Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Μήπως υπερβάλλεις, pilakis89; Εννοείς δηλαδή, ότι επειδή δεν βρίσκει χώρο να σταθμεύσει τα αεροσκάφη της, τα στέλνει ... στο Ισραήλ; Για ρίξε μια ματιά στην σελίδα του αεροδρομίου TLV και θα μείνεις με ανοιχτό το στόμα αν δεις πόσες πτήσεις εκτελεί η εταιρία εβδομαδιαίως από διάφορα ελληνικά αεροδρόμια προς εκεί.

Επίσης σίγουρα τα αεροσκάφη της Aegean δεν παρουσιάζουν συχνότερα βλάβες από αεροσκάφη άλλων εταιριών. Πόσο μάλιστα η Aegean δεν νοικιάζει «κάθε τρεις και λίγο» αεροσκάφη εξ' αυτού.

Η Aegean νοικιαζει παρκινγκ στο Τελ Αβιβ :lol: :lol: :lol:

(πως αλλοι νοικιαζουν στα Πατησια ενα πραγμα)

ξέρει κάνεις πως πηγαίνουν τα νέα δρομολόγια από Αθήνα για Πρέβεζα δηλαδή τι πληρότητες έχει και γιατί δεν βάζουν αντί του dh8-100 το a320;

Και 100% πληρότητα να είχε, απλά θα το αναβάθμιζαν σε Q400. Δε νομίζω να χρειαστεί ποτέ Α320 πάντως για το συγκεκριμένο δρομολόγιο, εδώ για Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο βάζουν μόνο Q400, πόσο μάλλον για Πρέβεζα-Λευκάδα. Θα πρέπει να αρκεστείς στις Easy/Thomas Cook/Nikki/Vueling κλπ για τις Α320 ανάγκες σου στο Άκτιο :mrgreen:

Εγω παντως δεν ειμαι απο την πρεβεζα αλλα ηθελα να εχω μια πρωτη εκτιμηση για τα δρομολογια.Θα ρωτησω κατι αλλο τα ιωαννινα που εχουν πολυ κοσμο γιατι βαζουν τα q400 και δεν βαζουν τουρμπινοφορα; Γιατι το αεροδρομιο των ιωαννινων αντεχει τα παντα.

Γιατι μπορει το 400σαρι να γεμιζει ομως τα 320 δεν θα τα γεμιζουν! Προτιμουν πιο πολλες πτησεις αν χρειαζοται με μικροτερα αεροπλανα παρα να χανουν λεφτα! Και αλλες μεγαλες εταιριες κανουν παρομιως

One-off TLV-KLX θα εκτελέσει η Α3 στις 5 Ιουλίου. Προφανώς κάποιο charter αλλά είναι με τριψήφιο κωδικό (Α3755) και με δυνατότητα κράτησης μέσω του site της.

Είδα χτες πτήση A3 236 RHO-KLX με το SX-DGF!
Το fr24 την δείχνει και την επόμενη Τρίτη 8/7.
Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;;;

Απο οσα γνωριζω η πτηση ηταν καθαρα τσαρτερ για δυο λογους:πρωτον σε αναζητηση του δρομολογιου rho-klx δεν εδειχνε τιποτα στο site της aegean.Και δευτερον το στελνουν στην καλαματα για να εκτελεσει τα δρομολογια του εξωτερικου.

Μήπως ήταν φέρι; Αλλά θα έπρεπε να είναι 6χχχ κι όχι 236. Αν ήταν τσάρτερ θα έπρεπε να είναι 43χχ. Επίσης δεν υπήρξε 237...