Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

OA701":2h7xats1 said:
ΑΧD-LED ανοίγει η Α3 από 30/5 έως 30/9 σε συνεργασία με τον τοπικό δήμο. Το δρομολόγιο θα είναι εβδομαδιαίο με δέσμευση της Α3 εάν "τσουλήσει" να γίνει δις εβδομαδιαίο.

Καλησπέρα σας, φίλε ΟΑ701 είναι πολύ σημαντική αυτή η κίνηση που γίνεται, γιατί εδώ πάνω όλα πάνε από το κακό στο χειρότερο..(σε θέματα αεροπορίας)...Παρόλα αυτά θα ήθελα να κάνω μία σημαντική σημείωση...εδώ ο Έβρος είναι γεμάτος από άτομα που ζουν στην Γερμανία και πηγαινοέρχονται από την Θεσσαλονίκη..Μήπως, λέω μήπως θα πρέπει να στραφούνε προς αυτή την αγορά?? Να θυμίσω την περσυνή κίνηση που έκανε η μεγάλη για μένα RYANAIR με απευθείας δρομολόγια για Φρανκφούρτη?? Αλλά επειδή για συμφέροντα μερικών και μόνο η πτήση πήγε άκλαυτη, προτού καν ξεκινήσουν τα δρομολόγια?? Ισως θα πρέπει να συγκεντωθούνε λίγο παραπάνω σε αυτά τα τόσο λεπτά θέματα που έχουν να κάνουν με τον τουρισμό...Θέλω πάντα να πιστέυω για το καλύτερο..Κάποτε η Aegean πραγματοποιούσε charter πτήσεις προς Γερμανία, αλλά παλιά στο Texas όλα αυτά....

Γιατρε αν τα γεμιζουν εγω δεν εχω κανενα προβλημα.
Απλως βλεπω οτι εχουμε εναν Ολοκληρο ΟΣΕ που μας κανει μονο 6 δρομολογια με intercity(που οι τιμες ειναι πιο ακριβες απο το αεροπλανο και απο το ΚΤΕΛ ) και ενα οικονομικο μονο την νυχτα.

Αν για σενα ειναι σωστο ,για μενα οχι.Αυτη ειναι η γνωμη μου.

Να μας φέρους ΡΩΣΟΥΣ τουρίστες...
τι σχεση εχουν οι ρωσοι; Αφου εγραψα :ξενους τουριστες(συνολικα).

από 9 ευρώ, μπορείς να πας και με Inter city Αθήνα Θεσσαλονίκη

Έκαστη Δευτέραν και Παρασκευήν από 3/6 έως 30/9
A3592/3 RHO-SKG-CDG-SKG-RHO, αναχώρησις από Ρόδο 14.00, Θεσ/κη 15.50 - από Παρίσιον 18.50 και Θεσ/κη 23.35 :)

@Ζήσης
Είθε το AXD-LED να είναι μόνο η αρχή και να ακολουθήσουν πολλά ακόμη 8)

Με τη διαφορά ότι φέτος έχουμε μείωση στο SKG-CDG από 3w σε 2w.. :( Κοινώς μας κάναν τα 3 2..

OA701":287gypka said:
@Ζήσης
Είθε το AXD-LED να είναι μόνο η αρχή και να ακολουθήσουν πολλά ακόμη 8)

Μακάρι, μπας και δούμε να αξιοποιείται επιτέλους το αεροδρόμιο....γιατί τόσα χρόνια λέγανε για τις υποδομές του αεροδρομίου, ότι δεν είναι κατάλληλες, τώρα που φτιάξανε 3πλάσιο κτήριο και υπερσύγχρονο, τώρα μένει πιο πολλές ώρες κλειστό....για παράδειγμα από Σάββατο μεσημέρι μέχρι και Κυριακή απόγευμα παραμένει κλειστό..Σίγουρα κάτι παραπάνω θα γνωρίζεις εσύ..Μακάρι η Aegean να κάνει την κίνηση που πολλοί περιμένουν για Γερμανία..

Απο ενα γρηγορο ψαξιμο που εκανα στο συστημα κρατησεων ειδα οτι στο θερινο προγραμμα το ATH-LON γινεται χ3 καθημερινα ολες στο heathrow επισης ATH-PRG και ATH-BUD 3 φορες την βδομαδα(με μεσημεριανες αναχωρησεις για βουδαπεστη και πρωινες η πραγα) επιπλεον ATH-VIE-MAD-BCN θα γινονται 4 φορες την βδομαδα (με μεσημεριανες αναχωρησεις η βιεννη) και ΑΤΗ-DME 5 φορες την βδομαδα επισης ATH-CDG-BRU X2 καθημερινα.

panosair":uo37qqmy said:
αλλαγη αεροδρομιου στο λαρνακα-κιεβο http://airlineroute.net/2012/12/25/a3-lcaiev-s13/

ωραίο και καλό το Zhulyany άλλα για να πας προς το κέντρο του Κιέβου θέλει ταξί, ή μαρσρούτκα μέχρι την στάση μετρό (για αυτό θα πρέπει να είσαι ή μαζόχα ή καμένος σαν και εμένα ;Ρ )

Καλησπέρα σε όλους

Θα ήθελα να ρωτήσω εαν υπάρχει κάποια πληροφορία ή κάποιος προγραμματισμός για απ' ευθείας πτήση Αθήνα - Μάντσεστερ για τον επόμενο χειμώνα 2013-14.

Ευχαριστώ

AGK