- Περιοχή
- Dortmund
- Website
- www.airliners.gr
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- ANA
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDLW
Εδώ ήμαστε λοιπόν, επιστρέψαμε από την πανέμορφη πρωτεύουσα της Πορτογαλίας και σκέφτηκα να γράψω κι εγώ ένα trip report μιας και έχω καιρό να γράψω. Πολλές φωτογραφίες μην περιμένετε από τις πτήσεις μιας και δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα. Ελπίζω όμως να σας τα περιγράψω τόσο καλά ώστε να μην σαν αφήσω έτσι.
Μιας και κατάφερα και πήρα την εβδομάδα που μας πέρασε άδεια, σκέφτηκα να πάω και κάποιο ταξιδάκι.
Έλα μου όμως που δεν ήξερα που.
Τελικά ψάχνοντας από δω, κοιτάζοντας από εκεί, βρήκα την Λισσαβόνα. Μια πόλη όπου εδώ και καιρό θέλω να επισκεφτώ και ποτέ δεν κατάφερνα. Αυτή την φορά όμως δεν μου ξέφυγε. Έτσι μετά από λίγα κλικς και μερικά €υρώ λιγότερα στην τσέπη έχουμε το παρακάτω δρομολόγιο:
Φοβερή η τιμή για περ. 4400 χλμ. απόσταση.
12.11.2008
EZS 4915
DTM-BCN
ETD/ETA: 14:40 / 16:50
STD/STA: 14:42 / 16:41
Αεροσκάφος: A319 G-EZDH
Την αρχή έμελε να κάνει για μια επιπλέον φορά η easyjet. Παρόλο που σνομπάρει απειλητικά πλέον το DTM μας έκανε την χάρη να μας μεταφέρει για 12,99 € (incl. Tax) από το DTM στην Βαρκελώνη. Με αυτά τα λεφτά δεν πάς ούτε καν 10 χλμ. με το ταξί πας όμως σχετικά ok 1200 χλμ. με το αεροπλάνο. Το check-in είχε γίνει ηλεκτρονικά μιας και δεν είχαμε βαλίτσες αλλά όλα σε μια όμορφη τσάντα. Φτάσαμε στις 1350 στο αεροδρόμιο και σε χρόνο μηδέν ήμασταν στο gate. Το αεροσκάφος γέμισε αρκετά (+90%) και έτσι ontime βάλαμε πλώρη για την Βαρκελώνη. Απογείωση από τον 24 στις 1442 local time με όμορφη θέα πάνω από το Dortmund, το γραφείο μου και το στάδιο του Dortmund.
Το route μας ήταν: Wetter, Leverkusen, Sankt Vith, Luxenburg, Paris, Limoges και το cruising altitude τα 39.000 πόδια. Προσγείωση στην Βαρκελώνη στον 07L. Η πτήση σαν πτήση δεν είχε και κάτι το αξιοσημείωτο. Μια κλασική πτήση με την easyjet. Το πλήρωμα ήταν αγγλικής καταγωγής και ως συνήθως κεφάτο. Με τον καιρό συνηθίζεις και την στενότητα χώρου στην easyjet και μαθαίνεις να την εκτιμάς αν είχες την χάρη να ταξιδέψεις με την vueling. Εγώ σε αυτό το σημείο δεν είχα πετάξει με την vueling οπότε δεν είχα ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Αλλά προτού περάσω στα τις vueling μια αξιολόγηση:
ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ 8/10
Ολοκαίνουργιο αεροσκάφος (04/200
με ότι θετικό αυτό συνεπάγεται. Δεν βάζω παραπάνω λόγω seatpich.
ΓΕΥΜΑ 0/10
Τι έγινε λέει;
ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΙ 6/10
Από ομορφιά δεν έλεγαν πολλά, επαγγελματίες όμως. Και τίποτε παραπάνω.
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ 8/10
Θετική είναι η γενική εικόνα. Με 12,99 € ταξιδέψαμε, στην ώρα μας φτάσαμε και όλα ήταν ωραία και καλά.
ΞΑΝΑΠΕΤΑΣ;;
Σίγουρα!!
Next to come:
Με την vueling από την πρωτεύουσα της Καταλωνίας
προς την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας.

Μιας και κατάφερα και πήρα την εβδομάδα που μας πέρασε άδεια, σκέφτηκα να πάω και κάποιο ταξιδάκι.

Code:
12.11.2008 U2 4915 DTM BCN 14:40 16:50 A319 12,99 €
12.11.2008 VY 5114 BCN LIS 19:45 20:35 A320 42,50 €
15.11.2008 TP 0560 LIS HAM 09:40 14:00 A319 52,33 €
Σύνολο: 107,82 €

12.11.2008
EZS 4915
DTM-BCN
ETD/ETA: 14:40 / 16:50
STD/STA: 14:42 / 16:41
Αεροσκάφος: A319 G-EZDH
Την αρχή έμελε να κάνει για μια επιπλέον φορά η easyjet. Παρόλο που σνομπάρει απειλητικά πλέον το DTM μας έκανε την χάρη να μας μεταφέρει για 12,99 € (incl. Tax) από το DTM στην Βαρκελώνη. Με αυτά τα λεφτά δεν πάς ούτε καν 10 χλμ. με το ταξί πας όμως σχετικά ok 1200 χλμ. με το αεροπλάνο. Το check-in είχε γίνει ηλεκτρονικά μιας και δεν είχαμε βαλίτσες αλλά όλα σε μια όμορφη τσάντα. Φτάσαμε στις 1350 στο αεροδρόμιο και σε χρόνο μηδέν ήμασταν στο gate. Το αεροσκάφος γέμισε αρκετά (+90%) και έτσι ontime βάλαμε πλώρη για την Βαρκελώνη. Απογείωση από τον 24 στις 1442 local time με όμορφη θέα πάνω από το Dortmund, το γραφείο μου και το στάδιο του Dortmund.
Το route μας ήταν: Wetter, Leverkusen, Sankt Vith, Luxenburg, Paris, Limoges και το cruising altitude τα 39.000 πόδια. Προσγείωση στην Βαρκελώνη στον 07L. Η πτήση σαν πτήση δεν είχε και κάτι το αξιοσημείωτο. Μια κλασική πτήση με την easyjet. Το πλήρωμα ήταν αγγλικής καταγωγής και ως συνήθως κεφάτο. Με τον καιρό συνηθίζεις και την στενότητα χώρου στην easyjet και μαθαίνεις να την εκτιμάς αν είχες την χάρη να ταξιδέψεις με την vueling. Εγώ σε αυτό το σημείο δεν είχα πετάξει με την vueling οπότε δεν είχα ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Αλλά προτού περάσω στα τις vueling μια αξιολόγηση:
ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ 8/10
Ολοκαίνουργιο αεροσκάφος (04/200

ΓΕΥΜΑ 0/10
Τι έγινε λέει;
ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΙ 6/10
Από ομορφιά δεν έλεγαν πολλά, επαγγελματίες όμως. Και τίποτε παραπάνω.
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ 8/10
Θετική είναι η γενική εικόνα. Με 12,99 € ταξιδέψαμε, στην ώρα μας φτάσαμε και όλα ήταν ωραία και καλά.
ΞΑΝΑΠΕΤΑΣ;;
Σίγουρα!!

Next to come:
Με την vueling από την πρωτεύουσα της Καταλωνίας
προς την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας.