Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Στο χειμερινό πρόγραμμα έχει ξανανεβάσει το SKG-AMS...Tι είδους τραμπάλα δρομολογιο ειναι αυτό...

Θα ηθελα να ρωτησω κατι δεν ξερω αν ειναι στο σωστο νημα. Εχω εισητηριο ξεχωριστο ath-arn με AEGEAN και μετα arn-krn με SAS μπορει η aegean να μου βαλει απευθειας την βαλιτσα για krn? Ρωταω γιατι εχει να κλεισεις ath-bergen για παραδειγμα που πεταει η SAS και στο δινει ολο μαζι το εισητηριο αρα στελνει απευθειας την βαλιτσα. Για krn εννοειται οτι δεν εχει αλλα αφου συνεργαζεται ακομα μπορει αραγε να στειλει απευθειας την βαλιτσα? Αν καποιος γνωριζει κατι ας μου πει αν αξιζει να το παλεψω.
Ευχαριστω.

@emgrs
δεν ειναι πια star alliance η SAS oπότε θεώρησε ότι η απάντηση είναι όχι

Άρα ακόμα και αν πάρω από το site της πτήση με ανταπόκριση που μου δίνει η ίδια θα πρέπει να ξανά κάνω check in με την sas???

Last edited by a moderator:
Αν κλείσεις είτε μόνο με SAS είτε με Aegean+SAS από την σελίδα της SAS, οι δύο πτήσεις θα είναι είναι υπό τον ίδιο αριθμό κράτησης και η βαλίτσα θα σταλεί στον τελικό προορισμό. Αν κλείσεις 2 ξεχωρίστα εισιτήρια, δεν μπορεί να σταλεί η βαλίτσα στον τελικό προορισμό.

Τελικα πηρα και τηλ και μου ειπαν οτι ακομα και με ξεχωριστο εισητηριο επειδη ηπαρχει συνεργασια με sas στο checkin αν ανοιγει η πτηση με την sas μπορει να σου στειλει την βαλιτσα απευθειας.

Last edited by a moderator:
εχουν interline και ας μην είναι στην ίδια συμμαχία. Οπότε γίνετε

Ακυρώνονται οι πτήσεις προς Τελ Αβίβ έως 12/7 και οι πτήσεις προς Αμμάν, Βηρυτό και Ερμπίλ έως 28/6.

Θα το διαπιστώσεις φορτώνοντας τη γνωστή σελίδα με το χάρτη των αεροπλάνων.
Όλος ο εναέριος χώρος της περιοχής "άδειασε"