Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Βασικά η πρώτη από Θεσ/νικη φθάνει 0740 και το LGW αναχωρεί 815..Αρα 35' χρόνος ανταπόκρισης...Μα όλες οι Star δεν περηφανεύονται για μινιμουμ χρόνο στα 30' (σε muc,vie,zrh) ? :twisted: Σιγά το...JFK πουναι το Ελ.Βελ και δεν προλαβαίνουν...

Ναι αυτό λέω και εγώ. Στην Βιέννη είχα 25 λεπτά stopover και πρόλαβα κανονικά την ανταπόκριση. Φυσικά μας περίμενε υπάλληλος της Austrian airlines και μας πήγε κατευθείαν στο αεροπλάνο με αμάξι.

Εφόσον ξέρω, ανάλογα με την περίπτωση τα MCT (Minimum Connect Times) για ATH αρχίζουν από 45’ . Για VIE από 25’, για ZRH και MUC από 35’. Αν και μόνο σε κάποιες περιπτώσεις – για παράδειγμα τη βραδινή σύνδεση SKG-MUC-BRU με 35’ (A3/LH), που τον τελευταίο χειμώνα ήτανε δυνατό, φέτος δεν τη δίνουν πια…

Και η δική μου εμπειρία είναι ότι σε VIE, ZRH, MUC κάνουν αρκετή προσπάθεια για να προλάβει κανείς την ανταπόκρισή του, ακόμα με κατευθείαν μεταφορά από το ένα αεροπλάνο στο άλλο.

jerry":swbenkda said:
Περαιτέρω προσαρμογές στο επερχόμενο χειμερινό πρόγραμμα (συνεχίζονται τα ψαλιδίσματα συχνοτήτων):

:arrow: BUD θα είναι μόνο χριστουγεννιάτικη (20DEC-11JAN)
:arrow: MAD 3xweekly μόνο τα Χριστούγεννα, αλλού 2xweekly
:arrow: LCA-LHR πέφτει από 6xweekly σε 5xweekly και η συχνότητα που χάνεται πάει στο ATH-LHR
:arrow: DUS η απευθείας από ATH πέφτει στα 2xweekly από 3x
:arrow: SKG-LCA πέφτει από daily σε 6xweekly
:arrow: TBS που δε φαινόταν ως τώρα, παραμένει 2xweekly
:arrow: ATH-SKG-DME από 3x σε 2xweekly

Update στο προαναφερθεν πετσόκομα..Χανουμε και τη Μαδριτη μετα τις γιορτες απο 10Ιαν-5Μαρτ...Το LCA-LHR τελικα το δινει 6weekly

http://airlineroute.net/2012/08/21/a3-w12update2/

Μαύρα χάλια...Ούτε να φύγουμε από τη χώρα δε θα μπορούμε!Κοίταζα για ταξίδι τον Απρίλιο στην Ισπανία,και δεν έβγαζε δρομολόγια με την Α3.Και η Iberia τα είχε πανάκριβα...

Αν καταλήξουμε και στη δραχμή να δεις τι έχει να γίνει. Μόνο εισερχόμενους επιβάτες θα βλέπει ο ΑΙΑ

Νομίζω το KWI μας χαιρετά/χαιρέτησε

Τι λένε τα στοιχεία σας;

Πράγματι, τελευταία πτήση με διαθεσιμότητα φαίνεται το Σάββατο 15/9, ενώ οι υπόλοιπες έως τα τέλη Οκτωβρίου εμφανίζονται με μηδενική διαθεσιμότητα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει...

Btw, στο amadeus έχουν φορτωθεί πτήσεις και για τη θερινή περίοδο 2013 (φαντάζομαι πολύ-πολύ ενδεικτικές, καθώς μέχρι τότε πολλά θα έχουν αλλάξει)

Δεν βλέπω στα δρομολόγια πουθενά χρηση Α-319..Θα τα σουτάρει απτο στόλο;

Ποντάρει στο Ναυαρίνο η Α3 σύμφωνα με το tourismlobby καθώς αναμένονται νέες διεθνείς συνδέσεις για KLX
Με νέες πτήσεις, απευθείας από το Ντίσελντορφ και το Μόναχο αλλά και από τη Στοκχόλμη, η Aegean ενισχύει το διεθνές δίκτυό της προς την Καλαμάτα, ενώ σύμφωνα με πληροφοριες υπάρχουν σχέδια και για άλλα δρομολόγια που εξετάζονται...

...για το 2013 και το 2014.
Οι νέες πτήσεις θα είναι εβδομαδιαίες και θα ξεκινήσουν από τον Μάρτιο του 2013, πιθανότατα κοντά στις ημερομηνίες του Καθολικού Πάσχα.
Η έναρξη των νέων πτήσεων θα συμπίπτει χρονικά με την προγραμματισμένη έναρξη λειτουργίας και του Westin Resort για τη νέα περίοδο, γύρω στα μέσα Μαρτίου.
:arrow: http://tourismlobby.blogspot.gr/2012/09/aegean-airlines-2013.html#.UGbvD66z4oM

Παρ' ότι μένει αδιευκρίνιστο αν πρόκειται για ναυλωμένες πτήσεις, έχω την εντύπωση ότι η Α3 έχοντας αναμιχθεί τα τελευταία 2-3 χρόνια σοβαρά με τον τουρισμό πρέπει να έχει ισχυροποιήσει το brand της, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται στη μελλοντική λειτουργία της. Προσωπικά, πιστεύω ότι την ερχόμενη σεζόν πρέπει να επενδύσει τόσο σε ναυλωμένες -δλδ σιγουράκια- πτήσεις όσο και να πάρει κάποια ρίσκα ανοίγοντας seasonal γραμμές. 8)