Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Όχι εκτελείται κανονικά. Μόνο κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου θα σταματήσουν για λίγο επειδή το αεροδρόμιο θα κλείσει λόγω συντήρησης του διαδρόμου.

Σε άλλα νέα η Α3 αύξησε σιωπηλά τη συχνότητα του ΒΕΥ από 3 σε 4 πτήσεις/εβδομάδα (1357) μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Επίσης το ADB παρατείνεται κατά δυόμισι εβδομάδες και θα εκτελείται μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη.

Να σαι καλα, τους το εγραψα για να το γνωριζουν . :great:

Αυτη ειναι η απαντηση απ αυτους.

Ανασυγκρότηση του διαδρόμου στο αεροδρομίο Rostov-on-Don, θα ξεκινήσουν την ερχόμενη άνοιξη του 2015. Αυτό ανακοινώθηκε από τον κυβερνήτη Vasily Golubev σε συνέντευξη Τύπου για τα αποτελέσματα των κοινωνικο-οικονομική ανάπτυξη της περιοχής Don κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014.

http://regions.ru/news/2523048/

Αυτό ανακοινώθηκε από τον κυβερνήτη της περιφέρειας του Ροστόφ Vasily Golubev κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Don, οι ειδικοί έλεγξαν την ικανότητα της λειτουργιας του διάδρομου στο αεροδρόμιο Rostov-on-Don και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είναι κατάλληλο για χρήση μέχρι το καλοκαίρι του 2015, για αυτο το λογο θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο του 2015.

http://tagnews.ru/v-etom-godu-rostovski ... strukciyu/

Πάντως το Γερεβάν δεν είναι αναγκαστικά λάθος.

Δε νομίζω πως είναι προγραμματισμένη. Charter είναι (Α34102-4103) κάθε Κυριακή. Επίσης πετάει και HER-EVN κάθε Δευτέρα (Α34230-4231)

Επίσης υπάρχει και η Α34372 για Γιερεβάν, κάθε 10 μέρες εκτελείται...

jerry, ξερουμε τα ωράρια της Α3 στα SKG-EVN, HER-EVN; ή αν υπάρχει λινκ να τα δούμε;

Γερεβαν δεν ειναι η απόδοση του ονοματος της πόλης στα ελληνικά,αλλά Ερεβάν..Ειναι σαν να λες την Τυφλίδα Τμπιλίσι και το Λονδίνο Λόντον..(για να μη θυμηθώ το ανεκδιήγητο..η Λατβία..but i digress)

Γίνεσαι λίγο υπερβολικός, το Ερεβάν είναι απόδοση στα ελληνικά ενώτο Γερεβάν δεν είναι;

Δεν είμαι γλωσσολόγος αλλά θα το φανταζόμουν (Ι)Ερεβάνη για παράδειγμα. Και αν το κάνεις google έχεις περισσότερα αποτελέσματα για το Γερεβάν παρά για το Ερεβάν. Επίσης η συζήτηση έχει ξαναγίνει αλλά δεν λες ούτε Ιαμαϊκή ούτε Αμστελόδαμο παρά Τζαμάικα και Άμστερνταμ. Οπότε εξαρτάται και δεν νομίζω ότι υπάρχει μομφή για την Α3 στο συγκεκριμένο.

Παιδιά με ενδιαφέρει και εμένα άμεσα το SKG-EVN. Μάλισα αυτές τις μέρες που έψαχνα είδα στη σελίδα του EVN στη Wikipedia ότι έχει τη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς δεν βρήκα κάτι. Ξέρετε που μπορώ να βρω δρομολόγια;