CSA στην Θεσσαλονίκη

• Thread starter Thread starter apollon
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

apollon

Low-Cost-Class-Member
Παρακολουθώ αρκετό καιρό τις συζητήσεις στο forum και δε βλέπω κάπου να γίνεται λόγος για τις τσέχικες αερογραμμές. Προσωπική μου γνώμη, μιας και από Θεσσαλονίκη δεν έχουμε και πολλές εταιρείες να μας τιμούν με τακτικά δρομολόγια είναι ότι πρόκειται για την καλύτερη ξένη εταιρεία που εξυπηρετεί αυτή τη στιγμή το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης(αν πετάξατε εξωτερικό πρόσφατα,ίσως παρατηρήσατε πως το αερόδρομιο "Μακεδονία" πλέον εντός των αεροσκαφών το αποκαλούν αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης σκέτο)
Και από τιμές,και από εξυπηρέτηση και από άποψη ώρας δρομολογίων(ώστε να μπορείς να κάνεις μετεπιβίβαση προς όπου θέλεις)είναι πολύ καλή επιλογή. Κι αν επιλέξετε να μείνετε λίγες ώρες στην Πράγα,η πρόσβαση από και προς το αεροδρόμιο είναι πολύ εύκολη,πολύ γρήγορη και η ίδια η πόλη,ακόμη και μια σύντομη βόλτα την αξίζει.
Προσωπικά,την έχω τιμήσει αρκετές φορές τη CSA,με τελευταία τον περασμένο μήνα,όπου και ταξίδεψα στο Παρίσι με 215EUR!!!Σε λίγες ημέρες το δρομολόγιο από 5 φορές την εβδομάδα γίνεται ημερήσιο.Ωστόσο,η πικρία και απορία μου ταυτόχρονα ήταν πως όποτε και να ταξίδεψα(δε μιλώ για υψηλή περίοδο),το αεροσκάφος είχε 25-35 άτομα (τη στιγμή που η swiss ταξιδεύει με μεγάλη πληρότητα την ίδια ώρα) κι ανησυχώ μήπως πρόκειται να μας χαιρετίσει και αυτή από το skg, στα χνάρια πολλών άλλων εταιρειών(βλέπε πρόσφατα KLM,ακόμα και Ολυμπιακές αερογραμμές που πλέον για εξωτερκό δεν έχει σχεδόν τίποτα απ'ευθείας)[/url]

H CSA einai ontos mia poli kali aeroporiki eteria tis 'palaias sxolis', h plirotita kapoies meres mporei na einai xamili, alla ta 3/4 hmera, tis giortes exei pllous Ellines pou taksideuoun gia Praque, eno to kalokairi poloi Tsexoi erxontai gia diakopes stin Ellada kai oi ptiseis gemizoun, bazoun kai extra charter gia na kalipsoun tin zitisi. H mesh plirotita tis CSA sto SKG-PRG einai oikanopioitiki gia ntin eteria kai den prokeitai na figei apo tin Thessaloniki.

To eho kanei arketes fores to dromologio otan spoudaza sto Manchester, kai tis 2 protes fores eiha 12ores anamones. Polli kali etaireia alla isos na ftaine kai ta megalitera connecting times. Ehi tihei na eimai sto SKG-PRG me 50 o/b kai alles fores pali full business kai economy.

OA277

Μιά μικρή παρατήρηση... Πρόσφατα ταξίδεψα κι εγώ με Τσέχο, και μόνο "πολύ καλή εταιρεία" δέν θα την χαρακτήριζα. Αγενέστατο πλήρωμα, χάλια φαγητό, και το 735 έδειχνε πολύ τα χρόνια του... Μόνο απο on time perf. τα πήγαν καλά.

seven4seven":2tnm1ark said:
Μιά μικρή παρατήρηση... Πρόσφατα ταξίδεψα κι εγώ με Τσέχο, και μόνο "πολύ καλή εταιρεία" δέν θα την χαρακτήριζα. Αγενέστατο πλήρωμα, χάλια φαγητό, και το 735 έδειχνε πολύ τα χρόνια του... Μόνο απο on time perf. τα πήγαν καλά.

Αν και το θεμα του φαγητου ειναι προσωπικο γουστο, κοιτωντας τις φωτο (και δεν μιλαω για φαγητο στην διακεκριμενη, αλλα οικονομικη) και διαβαζοντας τα σχολια στο δεν θα μπορουσα να σου δωσω δικιο Αλεξανδρε... Σορι

makedonas":bc3uw6oe said:
Αν και το θεμα του φαγητου ειναι προσωπικο γουστο, κοιτωντας τις φωτο (και δεν μιλαω για φαγητο στην διακεκριμενη, αλλα οικονομικη) και διαβαζοντας τα σχολια στο δεν θα μπορουσα να σου δωσω δικιο Αλεξανδρε... Σορι

Στέφανε το link σου δεν λειτουργεί... Ελπίζω να μην κοίταξες κανένα γεύμα economy προς Ν. Υόρκη ή Dubai. :P

xristos":1dvo44a2 said:
Στέφανε το link σου δεν λειτουργεί... Ελπίζω να μην κοίταξες κανένα γεύμα economy προς Ν. Υόρκη ή Dubai. :P

Χρηστο το λινκ "δεν λειτουργει" γιατι στην σελιδα πρεπει να κλικαρεις το αρχικο γραμμα στα τετραγωνακια αριστερα,, να σου βγει λιστα με τις εταιρειες, και να διαλεξεις αυτην που θες! Αμα τα κανεις ολα και σου βγει, θα δεις οτι στην ουσια δεν εχει "ειδικο λινκ" που να σε βγαζει στην καθε εταιρεια, παρα μονο στο index! :P :mrgreen:

ΥΓ: Τα λινκ που δινω δεν λειτουργουνε παρα μονο οταν εχει τραβηχτει η σελιδα απο το δικτυο η εχει σβηστει απο τον σερβερ! Και στις 2 περιπτωσεις δεν φερω ευθυνη! (Δες το αυτο και σαν disclaimer! ;) :P )

makedonas":fhdi1wuu said:
seven4seven":fhdi1wuu said:

Ναι,ρε Στέφο,αλλα εγώ δέν είδα φωτό. Πέταξα (και ξενέρωσα)!
Τέσπα, είμαστε όφ, οπότε το αφήνω. :wink:

Πραγματικά απορώ με τη δυσαρέσκειά σου στο φαγητό της CSA.Από όσες έρχονται στη Θεσσαλονίκη,κατά τη γνώμη(εξ'άλλου το θέμα φαγητό περιέχει μεγάλη δόση υποκειμενικότητας)είναι μακράν το καλύτερο και σίγουρα πολύ ανώτερο από αυτό της Swiss και της Alitalia.Επίσης,δεν έχω διάκρινει κάποια αγένεια από μέρους του πληρώματος.Το πιο...αγενές πλήρωμα που συνάντησα εώς τώρα ήταν αυτό της Malev.Όσο για τη μεγάλη αναμονή,αυτή εξαρτάται καθαρά από τον τόπο του τελικού προορισμού.Πάντως,επειδή συνήθως δε βιάζομαι όταν ταξιδεύω κι επειδή εκτός από την Ιθάκη μου αρέσει και το ταξίδι προς αυτήν,επιδιώκω να έχω κάποια εύλογη αναμονή στην πολύ όμορφη Πράγα!