Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Βάζω στοίχημα πως τα τζιμάνια που εξέδωσαν τα δελτία τύπου θα σου πουν πως κάθε φορά απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό και προσαρμόζουν τις ανάγκες... :banana:

Επί του προκειμένου, και πάλι διακρίνω μία ανωμαλία. Ενώ τα CFU-ATH-STN v.v., RHO-ATH-STN v.v. έχουν κοινό αριθμό πτήσης, το KGS-ATH-STN v.v. δεν έχει. Ίσως επειδή το σκέλος STN-ATH-KGS με παραμονή στην Αθήνα από τις 23.00 έως τις 05.30 δε το λες και τόσο through...

Της Κω μου διέφυγε πάνω στα νεύρα μου, δύσκολα το λές θρου όντως.

Όσο για το τι δικαιολογία μπορεί να επικαλεστούν, ας πούν ότι θέλουν αρκεί να επανορθώσουν με νέο δ/τ ζητώντας και μια συγγνώμη, θέλω να πιστεύω ότι δεν έγινε εσκεμμένα κι ότι οφείλεται σε λάθος. Προσωπικά δεν έχω fb για να τους το επισημάνω, αν κάποιος έχει και θέλει να μπεί στον κόπο, ας το κάνει. Θα τους στείλω όμως μέιλ, κι από βδομάδας θα αρχίσουν φεύγουν μέιλ δεξιά κι αριστερά και στα τρια νησιά αν δεν υπάρξει επανόρθωση - δίκαια νομίζω...

Μη μου συγχίζεσαι τζάμπα!Σιγά μη ΔΕΝ ήταν εσκεμμένο..Δεν κατάλαβες ότι στοχεύουν στο κοινό του Λονδίνου και θεωρητικά να χτυπήσουν την FR στις γραμμές προς τα νησιά;Όχι οτι θα καταφέρουν κάτι με 1w και ανταπόκριση στο Ελ.Βελ., όταν οι Άγγλοι έχουν και πολλές επιλογές αεροπορικών εταιριών για απευθείας πτήσεις και πολλες επιλογές αεροδρομίων (LGW,STN,LTN)..O πνιγμένος απτα μαλλιά του πιάνεται και κάνουν ότι μπορούν last-minute να πουλήσουν..Το ελληνικό κοινό σε τέτοιες γραμμές το έχουν γραμμένο στα.. :5:

Φαίνεται πως αναβάλλεται το ATH-CAI (οι πτήσεις έχουν αφαιρεθεί) και έτσι μπαίνει με τη σειρά του στο top-3 προορισμών που ανοίγουν και κλείνουν σα μπαλκονόπορτες (μετά τη VIE και το TXL).

Από τα καινούρια θερινά από ATH(LED, IEV, LYS, MAN, GYD) διατηρείται για το χειμώνα 2/week το ATH-IEV-ATH

λογικό να αφαιρεθεί το Καϊρο με όλα αυτά που γίνονται εκει δεν νομίζω να υπάρχουν περιθώρια επιτυχίας για το δρομολόγιο ,Βιέννη και Βερολίνο εμφανίζονται κανονικά.

Δεν είπα ότι σταματάνε, είπα ότι έχουν ανοίξει και κλείσει αρκετές φορές

airzena":3jdiik45 said:
Το άρθρο αναφέρει ότι θα ξεκινήσουν (μάλλον εποχικές / ναυλωμένες) πτήσεις από Καλαμάτα για Κίεβο, Αγ. Πετρούπολη, Καζάν, Ροστόφ. Γνωρίζει κάποιος περισσότερα για τις πτήσεις αυτές;

http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =113008857
Μέχρι Σεπτ.13 υπάρχουν οι πτήσεις
KLX-DME A3478 (2,5)
KLX-IEV A3450 (4)
Άλλες πτήσεις
KLX-ARN A3484 (6)
KLX-MUC A3480 (4,7)
KLX-TLV A3466 (4,7)

Δεν ξέρω αν το γράφω στο σωστό post, αλλά χθες στην πτήση μου με την Aegean έκανα την κίνηση να δω στις τελευταίες σελίδες τον χάρτη με τους προορισμούς και είδα προς μεγάλη έκπληξη ότι την Αλεξανδρούπολη την δηλώνει ως εποχικό προορισμό. Αυτά είναι.

Άντε βρε, και τσάρτερ! Μόλις πουλιέται το 60-70% των καθισμάτων, τότε η πτήση θα γίνεται... :twisted:

Φυσικά και έγινε εποχική. Όπως και ακολουθούν η Κως και η Κέρκυρα. Αναφέρονται στα charter που θα εκτελούνται από κει (προφανώς). Η σύνδεση από AΤΗ θα γίνεται μόνο με ΟΑ.