Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Και Ρίγα και Βίλνιους? Μια χαρά τους πάει η Βαλτική.

Μάλλον η Ρίγα ειναι αντί για το Βιλνιους όπως και ειπε ο Ευ. Βασιλικής στη συνέντευξη τυπου. Το VNO θα ειναι όπως ολα δείχνουν κλειστό Ιούλιο και Αύγουστο.

Μάλλον οι πτήσεις προς RIX γίνονται για να καλύψει το κενό του συνεργάτη της...?. :lol: .?, η οποία δεν πετά Πέμπτη και Παρασκευή.
Αυτή την στιγμή η airBaltic έχει προσφορά με επιστροφή €205 χωρίς βαλίτσα.
Ωραία συνεργασία . :rant: … ούτε αυτό δεν μπορούν να συντονίσουν. :rant:

BT612 ATH-RIX 13:25-16:45 X4,5
A3894 ATH - RIX 2340 – 0250+1 6 από 25 Ιουν-24 Σεπτ. 2016
A3895 RIX - ATH 0330 – 0640 7
BT612 RIX-ATH 15:30-18:50 X4,5

Μέχρις στιγμής το Βίλνιους το προσφέρει με συνεργασία με την LH μέχρι Σεπτ. 2016

Η συνεργασία Aegean - airBaltic, δεν υφίσταται πλέον. Το codeshare έχει καταργηθεί.

Καλά θα πετάξω χαράματα, θα σκάσω ένα κάρο λεφτά για τις ίδιες μέρες που ο ανταγωνιστής πετά λογικές (για τον επιβάτη) ώρες ? … έλεος ποια.

Οι τιμές εισιτηρίων που προανέφερα είναι για την περίοδο Καλοκαίρι 2016.

Μου έστειλαν e-mail για αλλαγή στο δρομολόγιό μου ATH-MJT-ATH για τις 26 και 28 Δεκεμβρίου 2015 και δε βλέπω τίποτα να έχει αλλάξει στην ώρα πτήσης, παρά μόνο ο κωδικός από Α3254/Α3255 σε Α37254/Α37255.
Μάλιστα μου ζητούν να πατήσω σε ένα κουμπί για να αποδεχθώ την αλλαγή.
Για ποιο λόγο στέλνουν αυτό το αυτόματο e-mail που το μόνο που καταφέρνει είναι να μπερδέψει τον κόσμο και να αναγκάσει κάποιον να πάρει τηλέφωνο να ρωτήσει τι αλλάζει;

Εγώ θα ήθελα να σχολιάσω τις ώρες του νέου δρομολογίου της Aegean για Λισσαβώνα ! Είναι άθλιο το ωράριο και απορώ πως σκέφτηκε κάποιος αυτόν τον προγραμματισμό !

Πρώτ ' απ' όλα όταν φτάνεις δώδεκα η ώρα το βράδυ στη Λισσαβώνα... θα αναγκαστείς να πάρεις ταξί για να πας στο ξενοδοχείο σου, έχεις χαμένη τη πρώτη μέρα ταξιδιού (πεταμένα λεφτά σε ξενοδοχείο)...

Όσο για την επιστροφή για να ξεκινήσεις δώδεκα και μισή τα μεσάνυχτα από Λισσαβώνα... έχοντας αφήσει το ξενοδοχείο στις δώδεκα το μεσημέρι...σημαίνει ότι αναγκαστικά θα πρέπει να είσαι δώδεκα ώρες στο πόδι !!!!!!!!!

Καλά δε συζητάμε αν έχεις οικογένεια με παιδιά πως είναι τελείως ΑΝΕΦΙΚΤΟ αυτό το ταξίδι !!

Νομίζω μόνο και μόνο λόγω ωραρίου αυτό το δρόμολόγιο θα αποτύχει...για κανένα άλλο λόγο !

Και μη μου πείτε πως θα το προτιμήσουν οι πορτογάλοι τουρίστες...

Αν κρίνουμε οτι οι πτήσεις προς MAD και BCN γίνονται σε σχεδον ίδιες "άβολες" ώρες εδω και αρκετα χρόνια (προφανώς επιτυχημένα για να συνεχίζουν) και μαλιςτα αυξάνονται σε σχεςη με τις αντίστοιχες πρωινές (και μιλαμε και για προορισμούς όπου υπάρχει ανταγωνισμός με IB/I2/VY) τοτε δεν βλεπω τον λόγο που δεν θα πετύχει η LIS λόγω ωραρίου.

Νομίζω πω το συγκεκριμένο δρομολόγιο απευθύνεται κατά βάση σε Πορτογάλους (ίσως και Λατινοαμερικάνους) τουρίστες που θα φτάνουν Ελ. Βεν. με προοπτική να πάρουν μια από τις γαλατάδικες για τα νησιά και τη Κύπρο.

A3970":2i8xm7ey said:
Αν κρίνουμε οτι οι πτήσεις προς MAD και BCN γίνονται σε σχεδον ίδιες "άβολες" ώρες εδω και αρκετα χρόνια (προφανώς επιτυχημένα για να συνεχίζουν) και μαλιςτα αυξάνονται σε σχεςη με τις αντίστοιχες πρωινές (και μιλαμε και για προορισμούς όπου υπάρχει ανταγωνισμός με IB/I2/VY) τοτε δεν βλεπω τον λόγο που δεν θα πετύχει η LIS λόγω ωραρίου.

Μήπως κάνεις κάποιο λάθος; Οι πτήσεις προς Μαδρίτη και Βαρκελώνη έχουν μια χαρά ωράρια... normal ωράρια ταξιδιωτών ! Καμμία σχέση με αυτά της Λισσαβώνας !