Δρομολόγια Olympic Air

• Thread starter Thread starter mastrojohn
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Συμφωνώ. Το δρομολόγιο δεν είναι αυτό που λείπει κατά την γνώμη μου. Δεν θα πω για το MUC γιατί είμαι biased, αλλά όλη η δυτική Γερμανία ένα Α319 θα το γέμιζε με καλύτερες πληρότητες νομίζω. Για την τιμή των €32 χωρίς φόρους, να υποθέσουμε ότι το πάρτυ ξαναρχίζει; :twisted:

niogr":oeqak5zn said:
Αν το καλοσκεφτείτε, η Ολυμπιακή πήρε τους πιο παρακμιακούς προορισμούς δηλαδή Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία και δε συμμαζεύεται και άφησε στην Aegean τους χλιδάτους, δηλαδή τη Ρώμη και το Μιλάνο!! Τι να τα κάνω εγώ τα Γιάννενα και την Καβάλα σαν προορισμό αν δεν μπορώ να πετάξω Ρώμη ή Μιλάνο? Κορόιδα πιάστηκαν στη μοιρασιά...
Kαταρχάς το Βουκουρέστι είναι πολύ πιο γκλαμουράτη πόλη από το παρηκμασμένο Μιλάνο.
Και πέρα από αυτό, η μοιρασιά έγινε με βάση το τι αεροσκάφη έχει η κάθε μια. Η OΑ3 (ήδη σκέφτονται και δρουν σαν μια) σιγά-σιγά θα διώξει τα νοικιάρικα Airbus της Olympic, οπότε έχει νόημα το να βάλει τα Α320/321 της Α3 σε προορισμούς με μεγαλύτερη ζήτηση και τα μικρότερα αεροσκάφη της NOA σε προορισμούς με χαμηλότερη ζήτηση.

Το δίκτυο εξωτερικού, από άνοιξη (σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα - με underline οι αλλαγές σε σχέση με το περσινό πρόγραμμα) :

ATH-LHR 3xdaily
ATH-CDG 3xdaily
ATH-BRU 11xweekly
ATH-VIE 9xweekly
SKG-LGW daily
ATH-AMS daily

ATH-LCA 2xdaily
ATH-IST 2xdaily
ATH-CAI daily
ATH-OTP 12xweekly
ATH-SOF 12xweekly
ATH-TIA 12xweekly

Κανένα SKG-BRU πότε θα το επαναφέρουν..; Νομίζω το Α-319 του SKG-LGW, επιστρέφοντας θα μπορούσε να αξιοποιηθεί σε δρομολόγιο προς Βρυξέλλες με επιστροφή το βράδυ..

Olympic Air SKG-LGW

Πως βλέπετε το δρομολόγιο SKG-LGW? Έχει ταξιδέψει κανείς έως τώρα? Πως είναι οι πληρότητές του?

Νομίζω ότι η τύχη του συγκεκριμένου δρομολογίου θα κρίνει εν πολλοίς και την τύχη των οποιονδήποτε επιπλέον δρομολογίων από την Θεσσαλονίκη που έως τώρα οι ΟΑ-Α3 θα θελήσουν εκτελέσουν. Πιθανή αποτυχία του νομίζω ότι θα σταματήσει τα πάντα από SKG (εκτός ίσως από τα δρομολόγια για Γερμανία που γίνονται μέσω SKG)

ταξίδεψα την "πρεμιερα",την δευτερη μερα και μια βδομαδα αφοτου το δρομολογιο ειχε αρχισει.οι πληροτητες στο σκελος SKG-LGW αγγιζαν το 85-90% ενω οι πληρότητες στο LGW-SKG ήταν περιπου 60-70%.βεβαια αν θυμαμαι καλα ηταν 28η Οκτωβρη ή κατι τετοιο αλλα αυτο δεν νομιζω οτι ελεγε και τοσα πολλα.ουτως η αλλως καθε φορα που πετουσα μεχρι τωρα το συγκεκριμενο με U2 και ΒΑ οι πληρότητες αγγιζαν και παλι το 75-80% κατα μεσο ορο εκαστος.το δρομολογιο αυτο θεωρειται χρυσος για τη θεσσαλονικη.δυστυχως αργησαν να το παρουν πρεφα
χωρις ιδιαιτερη διαφημιση στην πολη,ο κοσμος εμαθε για το δρομολογιο και σαφως προτιμα την εθνικη αγαπημενη απο BA,U2.

Κι εγώ έκανα το SKG-LGW την πρώτη μέρα, Κυριακή 31 Οκτ. Κερνούσαν και γκοφρετίτσες στο check-in.

Το δρομολόγιο ήταν σχεδόν γεμάτο. Το έκλεισα περίπου ένα μήνα πριν σε προσφορά για €67,5 o/w. Το service της νΟΑ είναι γνωστό για όσους έχουν κάνει κάποια παρόμοια πτήση, το ίδιο και το επίπεδο των πληρωμάτων καμπίνας. :mrgreen: Σερβιρίστηκε πρωινό με ομελέτα, 2 (ή 3) λουκανικάκια και γιαούρτι με μέλι. Α/φος, το SX-OAJ. Αν κρατήσουν τις τιμές λογικές, θα τους ξαναπροτιμήσω έναντι των BA και U2.

θα συμφωνησω.
επειδη το συγκεκριμενο δρομολογιο το κανω τουλαχιστον μια φορα το μηνα,εχω πεταξει και με τις 3,φαινεται η ΟΑ να κερδιζει.το φαγητο της σε σχεση με της ΒΑ ειναι κλασεις ανωτερο,μου εκανε μεγαλη εντυπωση που το μπαρακι περασε 3 φορές και σέρβιρε δωρεαν τα πάντα.τα αεροπλανα δεν μυριζουν καινουργιλα,αλλα τουλαχιστον δεν ειναι το χαλι των 15-20 ετιας Β734 της ΒΑ.ελπιζω να κρατησουν τις τιμες χαμηλα,αν κ αποτι βλεπω δεν τους παιρνει να τις ανεβασουν για το συγκεκριμενο δρομολογιο.

Αύριο πετάω με ΟΑ για LGW θα καταγράψω και εγώ τις πληρότητες, οι οποίες ελπίζω να είναι καλές. Θέλω πάρα πολύ να παει καλά το δρομολόγιο γιατί έχω βαρεθεί πια την BA... Παλιά αεροσκάφη, (τραγικά) μικρό & άνοστο γεύμα και φυσικά το πλήρωμα - το οποίο είναι άψογο απλά δεν είναι ελληνικό!

Λοιπόν άρτι αφιχθής από LGW αναφέρω ότι οι πληρότητες και στα δύο σκέλη του δρομολογίου ήταν κοντά στο 80%