Κύριε docORL,
Το προηγούμενο ποστ μου ήταν ένας "ευγενικός" τρόπος να σας γνωστοποιήσω ότι οι "ρουφιανιές" δεν είναι
αρεστές (για να κρατηθεί ένα επίπεδο)...Καθώς αν θέλαν, τα άτομα που αποβλήθηκαν να γνωστοποιήσουν την ταυτότητά τους θα το κάνανε...Αν σας αρέσει η ξύλινη γλώσσα, πολύ ευχαρίστως να σας μιλάμε έτσι. Και θα με συγχωρέσετε για την οικειότητα που πρωτίστως επέδειξα, αλλά δεν είδα κανένα "δελτίο τύπου" στο πώς πρέπει να σας μιλάμε (είστε και νέο μέλος)...
Μετά αν θα μου επιτρέπετε να σας κάνω μια παρατήρηση. Το να "εκβιάζετε" (σε άλλα threads) ότι θα πέσουν αγωγές και μηνύσεις δε βλέπω να προσφέρει τίποτα, ίσα ίσα μπορεί σε κάποιους να τους προβληματίζει. Με αποτέλεσμα να χάνει το φόρουμ μας, απόψεις ή ακόμα και κρίσεις που είναι απαραίτητες για ένα καλό διάλογο...
Να σας κάνω μια πρόταση, χαλαρώστε και απολαύστετο!

Μη γίνεστε τυπολάτρης, μη ψάχνετε εναύσματα και "εχθρούς". Όλοι για κάποιο λόγο που μας ενώνει, είμαστε εδώ μέσα.
Τέλος σας καλωσορίζω και σας εύχομαι μια ευχάριστη διαμονή! Επίσης σας γνωστοποιώ ότι το θέμα τείνει να ξεφύγει, οπότε αν θέλετε το οτιδήποτε μπορείτε να μου στείλετε πμ. (απαντώ εγώ, και όχι ο νομικός μου σύμβουλος)