Carpatair

• Thread starter Thread starter Nightfly
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Nightfly

Low-Cost-Class-Member
Περιοχή
Αθηνα,Ελλαδα
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AEE
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Γνωριζει κανεις της δραστηριοτηττες της συγκεκριμενης εταιρειας με εδρα τη Ρουμανια?μπενω στο site της και δεν εχει πολλες πληροφοριες,ουτε τιμες.

Θα ηθελα να μαθω αν ξερει κανεις τιμες απο και προς Βουκουρεστι/Αθηνα.

Carpatair στη Θεσσαλονίκη

Η Carpatair ανακοίνωσε έναρξη δρομολογίου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ από 15-4-2008 . Πτήσεις κάθε Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο με Saab 2000

New airlink to Thessaloniki, Northern Greece - Mar 01, 2008
Beginning with 15th of April 2008 Carpatair is further expanding its presence in Greece by opening up the second destination in this country – Thessaloniki. Same as for Athens, the new flight will connect entire region of Northern Greece with all major cities in Romania, Republic of Moldova and Ukraine. The new route will be operated three times a week through Carpatair hub in Timisoara by modern 50-seat Saab 2000 – Concordino aircraft, according to the following schedule:

Timisoara – Thessaloniki: 08:40-10:05, Tuesday, Thursday, Saturday
Thessaloniki - Timisoara: 10:35-11:55, Tuesday, Thursday, Saturday

For more info, please contact Carpatair Call Center in Romania at 0040 256 300 900, in Greece at 00 800 127 425 or e-mail reservations@carpatair.com

Τα σποττερικά πρωϊνά του Σαββάτου θα αποκτήσουν νόημα :banana: :banana: :banana: :banana:

@flying Doc
viewtopic.php?p=72957#p72957 ;)

@Nightfly
Πέραν από την σελίδα της εταιρίας υπάρχουν και τα ταξιδιωτικά γραφεία, μιας και χωρίς να μας δώσεις ημερομηνίες δεν μπορείς να περιμένεις βοήθεια. Το airtickets πάντως δίνει περ. 290 € μέσω Timisoara.

Οκ σας ευχαριστω παρα πολυ!πολυ τσιμπημενο το ticket,θα προτιμησω Tarom στα 170

Φίλε Nightfly , η Carpatair είναι μία αεροπορική εταιρία με έδρα την Τιμισοάρα.
To e-ticket δέν το έχει καθιερώσει ακόμα...Άπευθείας απο Αθήνα για ΟΤΡ δέν υπολογίζει να ξεκινήσει μιάς και ο ανταγωνισμός είναι γεμάτος...ΟΑ,Α3 & Tarom, και ετοιμάζεται και η άλλη ιδιωτική Ρουμάνικη η Blueair για Αθήνα-Bucuresti (Baneasa)..

Έαν κλείσεις νωρίς το εισητήριο σου προτίμησε Aegean για οικονομικά , αλλά ρίξε και μία ματιά στις προσφορές της Tarom...

Μήπως κανένας εργαζόμενος στο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" (Εσένα εννοώ Χρήστο :D ) ξέρει τι έγινε με την Carpatair ? Υποτίθεται ότι σήμερα θα ήταν η πρώτη πτήση της προς Θεσσαλονίκη (άσχετα αν στο http://www.flightstats.com την εμφάνιζε από την προηγούμενη εβδομάδα).

Στήθηκα κι εγώ με τη μηχανή ανά χείρας και ............... :wall: Φωτογράφησα ό,τι πετούσε εκτός από το αόρατο SAAB 2000 (μήπως ήταν stealth και δεν το κατάλαβα ?).

Ακόμα και τώρα το flightstats την εμφανίζει ως scheduled.

καλησπερα σε ολους ...Νικο με λενε....ειμαι καινουριος εδω....απλα ειδα το θεμα με την carpatair και επειδη θορυβηθηκα απο το ολο θεμα ειπα να το ψαξω λιγακι .........προκειται να ταξιδεψω με αυτην την εταιρεια στις 24 Απριλιου απο θεσσαλονικη για timisoara (παρεπιμπτοντως το εισιτηριο κοστιζει 245 Ε μετ επιστροφης) και μολις ειδα το μηνυμα οτι δεν ταξιδεψε σημερα τρελαθηκα.....τελοσπαντων πηρα το αεροδρομιο πρωτα της θεσ/νικης για να το επιβεβαιωσω και πραγματι δεν εγινε πτηση....παιρνω μετα και την ιδια την εταιρεια και μου λενε οτι οντως ενω ηταν να αρχισει σημερα τελικα αλλαξε due to operational reasons οπως ειπαν.....το αστειο της υποθεσης ειναι οτι η πρωτη πτηση ξεκινα απο τις 24.....και δεν ηξερα αν εγω ειμαι τυχερος η απλα αν αυτοι ειναι ανιδεοι.....οπως και να χει με διαβεβαιωσαν οτι θα αρχισουν οι πτησεις τοτε και οτι αυτοι γνωριζαν εδω και ενα μηνα πως θα αρχισει στις 24....ο μονος λογος για να τους πιστεψω ειναι οτι ισως να με ειχαν ειδοποιησει οτι θα αναβληθει πιο νωρις αλλα και παλι με αυτους ειναι δυσκολο να βγαλεις ακρη ....τωρα το μονο που εχω να κανω ειναι να περιμενω ....και ο Θεος βοηθος.......

εχει και τσαρτερ πτησεις προς Κλουζ και Βουκουρεστι με φοκερ100 και arj απο θεσσαλονικη

Η Carpatair σταμάτησε το δρομολόγιο της Θεσσαλονίκης. Πλέον μόνο ATH-TSR

Μας ΤΕΛΕΊΩΣΕ και η Carpatair, :cry: σταμάτησε την γραμμή Τιμισοάρα – Αθήνα και δεν νομίζω να επιστρέψει την άνοιξη. Προσωπικά πάντα πίστευα ότι οι τιμές της ήταν ακριβές, (έστω και οι ανταποκρίσεις της ήταν πανάκριβες) αλλά ήλπιζα να ταξιδεύσω μαζί τους γιατί δεν έχω μπει στον τύπο των α/φ της.
Πάει η ελπίδα μου, όνειρο απατηλό.