CSA στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter rolex26
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

rolex26

Νέο μέλος (Tourist)
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
OAL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
lgrp
Καλημέρα παιδιά!θα μου λύσετε μια απορία?Μπαίνοντας στο site της CSA και συγκεκριμένα στην πτήση ATH-PRG ΟΚ 421 δίνει τύπο αεροσκάφους Α319!
Όμως στην πτήση που έρχεται απο PRG δηλ. ΟΚ 420 PRG-ATH δίνει τύπο αεροσκάφους boeing 737-500!
Προφανώς έχει γινει κάποιο λάθος, μπορεί να μου πει κάποιος? Και με τι αεροσκάφος γίνεται τελικά η συγκεκριμένη πτήση?
Ευχαριστώ....

Δεν έχει τύχει να δω το 319 της CSA στη γειτονιά μας, λογικά με 737 θα πας και θα ρθεις. Εκτός κι αν είμαι πίσω στις εξελίξεις.

Όταν λες 737 εννοείς 500?και για ποιο λόγο στο site δίνουν A319?

Airbus A319

We use this aircraft for short- and medium-haul flights, such as to Athens, Frankfurt, or Samara. Czech Airlines owns seven aircraft of this type. In 2010, another new Airbus A319 will join the fleet. The aircraft features a central entertainment system and short films and information about the aircraft’s position are shown during the flight.

Πριν λίγο καιρό που πέταξα έτυχα 319, και μάλιστα νεότατο OK-NEO, το επιβεβαιώνει και το νηολόγιο :D Πάντως ότι λέει το πρόγραμμα ισχύει , δεν έτυχε να έχω αλλαγή τύπου μέχρι τώρα.Γενικά υπάρχει εναλλαγή στο δρομολόγιο, 735, 734, 319, με συνηθέστερο το 735.

Έριξα μια ματιά στο site της CSA και οι πτήσεις SKG-PRG που επανέρχονται την άνοιξη παραμένουν στο ίδιο φριχτό ωράριο arr.0245, dep 0455 :rant: εμ τις κάνουν seasonal, εμ δε βλετιώνουν τα ωράρια τους..στο κάτω κάτω από θέμα ανταποκρίσεων η CSA υστερεί σε σχεση με άλλες, γιατί δεν αλλάζουν τις ώρες τους;

Η εναλλαγή δηλ. του αεροσκάφους, από τι εξαρτάται?Από την πληρότητα π.χ?

Ξέρει κανείς γιατί η CSA δεν δίνει στο site της τις πτήσεις SKG-PRG/HER-PRG για τη θερινή περίοδο;Δεν θα γίνουν τελικά;

Όντως στο booking engine τους δεν βγάζει πτήσεις, στο route mapper του PRG όμως εμφανίζει την SKG (στο HER βγάζει μόνο τη Smartwings). Παρενέργειες της συνέργειας θα είναι :roll:
:arrow: Για SKG κάθε Δε-Τε-Πε-Πα-Κυ από 28/3 (ΟΚ418/419 23.45-02.50/04.55-06.05)

spotterakis":ash9ea6z said:
Ξέρει κανείς γιατί η CSA δεν δίνει στο site της τις πτήσεις SKG-PRG/HER-PRG για τη θερινή περίοδο;Δεν θα γίνουν τελικά;

Aπο email που εστειλα...
Οι πτήσεις μας απο Θεσσαλονική ακυρώθηκαν. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τις κρατήσεις 210-965 29 57. Ευχαριστώ Czech Airlines151, Kyprou Ave. 16 451 Argyroupolis - Athens, GreeceT: +30 210 965 29 57F: +30 210 965 29 92www.czechairlines.com