d|m|tr|s
First-Class-Member
- Περιοχή
- Mosquito land
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- ΑΕΕ
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDLW
Αφορά την ισότητα έναντι των Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών, που επίσης έχουν εμβολιαστεί και μάλιστα με το ίδιο εμβόλιο. Εννοείται πως σε μία χώρα που έχει εμβολιαστεί τουλάχιστο το 50% του πληθυσμού θα είναι λίγα τα κρούσματα. Αλλά επιτρέπεται μόνο στους εμβολιασμένους Ισραηλινούς να έρθουν στην Ελλάδα χωρίς να χρειαστεί να μπουν σε καραντίνα. Οι μη εμβολιασμένοι κάτοικοι Ισραήλ μπαίνουν σε καραντίνα κατά την είσοδο στην Ελλάδα.
Επομένως έχει να κάνει με το εμβόλιο και όχι με τα λίγα κρούσματα της χώρας.
Άρα με το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε κι εγώ που είμαι Έλληνας (Ευρωπαίος) πολίτης κάτοικος εξωτερικού εμβολιασμένος με το ίδιο εμβόλιο που χρησιμοποιείται στο Ισραήλ να μπορώ να έρθω στην Ελλάδα χωρίς υποχρέωση καραντίνας, άσχετα αν στη χώρα που ζω το ποσοστό των εμβολιασμένων είναι μικρό και τα κρούσματα αυτή τη στιγμή πολλά.
Όπως θα έπρεπε και ο κάτοικος Ελλάδας που έχει εμβολιαστεί να μπορεί να πάει διακοπές στα αντίστοιχα μέρη που θα πάνε οι επισκέπτες από το Ισραήλ (φαντάζομαι η απόφαση έχει να κάνει κυρίως με τον τουρισμό, όχι ότι έχει κανένας όρεξη στην παρούσα φάση να κάνει διακοπές αλλά λέμε τώρα...)
Έτσι δεν είναι; Μεγάλο φάουλ αυτό το notam.
Θα κοιτάξω μήπως γράψω κάποιο E-mail στο ΥΜΕ να δω τι (και αν) θα μου απαντήσουν...
Στην τελική υπάρχει και η Μαγιόρκα
Επομένως έχει να κάνει με το εμβόλιο και όχι με τα λίγα κρούσματα της χώρας.
Άρα με το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε κι εγώ που είμαι Έλληνας (Ευρωπαίος) πολίτης κάτοικος εξωτερικού εμβολιασμένος με το ίδιο εμβόλιο που χρησιμοποιείται στο Ισραήλ να μπορώ να έρθω στην Ελλάδα χωρίς υποχρέωση καραντίνας, άσχετα αν στη χώρα που ζω το ποσοστό των εμβολιασμένων είναι μικρό και τα κρούσματα αυτή τη στιγμή πολλά.
Όπως θα έπρεπε και ο κάτοικος Ελλάδας που έχει εμβολιαστεί να μπορεί να πάει διακοπές στα αντίστοιχα μέρη που θα πάνε οι επισκέπτες από το Ισραήλ (φαντάζομαι η απόφαση έχει να κάνει κυρίως με τον τουρισμό, όχι ότι έχει κανένας όρεξη στην παρούσα φάση να κάνει διακοπές αλλά λέμε τώρα...)
Έτσι δεν είναι; Μεγάλο φάουλ αυτό το notam.
Θα κοιτάξω μήπως γράψω κάποιο E-mail στο ΥΜΕ να δω τι (και αν) θα μου απαντήσουν...
Στην τελική υπάρχει και η Μαγιόρκα