Cyprus Airways News

• Thread starter Thread starter gioannis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ναι δεν αμφιβάλλω οι κινήσεις της Cyprus οπως είπαμε δεν γίνοντε πάντα το οικονομικό συμφέρον*αλλά αφού αυτοί που ξέρεις πετάνε ATH για να πάνε για weekend Κύπρο παρόλο που είναι πιο ακριβά γιατι δεν πάνε AMS που είναι πανεύκολο(λεωφορία τραίνα αεροπλάνα) και απο εκεί Κύπρο?Η μήπως δεν γνωρίζουν πως υπάρχει και αυτή η επιλογή?

*πχ Sαουδική Αραβια οπου οι Σαουδάραβες απειλόυσαν τη Κύπρο οτι αν σταματήσουν οι Κ.Α τις πτήσεις απο Κύπρο θα επιτρέψουν στην kibris να πετάει κατευθίαν απο Λευκωσία Ercan και πολλά άλλα παρόμια παραδείγματα.

Το AMS δεν είναι καλή επιλογή ούτε από θέμα τιμής ούτε από θέμα δρομολογίων

Μα εσύ μας είπες οτι δεν υπολογίζουν την τιμή γι αυτό πάνε μεσω Αθήνας,και νομίζω ενας κοινός ευρωπαικής κουλτούρας επιβάτης βρίσκει πως είναι λιγότερη ταλαιπώρία να πας με τραίνο AMS (2 ώρες με τραίνο και με τιμές περίπου 20 ευρω) απο το να κανείς τρανσιτ στη Αθήνα,και στην τελική υπάρχει και η ryanair για περισσότερες επιλογές.Εν πάσι περιπτώσις ,όσους και να ξέρεις 1-2? 5-10?100??? δεν αρκούν για να επηρεάσουν ενα ολόκληρο δρομολόγιο.

Ότι και να πω εγώ τώρα τα πραγματα δείχνουν ότι το συγκεκριμενο δρομολόγιο είναι μονίμως ζημιογόνο και από τον Απρίλιο θα διακοπεί εντελώς.

Ξεκίνησε και το 5B-DCL τις πτήσεις για τις Κ.Α.,εκτελεί σήμερα Ρώμη και Μιλάνο.Μένει να έρθει το 5B-DCM για να ολοκληρωθεί η ανανέωση του στόλου.

Συμφωνία μεταξύ AB και CY για through fares μεταξύ Γερμανίας και Κύπρου. Έτσι μπορεί να εκδοθεί σε ένα εισιτήριο π.χ. το δρομολόγιο HAM-AB-MUC-CY-LCA-CA-FRA-AB-HAM.

Πολύ καλά νέα έχεις κάποιο link?

Έχω πεί στο θέμα των δρομολογίων της Α3, ότι η διαφαινόμενη αύξηση του τουρισμού από Γερμανία αλλά και η ύπαρξη βάσης της LH στο DUS, προσφέρουν σημαντικά κίνητρα στην εταιρεία να ξεκινήσει περισσοτερα δρομολόγια για Γερμανία και ιδιαίτερα για DUS.

Με την πιο πάνω συμφωνία, είναι πιθανό πλέον να έχουν και οι Κ.Α. κάποια κίνητρα να πετάξουν προς DUS ή Βερολίνο TXL δεδομένων των βάσεων που διατηρεί εκεί η Air Berlin και των προοπτικών που ανατπύσονται.

Οι βάσεις της LH όμως είναι FRA & MUC. Γιατί έχεις κολήσει με το DUS & BER ? :?