CSA στην Θεσσαλονίκη

• Thread starter Thread starter apollon
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
AGENES PROSOPIKO MPOREI NA SYNANTHSHS SE OLES TIS AEROPORIKES ETAIREIES .....
MEXRI KAI STHN EMIRATES POU LEEI O LOGOS .
EIDIKA POS TO KRINEI O KATHENAS TO AGENES PROSOPIKO .
PX AN SE PEI TO PLHROMA OTI DEN MPOREIS NA KANEIS KATI ..GIA OPOIODHPOTE LOGO ( PX ASFALEIA ) ESY MPOREI NA TO KRINEIS OS TO AGENESTATO PROSOPIKO .

DEN ANAFEROMAI SYGKEKRIMENA POUTHENA .....

OSO GIA TO MENU OLOI KSEROUME OTI OI ETARIES PLEON DEN DINOUN KAI POLLA GIA TA MENU .... GENIKA XESTHKAN .....

ALLA KATA THN DIKH MOU GNOMH H A3 KAI OA EXOUN ENTELOS DIAFORETIKO MENU APO ALLES ETAIREIES KAI FYSIKA POLY KALYTERA

AUTAAAAAAAAAA

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και ως προς την υποκειμενικότητα της έννοιας "αγενής συμπεριφορά" και ως προς το φαγητό της A3 και ΟΑ.Απλά,επειδή αναφερόμουν σε ξένες εταιρείες(όπως και η ονομασία της κατηγορίας συζήτησης),γι'αυτο και δεν τις ανέφερα.

nai katalaba ti enoeis esy

Click4Sky

Ξεθαβω το παρον θεμα μιας και δεν βρηκα παρομοιο.

Θελω να κλεισω ενα εισητηριο για Πραγα απο SKG με την "θυγατρικη" της CSA, την Click4Sky η οποια πουλαει εισητηρια low cost σε κανονικα δρομολογια της CSA. Η ερωτηση μου ειναι 1) αν εχει χρησιμοποιησει κανεις το Site της (http://www.click4sky.com) για να κλεισει εισητηρια και αν ολα πηγαν καλα και 2) και κυριωτερο, θελω να κλεισω εισητηριο O/W αλλα δεν βρισκω τροπο. Κανω κατι λαθος ή πουλαει εισητηρια μονο πηγαινε-ελα?

θελω να κλεισω για ενα φιλικο ζευγαρι εισητηριο για Πραγα για αρχες Νοεμβριου και απ'οτι βλεπω το click4sky εχει πολυ καλες τιμες (98 ευρω r/t).
Επειδη ομως δεν ξερω και πολλα για το εν λογω site θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο και αν πραγματι ανηκει στην CSA.
Τελος, γνωριζει κανεις πως ειναι ο καιρος αρχες Νοεμβριου στην Πραγα?

Να κλείσεις χωρίς φόβο. Είναι δοκιμασμένο και αξιόπιστο. Οι πτήσεις γίνονται με CSA.

Αν δεν τους ενοχλεί ότι θα πετάξουν μεστην μαύρη νύχτα αϋπνοι,γύρω στις 5 τοπρωί, και θα γυρίσουν πάλι πολυ αργά, 2:50,να κλείσεις..είναι καλή εταιρία..Ο καιρός στην Πράγα το Νοέμβριο είναι ελαφρώς κρύος :mrgreen: , δηλ. μάλλινα, χοντρά μπουφάν,γάντια κτλ..πήγα αρχές νοεμβρίου και το βράδυ είχε -7!! :shock:

Εγώ πάλι έχω πάει 2 φορές αρχές δεκέμβρη και ήταν μετρίως κρύα... δηλαδή γύρω στο 0 με +3... οπότε... απλώς τσεκάρετε την πρόβλεψη 1-2 μέρες πριν φύγετε ;)

Εγώ πήγα πέρσι τον Αύγουστο και έβρεχε την νύχτα..την μέρα είχε μόνο συννεφιά. :roll: η πτήση όμως ήταν εξαιρετική..!!!