Cyprus Airways News

ΕΡΩΤΗΣΗ. ΝΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Α320 ΤΩΝ ΚΑ ΣΤΟ ΑΜΜΑΝ ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ ΜΕ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ? ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ AOG.
 
Έχεις εσύ την δυνατότητα να βρείς κινητήρα. Έχεις δικούς σου σε Stock ή είσαι Broker?
 
Kαλησπερα, ναι εχω την δυνατοτητα να σου βρω κινμητηρα αν θες. Ερωτησα αν αληθευει, τωρα εαν εισαι κοντα στην κατασταση, και ενας κινητηρας αρκετα φθηνος, για να πεταξει το αεροπλανο ειναι αρκετος, και βλεπετε αργοτερα, ειναι κατι που δεν ειναι δικη μου αποφαση προφανως, αλλα οταν ζητας κινητητα AOG, δεν πας για πολλα πραγματα, αυτο ειναι μια γνωμη φυσικα. Stock- Broker, ποιος "στοκαρει" κινητηρες σημερα, καπου ειναι , κοντα. Ξερεις κατι για την κατασταση?
 
Ναι θα πάει να μπλέξει ο Ο' Λίρι με τα συνδικάτα της ΚΑ, με το κανονισμό εργασίας τους και τις συνήθειες τους...
Για να έχει πιο όφελος ακριβώς;
Ή είναι ο Θόδωρας τόσο αυτοκτονικός που θα πάει να ανακατευτεί έχοντας φρέσκο το παράδειγμα της ΜΙΓ που παρότι πήρε της ΟΑ καθαρή από εργαζόμενους έχασε τη μάνα της και το πατέρα της;
Και οι δυο μπορούν να εκμεταλλευτούν την αγορά της Κύπρου στο έπακρο χωρίς να χρειαστεί να ανακατευτούν με τη ΚΑ.
Οι φόροι στα αεροδρόμιά δεν αλλάζουν αφού αυτοί που τα χτίσανε πρέπει να βγάλουν τα λεφτά που δώσανε οπότε τα πράγματα παραμένουν ως έχουν.
 
Δεν νομίζω ποτέ η Ryanair να δηλώσει ενδιαφέρον για τις ΚΑ έτσι κι αλλιώς ο ίδιος είπε να αναλάβουμε μερικά δρομολόγια(αφότου κλείσει). Μπορεί δηλαδή να τα μοιράσει με την Παφο τα δρομολόγια Θεσσαλονίκης, Αθήνας και Λονδίνου.
 
Ωραίος. Τώρα είναι η σειρά των Κυπρίων να κάνουν στην άκρη με τρόπο τους υπόλοιπους. :mrgreen:
 
...A Thodoras Alliance member θα βλέπουμε στο μέλλον :banana:
 
Επειδή οι περισσότεροι σε αυτό το φόρουμ είναι εξ Eλλάδος άρα δεν μπορείτε να πείτε τι γίνετε στην Kύπρο για πολλούς λόγους. Εμείς εδώ στην Κύπρο γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα για την Αιγαίου απότι εσείς στην Ελλάδα.

Λοιπόν όσο για το Μέλλον το Κυπριακών Αερογραμμών δεν θα είναι ούτε με την Ryanair και σίγουρα ούτε με την Αιγαίου. Καταρχάς η Ryanair έκανε δωρεάν διαφήμιση μέσο του να παρουσιάζεται πως θέλει τις Κυπριακές Αερογραμμές και τα ΜΜΕ στην Κύπρο είναι για να είναι... Και ο Ο'Leary έκανε το λεγόμενο Brand Recognition και δωρεάν.

Για την Αιγαίου δεν υπάρχει περίπτωση ούτε στο εκατομμύριο. Γιατί πολυ απλά η Κυβέρνηση δεν θέλει η Κυπριακές Αερογραμμές να γίνει σκιά τις Αιγαίου και επίσης υπάρχουν άλλες ΕΤΑΙΡΙΕΣ με E κεφαλαιο που ενδιαφέρονται, και τέλος επειδή είμαι γνωστης εκ τον έσω απλά να περιμενετε όλοι σας. Μην κάνετε όνειρα θερινής νυκτός για Αιγαίου και Ryanair πάντως. Και επίσης υπάρχει και η ΕU που πρέπει να πάρει απόφαση τέλος Oκτωβρίου.

Καλο Καλοκαίρι.
 
Top