British Airways

Αμα ειναι και βαλουν (δυσκολα βεβαια) το 787 απο Χιθροου για ΑΤΗ, τοτε χαλαλι, ξαναπαω στο LHR. Αν και ορκιστηκα οτι δεν θα ξαναπατησω ποτε εκει!
 
Εδώ και μέρες η πτήση ΒΑ155 για Κάιρο από 747 γίνεται με 321.
Τι υποβάθμιση είναι αυτή ;;
 
Στο χειμερινό πρόγραμμα αρκετά δρομολόγια άρχισαν να χρησιμοποιούν τα Airbus της ex-bmi. Βάλε και την πολιτική κατάσταση εκεί δεν θέλει και πολύ. Και το δρομολόγιο για TelAviv έχει αλλάξει σε Airbus.

Θα αλλάξει σε 767 το καλοκαίρι
 
Δεύτερο περιστατικό (μέσα σε ένα μήνα) μετά τον μεθυσμένο πιλότο,... ζήλεψαν και οι αεροσυνοδοί.
Σε λίγο θα είναι επικίνδυνα να ταξιδεύεις πρώτη θέση..... Μεθυσμένες αεροσυνοδοί έκαναν άνω-κάτω την πτήση. Έτρεχαν στους διαδρόμους, έπεφταν κάτω και ενοχλούσαν τους επιβάτες.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ne ... 788538.ece
 
Οι ρωσοι για αυτο τον λογο θα βγαλουν νομο .
Υπουργείο Μεταφορών θα απαγορεύει στους επιβάτες να λάβουν στο αεροπλάνο τα αφορολόγητα αλκοόλ

Το Υπουργείο Μεταφορών έχει υποστηρίξει την πρωτοβουλία των ρωσικών αεροπορικών εταιρειών που σκοπεύουν να περιορίσουν την κατανάλωση των αλκοολούχων ποτών επί του σκάφους, δήλωσε η « ρωσική εφημερίδα». Οι αλλαγές έχουν σχεδιαστεί με τον κώδικα Air, σύμφωνα με την οποία οι επιβάτες θα πρέπει να απαγορεύεται να μεταφέρουν επί του σκάφους αλκοολουχα ποτα .Ποτά από την αφορολόγητα θα πρέπει να αποθηκεύονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Κατά την άφιξή τους οι ιδιοκτήτες θα τα ξαναπερνουν πισω.Το αλκοόλ συνδέεται με πολλά περιστατικά με μεθυσμενους επιβάτες οι οποίοι απειλούν την ασφάλεια της πτήσης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένα χρόνο στα αεροπλάνα μόνο μία αεροπορική εταιρεία έχει πάνω από χίλιες περιπτώσεις. Η ποινή για την παράβαση των κανόνων συμπεριφοράς σε αεροσκάφος ηταν έως 1,5 χιλιάδες ρούβλια (37 ευρω) και εντελώς αναποτελεσματική.

Ωστόσο, ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι οι τροποποιήσεις του νόμου θα οδηγήσει στο κλείσιμο πολλών από τα καταστήματα αφορολόγητων ειδών. Γιατι τα οινοπνευματοδη ποτα είναι το κύριο προϊόν για αυτούς. Το σχέδιο νόμου θα εκδοθεί την άνοιξη.
http://www.itar-tass.com/en/c39/640624.html


https://www.youtube.com/watch?v=1aWoOUzcxto

https://www.youtube.com/watch?v=rGZYiLpNaGU εδω γινεται χαμος .
 
Από σήμερα διατίθενται προς πώληση οι νέοι ναύλοι της British Airways, που δεν περιλαμβάνουν το κόστος παραδοτέας αποσκευής στο αεροδρόμιο. Η νέα πολιτική ισχύει από τις 26 Φεβρουαρίου στα δρομολόγια μεταξύ Λονδίνου Gatwick και Άμστερνταμ, Ντουμπρόβνικ, Τζέρσεϋ, Τύνιδας και Τορίνου. Να σημειωθεί, πως στις πτήσεις από Gatwick, η εταιρεία προσφέρει ήδη δυνατότητα μεταφοράς δύο χειραποσκευών (με τη δεύτερη να είναι σε μικρότερο μέγεθος), ενώ στόχος της BA είναι να εφαρμόσει τη συγκεκριμένη πολιτική σε ολόκληρο το shorthaul δίκτυο από το Gatwick.
 
Έφτασεννννν και το Α380 ….να και οι πρώτες πτήσεις
Λονδίνο-Λος Άντζελες - 15 Οκτ,
Λονδίνο – Χόνγκ Κονγκ - 15 Νοεμ.

http://www.britishairways.com/en/inform ... e6ccf12755


***********edit***************
Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; (ΡΜ παρακαλώ) η εταιρεία λέει προσφορά για Χονγκ Κονγκ 556 GBP και ενώ σου δίνει δυνατότητα για Δεκεμ. 13 στο επόμενο βήμα σε πετά έξω.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει για να κλείσω εισιτήριο;
 
Πριν όμως δρομολογηθούν σε long-haul πτήσεις, μπορεί για λίγο καιρό να πετούν στο Ευρωπαϊκό δίκτυο για να εξοικοιωθεί το πλήρωμα αέρος και εδάφους. Μπορεί ήδη το Α380 να επισκέπτεται τακτικά το Heathrow με άλλες εταιρείες (Qantas, Singapore, Emirates, Korean Air κ.ά.) αλλά για την ΒΑ και το προσωπικό του Terminal 5 είναι κάτι πρωτόγνωρο.
 
Κρίμα αλλά η Korean σταμάτησε να πηγαίνει το Α380 της στο Λονδίνο ή στην Φραγκφούρτη.
Αυτή την στιγμή τα Α380 των ακόλουθων εταιρειών προσγειώνονται στο Χίθροου καθημερινώς .
QF 010 από Μελβούρνη μέσω Σιγκαπούρης
QF 002 από Σύδνεϋ μέσω Σιγκαπούρης
SQ 321 από Σιγκαπούρη
SQ 318 από Σιγκαπούρη
ΜΗ 003 από Κουάλα Λουμπούρ
ΜΗ 001 από Κουάλα Λουμπούρ
ΕΚ 008 από Ντουμπάι
ΕΚ 002 από Ντουμπάι
ΕΚ 030 από Ντουμπάι
ΕΚ 004 από Ντουμπάι
ΕΚ 006 από Ντουμπάι

Η Thai από Μπανγκόκ και η China Southern από Πεκίνο ακόμη να τα βάλουν.

Χάλασε και η ΒΑ πήγα να κάνω κράτηση και μου ζήτησε από 28 *2 λίρες για να κρατήσω την θέση.
 
Εγω φετος ταξιδεψα 2 φορες με ΒΑ και με ψιλο απογοητευσε για το μεγεθος της εταιρειας. Ασε που το Χιθροου ειναι απο τα χειροτερα αεροδρομια που εχω επισκεφθει. 2 φορες εχασα την πτηση μου. Μια στο πηγαινε και μια στο ελα. Ασε που δεν μπορουσα να κανω τσεκ-ιν στο ελα απο ΝΥ.

Τα αεροσκαφοι χρειαζονται επειγοντως εσωτερικη ανανεωση γιατι φαινεται η ηλικια τους.
 
Top