Champions League Final στην Αθηνα,και ο αναμενομενος πανικος

sorry Μακεδονα
:D ξεχασα οτι ειναι και η Μπαγερν μεσα στο παιχνιδι ακομα....
και γω βλεπω σημερα να περναει η Μπαγερν στους 4 χαλαρα....Εδω γυρισε ολοκληρο 2-0 στην Ιταλια σημερa θα κολλησει...
 
Χαιρομαι για τις πληροφοριες (μιας κ δεν παρακολουθω καθολου μπαλα). Συμφωνω κ εγω με Χρηστο οτι Ιταλικη ομαδα ΔΕΝ θελουμε, γιατι θα μας κανουν ζημια τα superfast... Ενω Αγγλοι κ Γερμανοι δεν εχουν αλλη εναλλακτικη! ;)
 
τι κριμα που θα ειμαι φανταρος τοτε......ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ!!!!! :( :( :(
 
Είχε εκδοθεί αερολιμενική οδηγία,πριν απο λίγους μήνες,σύμφωνα με την οποία τα αεροσκάφοι εταιρειών που δεν έχουν έδρα στο ΔΑΑ θα έχουν περιορισμένο χρόνο παραμονής στο έδαφος (2 ώρες) για μερικές ημέρες πρίν απο το τελικό.Δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι για'υτο οργανωθείτε καλά! ;)
 
seven4seven":3p3ghf27 said:
θα μας κανουν ζημια τα superfast...
.
κρίμα.μας πήραν τη δουλειά τα superfast&ΑΝΕΚ.Πάντως αν αποκλειστεί αργότερα η Milan,δεν θα ναι και ασχημα.Κάτι έχει και η Αγγλία από εταιρίες :D
 
Κοιτα,και το '94 που παλι ηταν στον τελικο η Μιλαν, του Αγ.Βαρθολομαιου ειχε γινει, ακομα και απο Ιταλικα τσαρτερ. Απλα εμεις (οπως παντα) πρεπει να επιζητουμε την μεγιστη ποσοτητα πτησεων. Με πιανεις, ετσι? ;)

Οσο για τα παιδια που συζητανε για Apron Tour:
ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ? :shock:
Κατ'αρχην, οπως προειπα, μια μερα με τετοια κινηση, σιγα μην δεχθουν.
Δευτερον, εχει να γινει τετοιο τζερτζελο εξω απ τον φραχτη που δεν λεει να το χασει κανεις. (εγω που εχω airside προσβαση εχω ηδη κανονισει να ειμαι ρεπο εκεινη τη μερα). Απ'όξω, κυριοι! Οπως τον παλιο,καλο καιρο! ;)

Τελευταιο νεο: Σιγουρα θα κλεισει ο Bravo και θα γινει parking για οσες πτησεις θα μεινουν κατω περιμενοντας το τελος του αγωνα. Και μονο που θυμαμαι τον 33L/15R σε αυτην την κατασταση, βουρκωνω :cool: :D :)
 
Παει και η Μπαγερν. Το μονο που ελπιζουμε ειναι να μην κατσουν 2 αγγλικες στον τελικό...
 
μηπως υπαρχει καποιο link η καπου που να μπορουμε να βρουμε φωτο απο εκεινες τις ιστορικες μερες του LGAT τις μερες του τελικου του 94'...;

θυμαμαι οτι περναγα απο τον περιφερειακο διπλα στο golf της Γλυφαδας και ειχανε παρκαρει παρα πολλα αεροσκαφη στον τροχοδρομο που ηταν κλειστος ενω υπηρχε και ενα 747 της IBERIA παρκαρισμενο αναμεσα σε 2 747 της ΟΑ που ισα ισα χωραγε να περασει...

Ευχομαι να δουμε οτι απιθανο και φυσικα πολλα Heavies...
 
Συνωνοματε, το 47αρι της ΙΒ ειχε κατεβει μαζι με ενα DC-10 της ιδιας (τα ειχε χωρισει, αν θυμαμαι καλα, ενα 707 της Das Air Cargo στην προσεγγιση) Μεγαλεια!

Στειλε μου ενα πμ με το mail σου, να σκαναρω κ να σου στειλω μερικες (και για οποιον αλλον θελει). Απλα (notice in advance) θα αργησω, γιατι το σπιτι μου περναει d-check.
 
GP707":2kehbztn said:
Μην ξεχνάμε πάντως και τα charters του Final Four στο μπασκετ, που θα γίνει στην Αθήνα 4-6 Μαιου!.
Κάτι θα έχει και εκεί! ;)

Το καλό με το Final Four είναι ότι αυτή τη φορά θα οι ομάδες είναι απο Ισπανία και Ρωσία

CSKA Moscow vs. Unicaja(Ισπανία)

Panathinaikos vs. Tau Ceramica(Ισπανία)

Οι 2 αυτοί αγώνες θα γίνουν στις 04/05/2007.

EDIT: marioskef ευχαριστώ για την επισήμανση. Με μπέρδεψε η περιγραφή στο site της Euroleague! Μαύρα μεσάνυχτα έχω απο ομάδες.. :oops:
 
Top