Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Δεν ξέρω εάν πρόκειται για κάποιο glitch στο σύστημα αλλά για πρώτη φορά νομίζω είναι δυνατό να κλείσεις μέσα από την ιστοσελίδα της Α3 δρομολόγια transit μέσω Αθηνών (και όχι μόνο) μεταξύ τρίτων χωρών! :thx: :thx: :thx: :great:

Μερικά random παραδείγματα SOF-CAI, TBS-FRA, BEY-CDG κοκ

Νεα δευτερη πτηση προς το Τελ Αβιβ.
A3926 ATH 16.00 -TLV 18.00
A3927 TLV 18.50-ATH 20.50
Μεχρι τις 20 νοεμβριου.
Πολυ καλη κινηση.Η ωρες ειναι οτι πρεπει.
Απλως η τιμες δεν ειναι καλες, ομως ευχομαι να τις αλλαξουν.
Τωρα οτι ειναι μεχρι 20 Νοεμβριου κακως το κανανε .
Νομιζω καλυτερα επρεπε να το κανουν μεχρι 15-20 Δεκεμβριου.

Ουσιαστικά δεν πρόκειται για δεύτερη πτήση ακριβώς αλλά με την έναρξη του χειμερινού προγράμματος θα πραγματοποιούνται τέσσερις πτήσεις στη γνωστή ώρα (22:30 A3928) κάθε 1357 και θα υπάρχει επιπλέον η νέα Α3926 που ανέφερες κάθε 37 (κατά τη διάρκεια όλη της χειμερινής σεζόν :great: ).

Επίσης εκτός από τα ZRH (με 5xWeekly) , CPH (τώρα με 3xWeekly) που παραμένουν στο χειμερινό πρόγραμμα, τώρα φαίνεται να παραμένει και η ARN (2xWeekly), το BEY με 3xWeekly -με αναχώρηση στις 16:25 όμως, το AMM με 2xWeekly (με πρωινή αναχώρηση) καθώς και το AUH. Ενώ αντιθέτως το ΗΑΜ δεν φαίνεται πλέον το χειμώνα.

Μερικοί προορισμοί όπως BCN, PRG GVA, BUD και η VIE θα έχουν +1 συχνότητα σε σχέση με το W13 ενώ το TXL ανεβαίνει στα 5xWeekly και το DUS στα 13xWeekly (9 via SKG/4 Direct με μεσημεριανή αναχώρηση). Ακόμη παρά την έλευση της FR to FCO φαίνεται να αυξάνεται στα 12xWeekly. :great:

Τελος για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ φορά απόπειρα έναρξης (η 4η αν δεν κάνω λάθος) του Καίρου με 3xWeekly. :wall:

Θα ανοίξει κανένα χειμωνιάτικο RHO-HER-UK και RHO-HER-Γερμανία ή πρέπει να κάνει άλλος σεφτέ;

Έχει κάποιος είκόνα αν θα βάλει φέτος η Aegean πτήση προς stansted, έστω εποχιακή;

Συνήθως ναι, βάζουν την A3604/A3605 (τα παλιά νούμερα πτήσης για Heathrow που καταργήσανε) αλλα το ανακοινώσουν πολύ αργά απ'ότι θυμάμαι. Πέρυσι για παράδειγμα, το ανακοινώσανε τέλος Ιουνίου και οι πτήσεις άρχιζαν Ιούλιο... Μπορεί να κάνω λάθος

H Aegean είχε ανεβάσει πτήσεις για Stansted αλλά με την ανακοίνωση έναρξης πτήσεων προς αυτό το αεροδρόμιο απο την Ryanair, τις ακύρωσε...

Μιας που το ήρθε το θέμα στα δρομολόγια της Aegean από Αγγλία...
Έχει κανείς καμιά ιδέα τι θα γίνουν οι πτήσεις από Manchester και Birmingham μετά το τέλος της σεζόν; Από όσο ξέρω σταματάν και οι δύο τον Οκτώβριο. Όσες φορές έχω πετάξει πάντα είναι γεμάτες και μάλιστα με Έλληνες παρά τις άβολες ώρες. Κυρίως βολεύουν τους τουρίστες για τις διασυνδέσεις με τα νησιά υποπτεύομαι. Τόσο ελληνικό στοιχείο εκτός Λονδίνου και να έχουμε μόνο την Easy από Μάντσεστερ...

Το BHX είναι seasonal ενώ το ΜΑΝ από τον Οκτώβριο γίνεται πλέον year-round. 2 φορές την εβδομάδα με πρωινή αναχώρηση από Αθήνα.