CRETAN EAGLE AVIATION

• Thread starter Thread starter pilot767
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εγώ απλά ήθελα να μάθω αν διαθέτουν μεγάλα αεροσκάφη. Ναι αλλά από ότι φένεται η ιστοσελίδα έχει τις περισσότερες πληροφορίες στα Αγγλικά.

H Cretan Eagle (Κρητικός Αετός) πιστεύω ότι είναι πολύ καλή. Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την ενημέρωση που μου έκαναν όταν πήγα και θα αρχίσω εκπαίδευση τον Ιούνιο!!! Μπορώ επίσης να πω ότι το προσωπικό είναι πολύ έμπειρο.

w

ida oti endiaferese gia tin cretan eagle,ime apo sitia,ke leo na arxiso ke ego to erasitexniko to kalokeri!

Ναι και εγώ με ppl θα αρχίσω και θα συνεχίσω για επαγγελματικό.[/img]

Καλησπέρα, σε όλους είμαι ήδη σε μια σχολή αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος. Τελειώνω το PPL σε 2 εβδομάδες και θέλω να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το fATPL στην Cretan Eagle. Παρακάλω να απαντήσουν όσοι γνωρίζουν σχετικές πληροφορίες μόνο. Ευχαριστώ πολύ
:roll:

fATPL στην Cretan Eagle

Καλησπέρα, σε όλους είμαι ήδη σε μια σχολή αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος. Τελειώνω το PPL σε 2 εβδομάδες και θέλω να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το fATPL στην Cretan Eagle. Παρακάλω να απαντήσουν όσοι γνωρίζουν σχετικές πληροφορίες μόνο. Ευχαριστώ πολύ
:roll:

καλημερα σας...οφειλω να πω 2 καλα λογια για αυτην την σχολη οπου πηγα και την ειδα.καταρχας.συγχαρητηρια στον ανθρωπο - πιλοτο Κ.Κελλαρακη γιατι πρωτη φορα μετα απο 2 χρονια αναζητησης σχολης ειδα ανθρωπο να λεει και αρνητικα για την σχολη του , κοινως ειλικρινεια...απο χωρους πραγματικα αψογους και σαν οργανωση.απο στολο μετρια πραγματα αλλα θα ανανεωθουν συντομα.εγω προσωπικα ειμαι υπερ της αμερικης αλλα για καποιον που θελει να μεινει ελλαδα ειναι η καλυτερη κατ εμε.το μαθημα γινετε ανα 2 ατομα ,πολυ σημαντικο αυτο ,οικογενειακη κατασταση και γενικα πολυ καλα.επαναλαμβανω ομως για ελληνικα δεδομενα...αυτα,

phantom2 τι εννοείς το μάθημα γίνεται ανά 2 άτομα; Τα πτητικά;
Ένα είδος multicrew concept όπου πετάνε δύο μαθητές, ένας σαν pilot flying και ένας σαν pilot not flying,
με τον εκπαιδευτή απλά να επεμβαίνει όταν κάτι δεν πάει καλά;
Αν είναι αυτό, τότε μιλάμε για κάτι εκπληκτικό και πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα!
Eλάχιστες πολύ μεγάλες σχολές του εξωτερικού το εφαρμόζουν αυτό και κάνει τη διαφορά, διότι τελειώνεις την εκπαίδευση με περίπου διπλάσιες ώρες
από αυτές που γράφει το logbook!

γειά και απο χανιά, όπου να'ναι δίνω ιατρικά για την ικάρων και κόβομαι γιατί έχω αστιγματισμό.(λίγο στο δεξί μάτι αν έχει σημασία παρακάτω), όμως θέλω να δουλέψω σε κάποια εταιρία π.χ. aegean. άμα πάρω οποιοδήποτε πτυχίο απο την cretan eagle, τα οποία απ'ότι κατάλαβα είναι για μικρά ελικοφόρα θα με πάρει καμιά εταιρία για να με εκπαιδεύσει ή δεν πρόκειται να βρω ποτε δουλειά? Δε νομίζω να'ναι ότι καλύτερο να δουλέυω σε μικρές λέσχες....

Έλεος, κάποιοι τα θέλουνα μασημένα και ευκολοχώνευτα. Τέλος πάντων, να σας πω και τη δική μου απορία:

Αύριο δίνω εξετάσεις για οδηγός στη φόρμουλα-1, αλλά μάλλον κόβομαι λόγω ύψους (είμαι 1.37 αν έχει σημασία), όμως γενικά η ζωή του οδηγού με εξιτάρει. Άμα δώσω στο Υπουργείο Συγκοινωνιών και πάρω δίπλωμα, θα με πάρει η Ford ή κάποια άλλη μεγάλη ομάδα να οδηγάω στο WRC? Επειδή δεν πιστεύω πως το να οδηγάω νταλίκα και TIR είναι ότι καλύτερο....

ΥΓ Αντώνη, όταν ρώτησες για το μέλλον σου στο
viewtopic.php?f=24&t=2393&p=92247#p92247
και σου απάντησα εγώ στο
viewtopic.php?f=24&t=2393&p=92247#p92321
και ο ΑΟΑ σου είπε για την σχολή στο
viewtopic.php?f=24&t=2393&p=92247#p92323
και κατατοπίστηκες όπως μας είπες στο
viewtopic.php?f=24&t=2393&p=92247#p92373 ,
δεν καλύφθηκες? Στην σχολή πήγες?

Λοιπόν, στο λέω εγώ, που είμαι και φίλος σου χρόνια: Όχι, δεν θα σε πάρει καμία εταιρία. Αφού έχεις αστιγματισμό, μπορείς να δουλέψεις μόνο ως μπασίστας σε φιλαρμονική. Sorry, but thats the truth.