Cobalt Air

  • Thread starter mxnk
  • Ημερομηνία δημιουργίας

mxnk

First-Class-Member
Εγγραφή
15/02/2008
Μηνύματα
988
Likes
93
Περιοχή
Αθήνα
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
SWR
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Re: Cobalt Airlines

Σύμφωνα και με το αρχείο εφόρου εταιρειών έχουν κατατεθεί αιτήσεις για τα παρακάτω ονόματα εταιρειών:

Cobalt New Age Airlines Group LTD - Εγγεγραμμένη από 09/04/2015
Cobalt Airlines Holdings Group LTD - Αίτηση
Cobalt Airlines Holdings LTD - Αίτηση
Cobalt Airlines LTD - Αίτηση
 
Re: Cobalt Airlines

Ενδιαφέρουσα εξέλιξη για 3 λόγους. 1ον τα 50 εκατομμύρια αν υπάρχουν είναι αξιοσέβαστα, με τόσα ξεκίνησε και η V7 ας πούμε πριν 3 χρόνια. 2ον οι άνθρωποι που τη στήνουν δεν φαίνονται τυχαίοι, εδώ το ποιόν του Kelly. 3oν σε περίπτωση επιτυχίας και επέκτασης, η Ελλάδα φαντάζει ως ο επόμενος σταθμός. Για να δούμε...

Μερικές παραπάνω πληροφορίες
:arrow: http://www.philenews.com/el-gr/top-stor ... -air-lines
 
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς την αεροπορική εταιρία Cobalt Air και αν μπορεί να μου δώσει κάποιες παραπάνω πληροφορίες.Ευχαριστώ
 
Στρατηγικό επενδυτή βρήκε η αεροπορική διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία της.
Στρατηγικό επενδυτή με μεγάλο εκτόπισμα προσέλκυσε η νέα κυπριακή αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Cobalt, που ετοιμάζεται να ανοίξει σύντομα τα φτερά της ως κυπριακή αεροπορική εταιρεία ... Ουσιαστικά, με την προσέλκυση των σημαντικών κεφαλαίων και τη διεύρυνση της κεφαλαιουχικής βάσης της εταιρείας, καλύπτονται πλήρως οι προβλέψεις του επιχειρησιακού πλάνου της Cobalt για απρόσκοπτη λειτουργία.

Όλα καλά αλλά μεγαλεπήβολα σχέδια βλέπω και ... δεν το βλέπω :rolleyes:
Η Cobalt βρίσκεται στα τελικά στάδια της διαδικασίας αδειοδότησης και προγραμματίζει την έναρξη πτήσεων την άνοιξη του 2016. Αρχικά, θα πραγματοποιεί πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας προς ένα ευρύ φάσμα προορισμών στη Δυτική Ευρώπη, τη Ρωσία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Το 2017, η εταιρεία σχεδιάζει να προσθέσει μακρινούς προορισμούς, όπως η Κίνα, η Νότια Αφρική και οι ΗΠΑ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η δήλωση του προέδρου, έχει γούστο να πάρουν τα σήματα της CY
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Cobalt Γρηγόρη Διάκου«Είναι μια σημαντική ώθηση στους σχεδιασμούς μας για να ξεκινήσει η Cobalt τη λειτουργία της το 2016 ως ο νέος εθνικός αερομεταφορέας της Κύπρου»

:arrow: http://www.philenews.com/el-gr/oiko...eta-i-nea-kypriaki-aeroporiki-etaireia-cobalt
 
Μακάρι να καταφέρει να εδραιωθει προς όφελος μας,άμα καταφέρει καινούργια εταιρεία να κάνει υπερατλαντικα ταξίδια, τότε η Αιγαίου η είναι τόσο εσωστρεφεις η δίνει ψωμί στην γερμανική μαμά εταιρεία τίποτα άλλο!
 
Mμμμ, αρχίσαμε πάλι. Στην Αιγαίου και στο πόσο άσχετοι ή δουλοπρεπείς είναι καταλήξαμε :evil:
 
Για πείτε μας την γνώμη σας κύριε μου, γιατί σχεδόν 15 χρόνια δεν έκανε άνοιγμα προς υπερατλαντικους προορισμούς? Εγώ πιστεύω το πρώτο long haul δρομολόγιο, θα ήταν προς Πακιστάν και Αφγανιστάν μιλάμε για πολύ λαό απορώ καθόλου επιχείρηματικα μυαλά εκεί μέσα? εκεί είναι το ψωμί στους λαθρομεταναστες :banana:
 
Αφού δεν θες τη γνώμη μας. ΄Νοίξε ΄κει δα πέρα -που λέμε κ στο χωριό- ένα νήμα στο τοπικο της Α3 να βγάζεις τα ΄σώψυχα σου...

Για να μείνουμε και εντός θέματος, αν και το Input έως τώρα είναι μηδαμινό, θέλω σχόλιο απ΄το γιατρό του φόρουμ για τις υπερατλαντικές και τις διηπειρωτικές βλέψεις. Θα γίνει η LCA νέο DXB ή θα προλάβει το ΙΚΑ; Kάτι μου λέει ότι θα έχουμε πάλι να ασχολούμαστε :cool:
 
OA701":2wmay6wj said:
Mμμμ, αρχίσαμε πάλι. Στην Αιγαίου και στο πόσο άσχετοι ή δουλοπρεπείς είναι καταλήξαμε :evil:
Μη ξεχνάμε βέβαια πως η Α3 πετάει ακόμα με σαλαμοκόφτες, τα αεροπλάνα της απάτης...
 
Top