Ciel Airlines

• Thread starter EFL03
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Θα παρακαλούσα να σταματήσουν οι αερολογίες και να επιστρέψουμε στο θέμα μας που είναι η Ciel Airlines!!!
Διέγραψα όλα τα off topic ποστ.

Μου κινησε την περιργεια να το διαβασω και εμεινα αναυδος με τους στοχους της εν'λογω εταιρειας και σας παραθετω το λινκ , ΜΑ ΚΑΛΑ A350 & 787 :evil: : Το "πρόσωπο" και οι στόχοι της Ciel Airlines SA

Η αεροπορική εταιρεία Ciel Airlines, εξέδωσε δελτίο Τύπου, με σκοπό "να προκαλέσει το ενδιαφέρον και να ευαισθητοποιήσει κυρίως τους.............Boeing Β767, B777, B747 ή Airbus A300, A330, A340. Μελλοντικά, με B787-8/9 ή A350. ....... http://www.traveldailynews.gr/new.asp?n ... egory_id=1

Έχω κατά καιρούς διαβάσει πολλές εταιρικές ανακοινώσεις , ανακοίνωση όμως σαν αυτή ποτέ !!!!

Ακόμα και αν ξεχάσουμε ότι τόσο καιρό δεν μπορεί να λάβει AOC , δεν έχει κεφάλαια (ψάχνει συνεργασίες με.... λεφτά :thx: ) αυτό που κάνει είναι να "ψαρεύει" σε θολά νερά. :evil:

Διαβάζουμε :

"Τέλος, η εταιρεία απευθύνει προσκληση προς το εξειδικευμένο ανθρωπινο δυναμικό της Ολυμπιακής, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Κόντρα στην ‘ψευδοεγκυμοσύνη’ που μπορεί να υπόσχονται οι διάφοροι εραστές της Ολυμπιακής, η Ciel θα μπορούσε να προσλάβει μετά από κοινώς αποδεκτές διαδικασίες και όρους επιλογής και στο πλαίσιο των κανονισμών, αλλά και των αναγκών της αγοράς, αρχικά έως και χίλιους διακόσιους (1200) εργαζόμενους από την Ολυμπιακή, εφόσον οι προϋποθέσεις που θέτει καλύπτονται. Οι προϋποθέσεις αυτές μπορούν να προβληθούν και να αναλυθούν μόνο εάν η κυβέρνηση δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την πρότασή μας και μας στηρίξει, όπως αρμόζει σε μια χώρα πολιτισμένη και ανεπτυγμένη, και έλθει σε διάλογο με την διοίκηση της Ciel. H διοίκηση της Ciel προσκαλεί το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Ολυμπιακής να αντιδράσει στα πλάνα απαξίωσης που προωθεί η κυβέρνηση, με στόχο την υποβάθμιση των αερομεταφορών".

Δηλαδή , βρίζουμε λίγο την κυβέρνηση , πιάνουμε τους εργαζόμενους στην ΟΑ "φίλους" , βάζουμε όμως προϋποθέσεις να γίνει έμπρακτα δεκτή η πρότασή μας από την κυβέρνηση (δηλαδή να τους επιδοτήσει???) αλλιώς θεωρούμε ότι απαξιώνονται οι αερομεταφορές !!!!

Αν αυτό δεν είναι θράσος δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω :wall:

Να την δω να πετάει για Macao, και τί στον κόσμο...

aas59":3ffuzf8u said:
Αν αυτό δεν είναι θράσος δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω :wall:

ksaderfos":3ffuzf8u said:
Εδώ είναι το άρθρο της Ciel Airlines στο Travel Daily News με τίτλο Τα παράπονα (out court complain – εξωδικαστική αναφορά) της Ciel Airlines στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

http://www.traveldailynews.com/pages/show_page/27660

Τελικά περιγράφεται το θράσος !!!!!!!!!!!!!
Αρκεί να διαβάσει κανείς το εξώδικο που έστειλε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή !!!

Ο Χατζηδάκης τους χάλασε το σχέδιο φαίνεται :)

Ειναι δυνατον οποιοσδηποτε να λαβει στα σοβαρα επιστολες τοσο κακογραμμενες οσο αυτη που εστειλε η Ciel στην Ε.Ε. ;

Παραθετω ενα μικρο αποσπασμα:

"The government excludes and ignores all the rest airline companies and market proposals by silent replies, vague suggestions, distribution of non accurate information and by using a “softy-softy” approach in order to, deny any other professional or company would wish or like to enter the market."

Και το κερασακι στην τουρτα ακριβως στο τελος: " EU, help us to help you".

Συντακτικο, φρασεολογια και γραμματικη που σε κανει να αναρωτιεσαι πως τα καταφερνει η εν λογω "εταιρια" με πολυ πιο σοβαρα και περιπλοκα θεματα απ' οτι ειναι μια επιστολη στα "αγγλικα".... :?

Υ.Γ. αυτο το softy - softy approach δεν παιζεται. Οσο πιο πολυ το διαβαζω τοσο πιο πολυ μ' αρεσει ως brand name για χαρτομαντηλα.

Θέλετε να πείτε για παράδειγμα αν κάποιος μετανάστης ξυλοφορτωθεί από κάποιον ντόπιο δεν έχει το δικαίωμα να παραπονεθεί επειδή δεν γνωρίζει τη γλώσσα;

Τι είναι πιο σημαντικό η ακεραιότητα του μετανάστη ή η αδυναμία του να εκφραστεί ή η αδυναμία του να αντιμετωπίσει να φαινόμενα;

Και να μην πηγαίνουμε μακριά το περιοδικό Remove Before Flight ένα από τα πιο σημαντικά έντυπα του τόπου στις αερομεταφορές, στα πρώτα του τεύχη (τα έχω) ήταν αδιόρθωτα, με λάθη και ασύντακτα… δεν είναι ανάγκη να παραθέσω παραδείγματα. Η ηρωική προσπάθεια των εκδοτών δε στάθηκε σε αυτό… είχαν ανάγκη να δημιουργήσουν κάτι σημαντικό και χρήσιμο και να πουν αυτά που είχαν να πουν. Το δημιούργησαν… το διαβάζουμε.

Τα δικά μου μάτια και αυτιά βλέπουν και ακούν τη διαμαρτυρία. Μου φαίνεται aas59 και 6circles πως σε άλλη περίπτωση πέφτουμε σε κοινωνικά ρατσιστικά πρότυπα που δεν έχουν να κάνουν με την ουσία.

Η ουσία είναι πως κάποιος (η Ciel) υποστήριξε τα δικαιώματα της στον αεροπορικό τομέα. Αυτά τα δικαιώματα δεν είναι μόνο δικά της, είναι του κάθε ένα, ατομικά ή εταιρικά, με δραστηριότητα στο χώρο των αερομεταφορών. Η διαμαρτυρία δεν είναι βλαπτική για κανέναν, το αντίθετο μάλιστα, τη στιγμή που από τα πιο ισχυρά Σωματεία της χώρας (αυτά της ΟΑ) έχουν εμπαιχτεί και ίσως κάποιοι εργαζόμενοι να έχουν ενδώσει κιόλας σε υποσχέσεις (και καλά έχουν κάνει δεν τους κατηγορεί κανένας). Ποιόν θα ωφελήσει η κατάσταση που θα δημιουργηθεί;

Εγώ είμαι με το μέρος της Ciel που δεν έβαλε καμία ουρά στα σκέλια (και δε μιλάω αναφορικά με τα σωματεία). Να σκεφτούμε όμως και το άλλο… μήπως η Ciel έγραψε την καταγγελία στα ελληνικά και κάποιος τη μετέφρασε στα αγγλικά (Ευρωπαϊκή Ένωση είμαστε) ή μήπως αυτό που διαβάσαμε είναι άρθρο και όχι η καταγγελία; Διάβασε κανένας όλη την καταγγελία στα ελληνικά εάν υπάρχει; γιατί μιλάμε για αποσπάσματα από άρθρο εδώ.

ΑΣ ΤΑ ΕΓΡΑΠΣΕ ΛΙΠΟΝ ΛΑΘΩΣ,. ΤΟ ΓΑΙΓΩΝΟΣ ΜΑΙΤΡΑ!

Ξάδερφε ,
Επειδή αναφέρθηκες σε μένα.......

Πού τον είδες τον ρατσισμό????(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) :?: (Ιδιαίτερα ανεπιτυχής παραλληλισμός....)
Εγώ σχολίασα το ΘΡΑΣΟΣ της εταιρείας για αυτά που γράφει στην ουσία της "καταγγελίας" και όχι τα κολυβο-Αγγλικά.

Αν δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις σε κάποιο μήνυμα , μπορείς να ζητάς διευκρινήσεις.
Μήν βάζεις στο στόμα μου πράγματα που δεν είπα.