Champions League Final Athens 2007

• Thread starter Thread starter NeoN_B787
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

NeoN_B787

Low-Cost-Class-Member
Λοιπόν, θα ήθελα να ακούσω τα σχόλιά σας.. αν πιστεύετε οτι θα κάνουμε τον καλύτερο τελικό,,, :D

Και γιατί το λες αυτό; Οι τελικοί των τελευταίων ετών τι δεν είχαν που θα έχει ο "δικός" μας; Το σημαντικότερο είναι το παιχνίδι. Και πιστεύω ότι θα γίνει καλο παιχνίδι!

Ο δικός μας τελικός πιστεύω οτι θα είναι ο καλύτερος! :great: Και αν μπουν πολλά γκολ,τότε θα είμαστε τρισευτιχισμένοι!Ευτυχώς που δν πέρασε καμια manchester γιατι θα είχαμε σοβαρά επεισοδια!

Υ.Γ Δεν έχω κατι προσωπικό με manchester

Τα επεισόδια που θα προκαλούσε η Manchester θα μας κακοφαινόντουσαν. Ενώ τα δικά μας είναι καθημερινό και πλέον φυσιολογικό φαινόμενο, οπότε όχι και κάτι σοβαρό! :roll:

Πάντως η ερώτησή μου παραμένει! Γιατί ο "δικός" μας θα είναι ο καλύτερος;

Αυτό μάλιστα. Είναι λόγος! :)

Φατε τη γνωσσα σας ρε! Αμαν πια! Φαμιλιαραιζεϊσιον φλαϊτς θα κανει τοτε, καποιος το ειπε στο αναλογο τοπικ, και τιποτε αλλο εκεινες τις μερες.

Λοιπον, στα ποδοσφαιρικα τωρα (μιας κ εχουμε το αλλο τοπικ για τα σποτερικα) εγω ημουν παντα με Μαντσεστερ Γιουναϊτεντ. Εφ' οσον αποκλειστηκε, στον τελικο υποστηριζω Λιβερπουλ, γιατι η Μιλαν απεκλεισε την Μαντσεστερ (και μας κανει και σποτερικη χαλαστρα) και γιατι δεν χωνευω τους Ιταλους (καθαρα ποδοσφαιρικη και ψαγμενη αποψη :lol: )

Αυτα! Ποιος αλλος ειναι για τον τελικο απο σημειο που δεν εχει ξαναδει ΠΟΤΕ του αγωνα (και tv γενικοτερα) ??? :wink:

Akis":364la0wl said:
Τα επεισόδια που θα προκαλούσε η Manchester θα μας κακοφαινόντουσαν. Ενώ τα δικά μας είναι καθημερινό και πλέον φυσιολογικό φαινόμενο, οπότε όχι και κάτι σοβαρό!

Λίγο οφ-τόπικ
Καλύτερα να μην μιλήσω για τα ελληνικά επεισόδια! :lol: Μια παραλλαγή του "Οτι είναι πρώτο στο χωριό δεν είναι πρώτο και στην πόλη"
"Ότι συμβαίνει στο χωριό δεν πολυμεταδίδεται και στην πόλη(Ευρώπη) :3:
Εμεις τα έχουμε συνιθήσει,μαζί με τους γείτονες τους Ιταλούς.
Αλλα η πλέον "καθαρή" Αγγλια?Άλλες χώρες όπως Αυστρία,Ελβετία?

Πέρασαν μερικές μέρες μεν από τον "μεγάλο" τελικό, αλλά δεν μπορώ να μην λινκάρω το παρακάτω άρθρο που διάβασα σήμερα στο νετ:

http://www.sportnet.gr/editorial.asp?newsID=2391