charles de gaulle airport

• Thread starter Thread starter josone
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

josone

Νέο μέλος (Tourist)
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
aeg
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
athe
εχω δει ολο σχεδον το forum και εχει σχεδον τα παντα για το orly για charles de gaulle airport δεν υπαρχει σχεδον τιποτα πως παμε λοιπον στο παρισι απο charles de gaulle airport?παω στις 25/12 και θα κατσω 6 μερες που να παω? τι να δω? μετακινησεις? ολες οι συμβουλες δεκτες....

αυτα τα εχω δει (σε ευχαριστω παντως) απλα στο ορλυ περναει και ενα λεωφορειο καθε 10 λεπτα το οποιο στοιχιζει απο οτι εχω διαβασει στο φορουμ περιπου 2 ευρο, και βεβαια δεν το αναφερουν πουθενα...

Νομίζω josone ότι δεν υφίσταται πια το λεωφορείο που περιγράφεις. Τώρα υπάρχει το Orlybus που πάει μέχρι το Denfer Rocherau, από εκεί μπαίνεις στο μετρό.
Για το CDG υπάρχει το Roissybus, είναι πολύ εξυπηρετικό, κάνει κυκλική διαδρομή όλα τα aerogares (1-2-3) και καταλείγει στην οπερα.Στοιχίζει 8,5 ευρώ.
Το CDG επίσης εξυπηρετείται απο το RER (προαστιακό) και φυσικά από τα λεωφορεία της Air France που είναι πιο ακριβά.

Χτεσινή άφιξη από LHR με Α321 σχεδόν γεμάτο: ένας αστυνομικός στα διαβατήρια, περίπου 45 λεπτά καθυστέρησης... Από πίσω μας ήρθαν και οι επιβάτες του 747 της Korean και πιστεύω ότι ίσως κάποιοι από αυτούς να είναι ακόμα στην ουρά... :wall:

Μαζί με την 30λεπτη καθυστέρηση μέχρι να ξυπνήσει ο υπέυθυνος του jetway και το επίσης καθυστερημένο λεωφορείο-ο πόθος-Roissybus έχουμε ένα καλό παράδειγμα για το πώς μπορείς να προσθέσεις 2 ωρίτσες έξτρα σε μια πτήση 53 λεπτών...

Δηλ συμφέρει το EUROSTAR; εννοώ βεβαίως το τραίνο.

Αυτό εξαρτάται από το πού θες να μείνεις στο Λονδίνο ή πού θες να πας αν είναι εκτός Λονδίνου. Προβλήματα με ελέγχους διαβατηρίων μπορεί να παρατηρηθούν και στα τρένα έτσι και αλλιώς.

Για μένα το τρένο είναι πιο βολικό και γλυτώνεις και το 40αρι πήγαινε/έλα στο αεροδρόμιο.

αληθευει οτι απαγορευεται η φωτογραφιση στο CDG?

Eνας φιλος μου που ταξιδεψε προσφατα μου ειπε οτι του εκαναν παρατηρησει... :roll:

Για να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή.
Στο CDG ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η φωτογράφιση αεροσκαφών. Αυτό μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ με ειδικά άδεια που χορηγείται από την αστυνομία. Η άδεια φέρει τη φωτογραφία του κατόχου και έχει ισχύ 3 ετών, μετά θέλει ανανέωση
Ενα γραμμα προς τον υπεύθυνο με τα απαραιτητα διακολογητικά και σε 10-15 μερες έρχεται ταχυδρομικά
Ο φίλος σου ήταν τυχερός που δεν πλήρωσε ΓΕΡΟ πρόστιμο.

Πραγματικά έλεος..... Ξενερωσα.