Delta στην Αθήνα

• Thread starter Thread starter gioannis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
@ATH-MAN

Ο Jerry σε προειδοποίησε: μην εκπλαγείς αν βρεις ένα 767 μπροστά σου...

Inside Link από το σύστημα της Delta:
SAT 08AUG09 ATHENS /NEW YORK *DL
1 ATH JFK 1100 1455 DL 133 J7 D6 S2 I2 Y7 B7 M7 H7 Q7 K7#767C*E

DL 133 SATURDAY 08 AUG 09
---------------------------------------------------------------
BRD TIME T D/I OFF TIME T D/I FLY/GROUND EQP E
ATH 1100 I JFK 1455 3 I 10:55 767 E
TOTAL FLYING TIME ATH - JFK 10:55
CLASSES
ATH-JFK J D S I Y B M H Q K L U T

Ειλικρινά δεν έχω κ μεγάλο πρόβλημα με τον τύπο του αεροσκάφους.Μακάρι να είναι 330...!!!! Σε σχέση με τα 400 της ΟΑ που έχω βαρεθεί να πετάω, το 767 είναι σούπερ!!! Λίγο άσχετο: υπάρχει κάποιο λινκ για να δω τις θέσεις του 330 κ του 767???

Tελικά ξέρει κανείς τι γίνεται??? Το timetable Delta/Northwest δίνει για Αθήνα 330 κ όχι 763 για το 2009!

@ATH-MAN : σε ποιο timetable αναφέρεσαι? μα γιατί δεν μας πιστεύεις...? η πτήση αυτή τη στιγμή φαίνεται με 767. Η πηγή είναι έγκυρη.

Δεν λέω δε σας πιστεύω..Αλοίμονο!!!Να πω την αλήθεια κ εγώ με 763 το βλέπω.Ο πράκτορας μου στην Αμερική μου είπε ότι θα αλλάξει...Μάλλον το 1ο βλέπω να γίνεται!!!

παντως κι εγω βλεπω οτι το Α330 ηταν ονειρο καλοκαιρινης νυκτος...σε ολες μου τις αναζητησεις εισητηριου το καλοκαιρι με DELTA τα αεροσκαφη που εδινε και για JFK αλλα και για Atlanta ειναι 767.
ευχαριστω πολυ δε θα παρω. οποιος εχει ταξιδεψει 12ωρια σε 767 ξερει τη γλυκα!

Eγώ πάντως θα πάρω, όπως και κάποιος άλλος γνωστός μου ονόματα δεν λέμε... το αεροπλάνο είναι άψογο και επιδιώκω να πετάω με αυτό...

Παιδιά το 767 από μόνο του δε λέει κάτι. Σημασία έχει σε ποια εταιρεία ανήκει και πως του έχει συμπεριφερθεί. Για να μη σε πάω μακρυά, το 767 έτερης Αμερικανικής εταρείας, της United, ήταν από τα καλύτερα αεροπλάνα που έχω πετάξει ποτέ.