CRJ για την ΟΑ???

• Thread starter Thread starter CONFIG2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλό θα ήτανε να περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα και να μην αρχίσουμε τα ειρωνικά σχόλια από τώρα :wink:

Α και ο χρόνος θα δείξει για το αν " ή στραβός είν' ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε "

Φιλικά Γιώργος :D

Λετε καποιες απο τις undisclosed orders (οπως αναφερονται και στο link) να αφορουν την ΟΑ? :?: Ονειρο θερινης νυκτος μου φαινεται προσωπικα αλλα μακαρι να συμβαινει κατι τετοιο.Θα ηταν θαυμασιο να ανανεωθει λιγο το fleet της εταιριας μετα απο τοσα χρονια.Αλλα το ρευστο ειναι αυτο που καιει οπως προανεφεραν και καποιοι φιλοι παραπανω.

Νομίζω πως το Ευρωπαϊκό δικαστήριο εκδίκασε 500m. € υπέρ της ΟΑ και περιμένουν και άλλα 300m. € περίπου!

diontheo":3278spg6 said:
Νομίζω πως το Ευρωπαϊκό δικαστήριο εκδίκασε 500m. € υπέρ της ΟΑ και περιμένουν και άλλα 300m. € περίπου!

Αν ισχυει κατι τετοιο αυτα ειναι πολυ καλα νεα μετα απο πολυ πολυ καιρο για την ΟΑ

Θα συζητήσουμε πολύ για τις ΟΑ το επόμενο διάστημα και μάλλον με ευχάριστα νέα!Αναμείνατε!Ι'll right back! :lol: 8)

@ alex96

Μακαρι!!Ας ειναι τα CRJ τα πρωτα καλα νεα!!

diontheo wrote

Νομίζω πως το Ευρωπαϊκό δικαστήριο εκδίκασε 500m. EUR υπέρ της ΟΑ και περιμένουν και άλλα 300m. EUR περίπου!

αν ισχυε κατι τετοιο θα ηταν σιγουρα πρωτο θεμα στις ειδησεις και θα ειχε ακουστει...που το ακουσες :?:
παντος δεν υπαρχει τιποτα σχετικο σε κανενα site καμιας εφημεριδας...

συγγνωμη για το off-topic παντος.
Μακαρι να φερουν οι ΟΑ καινουργια αεροσκαφη και να αλλαξουν επιτελους τα ΑΤR,τα εχουν βαλει και πετανε παντου στο εσωτερικο,χανουν πολλους επιβατες σε δρομολογια που παλιοτερα πετουσαν με jet και οι περισσοτεροι προτιμουν την Α3 μονο και μονο επειδη εχει jet αεροπλανο...

alexandros":2y12xyzt said:
diontheo wrote

Νομίζω πως το Ευρωπαϊκό δικαστήριο εκδίκασε 500m. EUR υπέρ της ΟΑ και περιμένουν και άλλα 300m. EUR περίπου!

αν ισχυε κατι τετοιο θα ηταν σιγουρα πρωτο θεμα στις ειδησεις και θα ειχε ακουστει...που το ακουσες :?:
παντος δεν υπαρχει τιποτα σχετικο σε κανενα site καμιας εφημεριδας...

Ισχύει αυτό που ανέφερε ο diontheo και έχει γραφτεί και σε εφημερίδες και στο Internet... :!:
Η Ολυμπιακή κέρδισε διαιτησία 560 εκ. EUR έναντι του δημοσίου (εδώ και κανένα δίμηνο).

Nαι αλλά η Ε.Ε δεν το δέχεται.....έτσι δεν είναι?? Πάντως φαίνεται ότι αν γίνει θα είναι μια πολύ καλή επιλογή για τις Ο.Α!!

CRJ υπάρχουν αρκετά που ψάχνουν δουλειά. Μερικά έχουν γίνει κιόλας κονσέρβες. Aμα η ΟΑ πάρει CRJ (ego den to polypisteuo oti tha ta parei) : τι τα θέλει ?? τέτοια αεροπλάνα δύσκολα πετάνε κερδοφόρα.