Cimber Air does Athens

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

jerry

Concorde-Class-Member
Website
www.air-born.gr
Η Cimber Air φαίνεται να αναλαμβάνει δρομολόγια της χρεωκοπημένης Sterling από CPH.

Τα αεροσκάφη φαίνεται να είναι 737-700 [επίσης της sterling]

CPH-ATH 2 weekly
CPH-CHQ 2weekly

Πια η σχέση της cimber με την sterling? Βλέπω όχι μονο έχουν πάρει 1-2 δρομολόγια της αλλα έχουν πάρει αεροσκάφη και όνομα (βλέπε site που γραφει cimber sterling)

Και για του λόγου το αληθές πως πήρε τα αεροσκάφη της sterling? (για να μην σχολιάσω ότι στο fleet information του site έχουν και foto ενός B737 με το livery της sterling)

Καλημέρα σε όλους

Ξέρει κανείς πόσο εμπιστεύσιμη είναι η Cimber Sterling? Θέλω να κλείσω δύο εισητήρια επιστροφής από Κοπενγχάγη για Αθήνα για τον Αυγουστο και έχει αρκετά καλές τιμές, αλλά αφενώς φοβάμε μη μείνω με τα εισητήρια στο χέρι, αφετέρου δεν ξέρω πόσο "καλή" είναι σαν εταιρεία, από άποψη ασφάλειας κλπ.

Αν κάποιος ξέρει κάτι θα το εκτιμήσω.

Ευχαριστώ

Υποτίθεται οτι η εταιρία κέρδισε το Silver Era Award από αυτά που κέρδιζε και η aegean τόσο καιρό. Όπως και να έχει είναι μια διάκριση. Θεωρητικά όλες οι εταιρίες μπορούν να καταρεύσουν. Δεν νομίζω όμως να υπάρχει πρόβλημα. Από φήμες δεν ξέρω τίποτα που να οδηγούν σε ασφαλές συμπέρασμα (όπως αυτά της Sky Europe).

Ευχαριστώ για την απάντηση. Μου φαίνετε ότι θα την τιμήσω!!!

Cimber Sterling στα όρια και πάλι...

Σύμφωνα με τα δανέζικα ΜΜΕ, η Cimber Sterling βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση. Το μόνο που την κρατάει στον αέρα είναι η υπομονή των εταιρειών παροχής υπηρεσιών προς την δανέζικη εταιρεία και τα απλήρωτα χρέη που έχουν μαζευτεί το τελευταίο διάστημα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες περιμένουν να δουν αν η εισαγωγή στο χρηματιστήριο της Κοπεγχάγης θα φέρει το ρευστό που χρειάζεται η Cimber Sterling. Η πίεση που δέχεται τόσο από την Norwegian στην Δανία, όσο και από την Transavia Δανίας, δείχνουν το επίπεδο ανταγωνισμού που υπάρχει στην αγορά της Δανίας και ειδικότερα της Κοπεγχάγης.

Πληροφορίες στα δανέζικα από http://epn.dk/brancher/transport/luft/article1885539.ece και νορβηγικά από http://www.hangar.no/permalink/46913.html

Τώρα με άγχωσες. Αφενώς φοβάμε μη μείνω με τα εισητήρια στο χέρι, αφετέρου δεν ενθουσιάζομε να πετάωμε τέτοιες εταιρείες γιατί δεν ξέρω τι "εκπτώσεις" κάνουν στην ασφάλεια. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην ξεμείνω στην Κοπενγχάγη. Όχι ότι θα με χάλαγε και πολύ δηλαδή :D

παιδιά, coolαρετε, δε υπάρχουν 'εκπτώσεις' στην ασφάλεια.
έχεις ακούσει ποτέ να έπεσε αεροπλάνο της U2, W6, NE, FR etc etc.

είναι ασφαλέστατες οι εταιρίες, απλά δε έχεις την ίδια μεταχείριση με το να πέταγες με κάποια ΟΑ, Α3, κτλ, δηλαδή, δε σου δίνουν φαγητό, λίγο χώρο στα πόδια και άλλα.

μη φοβάσαι για τίποτα :great:

1000 συγνώμη για το λάθος καταραμένη Wyborowa

aggelosk":164ckgni said:
Τώρα με άγχωσες. Αφενώς φοβάμε μη μείνω με τα εισητήρια στο χέρι, αφετέρου δεν ενθουσιάζομε να πετάωμε τέτοιες εταιρείες γιατί δεν ξέρω τι "εκπτώσεις" κάνουν στην ασφάλεια. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην ξεμείνω στην Κοπενγχάγη. Όχι ότι θα με χάλαγε και πολύ δηλαδή :D

Θέμα ασφάλειας σε μια εταιρεία που έχει βάση χώρα με πολύ δύσκολες εξετάσεις ασφάλειας σε όλα τα πεδία στον αεροπορικό χώρο δεν υπάρχει, το οικονομικό πρόβλημα αφορά μόνο και μόνο το κατά πόσο η εταιρεία θα αντέξει σε διάστημα χρόνου να συνεχίσει το πτητικό της έργος. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά... πάντως το όνομα Sterling μια ζωή μόνο προβλήματα προκαλούσε, παρά την ιστορικότητα και την σημασία του brand της!

Μην ανησυχείς καθόλου aggelosk και όλα θα πάνε καλά. Enjoy København :great:

Thanasis_U2":1dzn0ixr said:
είναι επισφαλέστατες οι εταιρίες, απλά δε έχεις την ίδια μεταχείριση με το να πέταγες με κάποια ΟΑ, Α3, κτλ, δηλαδή, δε σου δίνουν φαγητό, λίγο χώρο στα πόδια και άλλα.

Μάλλον εννοείς "ασφαλέστατες" :wink: