή του δρομολογίου.

Ειναι σίγουρο Jerry? :shock: ..Εννοω ότι μήπως ειναι νωρίς ακόμα για τη χειμερινή σεζόν γιαυτό δεν το βγάζει;..Αν και φέτος τοχε μειώσει σε 2 εβδομαδιαία..τι να πω αν ειναι αληθεια..πολύ κριμα γιατι πολλοί βρετανοί προτιμούσαν ΒΑ και ήταν και η μόνη προσέφερε ανταποκρίσεις εσωτερικού..Ισως και αυτή,όπως η AUA,να το κανει seasonal.. :(
Eγώ την προτιμούσα για το LGW γιατι ειχε ανθρώπινα ωράρια,επαιρνα μιλια,το σερβις ήταν καλο, και τις περισσότερες φορές ειχε καλές τιμές..Άλλο ενα χτύπημα για το "Μακεδονία.."..Αραγε αυτή η κινηση ναναι απόρροια της έλευσης FR? (O Μπουτάρης φταίει!! :twisted:)

Πάντως σήμερα το είδα, πέρασε πάνω από το κεφάλι μου στην Καλαμαρια το αεροπλάνο της ΒΑ. Είναι κάτι διαφορετικό που θα λείψει. Νομίζω η ΒΑ δίνει κάποιο κύρος.

nikosoik":10f55g97 said:
Πάντως σήμερα το είδα, πέρασε πάνω από το κεφάλι μου στην Καλαμαρια το αεροπλάνο της ΒΑ. Είναι κάτι διαφορετικό που θα λείψει. Νομίζω η ΒΑ δίνει κάποιο κύρος.

Θα σού μείνει η Ελβετίδα για κύρος μην ανησυχείς!

Εποχικό θα είναι δλδ... (Τα Τίρανα τα είδες από κάτω 6Χ, αυτά είναι!)

Ναι αλλά τα Τίρανα δεν έχουν RYANAIR :wink:

4 φορες την εβδομαδα θα ειναι απο 31 Μαρτιου, Το ιδιο και τα Τιρανα!