Ciel Airlines

• Thread starter Thread starter EFL03
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Παιδια.....

Ζητω συγνωμη που προκαλεσα τοση αναστατωση. :thx:
Βλεπεται απο τη μερια ενος (αυτες τις μερες) σκληρα εργαζομενου, τα επιχειρηματικα σχεδια της καθε εταιριας, τον ελεγχο των πηγων των κεφαλαιων των επενδυτων, το σπονσοραρισμα διαφορων σεμιναριων των υπουργειων, τις επιστολες διαμαρτηριας στην ΕΕ, και λοιπες "ευγενεις" δραστηριοτητες της καθε εταιριας ειλεικρινα με αφηνουν "παγερα" αδιαφορο.

Ως επιζωντας, παθωντας, και μαθωντας απο τις διαφορες εταιριες με τις οποιες ξεκινησα, στα μεσα του 90, και αφου καταλαβα επιτελους οτι οσο και να σου πιπιλανε το μυαλο διαφοροι "υψηλων φρονηματων" επιχειρηματιες με "υψηλη αισθηση καθηκοντος...... ο σκοπος ειναι η τσεπη τους και οχι η δικη σου!

Αποτελεσμα.
Να πεταμε απληρωτοι, ωρες ατελειωτες, με α/φη καπως, χωρις να γνωριζουμε το επομενο δρομολογιο.
Βαρεθηκα!
Καλες οι ευγενεις προθεσεις χορηγιες, σπονσοραρισμα, μπιζνες πλανς, κλπ κλπ κλπ
Αλλα για να το πω απλα και με τα "φτωχα" αγγλικα μου.....

Put your money where your mouth is! :with:

Τωρα ξαδερφε επειδη μου φαινεται οτι εχεις "inside" πληροφοριες για την CIEL, και γνωριζεις τι εχουν κανει τα τελευταια 3 χρονια με πολλες λεπτομερειες, γιατι δεν απαντας στα βασικα ερωτηματα που θα σου θεσω:

1. Ποτε ανοιγει?
2. Με τι α/φη?
3. Με τι αντικειμενο? (cargo, passenger, air taxi,) κλπ
4. Ποτε προσλαμβανετε?
5. Τι πληρωνετε?

Μεχρι να μπορεις να απαντησεις σε αυτες τις ερωτησεις μη προσπαθεις να με πεισεις για τις "ευγενεις" προθεσεις της εταιριας. Τις ειδα και στη venus, και στην Apollo, και στην Galaxy, και σε πολλες αλλες. :wall:

Άκου Captain Jack εγώ τα δικά μου τα επιχειρήματα (εξήγησε τη λέξη επιχειρήματα όπως θέλεις) τα έχω στηρίξει με πιο ισχυρά κίνητρα από τα γνωστά σε κάποιους ως «φράγκα». Για τους άλλους δεν ξέρω. Και μακάρι να μπορούσα να απαντήσω σε αυτά που με ρωτάς, η αλήθεια όμως δεν είναι λάστιχο όπως το ψέμα (δεν παίζω με λάστιχα) και μένα αν νόμισες πως με είδες με αλεύρι λάθος με πέρασες για μυλωνά. Σωστά λοιπόν λες το τραγούδι των OASIS “Put your money where your mouth is”, εννοώντας βέβαια κάτι άλλο. Τι στο καλό όμως ξαδέλφια είμαστε, μα ότι ξέρεις ξέρω, απόδειξη πως αυτά που δεν ήξερες πριν για τη Ciel τα ξέρεις τώρα. Βέβαια την καταγγελία στα Ελληνικά δεν την έχουμε διαβάσει ακόμη.

Εγω εχω ακουσει απο τον παππου μου το εξης λαικο "ρητο"....
"Με πορδες (sorry) αυγα δεν βαφονται!

Τι θελει τωρα να κανει στην ΕΕ?
Αναστατωση επειδη δεν τον "παιζουν" οι "μεγαλοι"?
Και καλα ολα αυτα...
Θεωρει την σημερινη προσπαθεια της κυβερνησης να πουληθει η ΟΑ ως "παρεμβαση" στον ανταγωνισμο?
Θα τρελλαθουμε τελειως δηλαδη?
Και ο επιτροπος της ΕΕ που εδωσε το ΟΚ, και ο επιτροπος που ειναι εδω και παρακολουθει εκ του συνεγγις την διαδικασια, ειναι "φαουλ"?
Ας σοβαρευτουμε λιγο.
Ας μαζεψει κανενα "φραγκο" να φερει κανενα αεροπλανο, να παρει το AOC να αρχισει να πεταει, και μετα να μιλαει....
Ειπαμε, στην Ελλαδα ειμαστε, αλλα υπαρχουν και καποια ορια, σε ολα αυτα! :wall:

Re:

Hastaroth":19jcw1ao said:
Μπορεί κανείς νά μάς πή γιατί το site τους δέν λειτουργεί;

Βγάζει απλά μιά πρώτη σελίδα μέ την ένδειξη Ciel Airlines -που φαίνεται να είναι link (και την φωτογρφία μιάς γυνής) καί όσο κι'άν πατήσω πάνω σ'αυτό,δέν πάει πουθενά....

Λέτε να μάθανε οτι τους ψάχνει ο Λιάπης καί τό κλείσανε το κατάστημα;

O Λιαπης αλλαξε εδω και ενα χρονο, αλλα το site τους ειναι το ιδιο και απαραλαχτο, απο τοτε!!!!!