[Διάσπαση] Συρρίκνωση δρομολογίων της ΟΑ

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Akis

Administrator
Staff member
Περιοχή
Dortmund
Website
www.airliners.gr
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
ANA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDLW
Re: Συρρίκνωση δρομολογίων της ΟΑ

@imaginas
Θα τα πάρεις όλα πίσω.

@jetflight
Έχεις καταλάβει ότι γίνεσαι κουραστικός; Όχι μόνο ότι κουράζεις όλους εμάς που αναγκαζόμαστε να διαβάσουμε αυτά που γραφεις, αλλα κουράζεις και τον ευατό σου βάζοντας το μυαλό σου σε δουλειά. Αρχίζω πλέον να πιστεύω ότι γραφεις ότι γραφεις απλά για να μας σπάσεις τα νεύρα. Υπάρχει και σχετική λέξη για αυτό. Trolling. Για δες με την ευκαιρία τους Κανόνες του φόρουμ αυτού ... υπάρχει αναφορά και στο trolling. :roll:

Έλα λίγο συμμορφώσου, γιατί το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς!

Ακη αν και δημιουργος αυτου του του φορουμ ακουλουθεις τη νοοτροπια ορισμενων που θελουν να θεωρουνται οχι απλοι φιλοι της αεροποριας αλλα ας το πουμε ελιτ ξυπνητζιδων εκφραζοντας ειρωνικα σχολια η μια ας τη πουμε υπεροψια, αντι απλων αποψεων.
Αν δε θελετε να εκφραζουμε τις αποψεις μας πεστε το να μεινετε καμια 15 ατομα και να χαιρεστε το σαιτ σας!!!
2 αναφορες εστειλα για να φυγει συγκεκριμενο μελος το οποιο εκτοξευε υβρεις εναντιον μου και δεν εκναες τιποτα, αντιθετα οταν τραβιεται οχι μονο εξαιτιας μου 1 θεμα το παιζεις ιδιαιτερα αυστηρος σε 1 μελος 4 χρονια που ποτε δεν ειρωνευτηκε κανεναν εκτος αυτων που με προκαλουσαν.
Πραγματικα δεν καταλαβαινω αυτη την επιθεση εναντιον μου απο ορισμενα ατομα , τα οποια φενεται οτι δεν μπορουν να δεχτουν τη διαφορετικη αποψη.
Το θεμα με τα ακυρωμενα των ΟΑ δεν τραβηξε μονο εξαιτιας μου και οταν καταλαβα την επισημανση παραδεχτηκα το λαθος οκ?
Η αγαπη για την αεροπορια δεν ειναι για ορισμενους ανηκει σε ολους .
Οσο για τους κανονισμους ας τους διαβασουν αλλοι και να μη κανουμε τα στραβα ματια σε καποιους.

Εχουμε και συνηγορο....
Τελος παντων θα σταματησω να ασχολουμε με ειρωνιες και απλες αντιδρασεις επι των απαντησεων μου .
Οποιος θελει να πεσει η θεματολογια , και θεωρει οτι 4! χρονια τωρα εχω γραψει ασχετοσυνες ας με αποβαλει.

[αν θέλετε ας γίνει σπλιτ το όφτοπικ]

βρε jetflight καλέ μου, κανείς δεν έχει τίποτα με κανέναν. εδώ μέσα είμαστε γιατί έχουμε ένα χούι. και γράφουμε την προσωπική μας άποψη πάντα, τις εμπειρίες μας κλπ. απλά, η γραφή σου κάποιες φορές φέρει επιχειρήματα, απόψεις και υποθέσεις που όπως και να το κάνουμε δεν ευσταθούν. αναφέρεσαι στις εταιρείες, στους υπευθύνους τους, στα δρομολόγιά τους, στα οικονομικά τους και στης παναγίας τα μάτια, λες και τα γνωρίζεις και τα μελετάς χρόνια. ε λοιπόν αυτό που κάνεις, εκτός από ανακριβές, γίνεται και κουραστικό. αν δεν το καταλαβαίνεις, τότε θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο.

φιλικά,
γεράσιμος

Δεχομαι την οποια κριτικη εκτος απο την επι προσωπικου.
Για τελευταια φορα εχω γραψει οτι οι ΟΑ αναγραφουν μετα τις 26/10 τις ακυρωμενες πτησεις παρολο που εχουν ακυρωθει.
Που ειναι το λαθος?

Ρε μπαγάσα στα έγραψα ευγενικά και σε π.μ....

Δεν το καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεί να φταίμε όλοι εμείς και εσυ να έχεις πάντα δίκιο??
Τι διάολο όλοι πιά σε ζηλεύουμε και στην λέμε χωρίς λόγο?? Μήπως να ψαχτείς κι εσύ λίγο να δεις που κάνεις λάθος??
Ασε τις θεωρείες συνομωσίας και τις εξυπνάδες και κύττα λίγο τον καθρέφτη...

και αυτό που γράφεις λάθος είναι. η ΟΑ "αναγράφει" την πτήση και μετά τις 15/9 που την κόβει. πάλι λάθος πράματα λες δηλαδή.

Από το πρωί χεις γράψει ένα σωρό ποστ καταλήγοντας στο :

Εγω ξερω οτι τωρα αν κλεισω π.χ απο Θεσσαλονικη για Λονδινο θα κλεισω μια χαρα εισιτηρια ακριβως διοτι δεν εχουν βγει νεα χειμερινα δρομολογια οπου λογικα δεν θα υπαρχει αυτη η πτηση.
Να με ειδοποιησουν αν ποτε το κανουν απο τωρα οτι εκλεισα σε ακυρωενη πτηση δε νομιζω επομενως καλυτερα να παει καποιος αυτοπροσωπος μηπως και του το πουν.

μια χαρά;;; εσύ επειδή είδες την πτήση να "αναγράφεται" όπως λες, έγραψες 125125125 ποστ για να σε πείσουμε πως δε μπορείς. δεν είμαστε εδώ για να διορθώνουμε τα λάθη σου ούτε για να τα διαβάζουμε.

και στο κάτω-κάτω της γραφής, ότι γουστάρει θα κάνει η εταιρεία με τις πτήσεις της. απο τη στιγμή που δε μπορείς να την κλείσεις, τέρμα. και η Α3 το ATH-DUS την "ανέγραφε" αλλά δε μπορούσες να την κλείσεις. πως να το κάνουμε δηλαδή; εσύ όμως εδώ το έκανες θέμα. αν πρόσεχες περισσότερο δε θα γινόταν τώρα αυτό το σούσουρο. ο κακόμοιρος ο imaginas ρωτάει τι θα γίνουν τα λεφτά του.

γιαυτό σε παρακαλώ, εκ μέρους και άλλων μελών του φόρουμ, να συμμαζευτείς.

Μαλλον εσυ θελεις να τραβηξει το σαιτ.
Δε βλεπεις τι γραφω φενεται.
Σταματαω για να μην πεσω στην παγιδα να φαινομαι οτι εγω φταιω που αυτο το τοπικ τραβηξε τοσο πολυ.
Απο τη στιγμη που λεω οτι δε δινει θεσεις αρα δεν κλεινονται θεσεις και απο τη στιγμη που αναγραφονται και μετα τις 26/10 ε δε θελει πολυ σκεψει θα αναγραφονται και μετα τις 15/9!Τι να πω πια.

τίποτε άλλο. φτάνει. τα είπες όλα πια.