Δρομολόγια Aegean

  • Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ίσως έχει να κάνει με την πρόθεση της κυβέρνησης να επιδοτήσει κάποια δρομολόγια. Ενδιαφέρον έδειξε και η Aegean, η Wizz και η Lufthansa

Aegean, Wizz and Lufthansa bid for new Macedonian routes

Τελικά απ' ότι φαίνεται η Μπάνια Λούκα θα είναι πτήσεις τσάρτερ

Αρα δεν θα μπορω να κλείσω απο την σελίδα για Μπάνια Λούκα;
Κρίμα και θα με βόλευε
 
Δεν διευκρινίστηκε κάπου ότι η Μπάνια Λουκα θα είναι τσάρτερ πτήσεις για να μην έχει μπει ακόμα στο σύστημα για κράτηση η λογική λέει αυτό, αλλά η Aegean προσθέτει πτήσεις τελευταία στιγμή αρκετές φορές, πέρυσι για παράδειγμα το Αϊντχόφεν το είχαν προσθέσει μέσα Μαΐου και ήταν καινούργιος προορισμός.
 
Ξέρει κάποιος τι γίνεται με το Μόναχο - Καλαμάτα φέτος; Βλέπω μόνο LH (με τιμές 700Ε...) και μου κάνει εντύπωση, καθώς με το Costa Navarino (Κωνσταντακόπουλος, μετόχου Α3) υπήρχε στενή συνεργασία. Δεν έχουν ανέβει ακόμα;
 
Το ίδιο και στη KLX που τα γνωστά KLX-ARN, KLX-MUC και τα πιο καινούργια KLX-HEL & KLX-CPH σταματάνε μέσα Μαΐου και συνεχίζουν το φθινόπωρο, ενώ δεν επανέρχονται καθόλου τα KLX-CDG & KLX-BRU.
Σταματάνε όλες οι προγραμματισμένες πτήσεις από ΚLX το βαθύ καλοκαίρι εκτός από το νέο ΤLV που γίνεται ως ΤLV-KLX-TLV, οπότε γενικά μάλλον δεν θα έχει βάση κάποιο αεροσκάφος εκεί.
 
Από μπάνια Λουκα τις εμφανίζει κανονικά στο Google.flights πάντως…
 

Attachments

  • IMG_1695.png
    IMG_1695.png
    454,8 KB · Προβολές: 26
Δεν βλέπω καμία πτήση απευθείας.
 
Να φανταστώ καμία τσαρτεριά για Ευρωπαϊκή Ένωση και οργανισμούς;
 

Attachments

  • Screenshot_2023-04-17-08-16-56-773_com.flightradar24free.jpg
    Screenshot_2023-04-17-08-16-56-773_com.flightradar24free.jpg
    570,7 KB · Προβολές: 68
Είναι η τακτική πτήση για Βρυξέλλες (Α3620) που (χοντρικά) μια φορά το μήνα εκτελείται με στάση στο SXB, ώστε να εξυπηρετήσει τους ευρωβουλευτές όταν υπάρχει εκεί συνεδρίαση.
 
Πρώτες αλλαγές στο χειμερινό πρόγραμμα – με αύξηση στο SKG-FRA / FRA-SKG (δεύτερη πτήση Su, M, W, F) και αλλαγές στις ώρες (όπως το βλέπω είναι τώρα δρομολόγια SKG-FRA-SKG, και όχι ATH-FRA-SKG-FRA-ATH).

Πολύ θετικό, ιδιαίτερα και για ανταποκρίσεις μέσω FRA, αφού μάλιστα η LH προς το παρόν και το επόμενο χειμώνα σταματάει το FRA-SKG (φέτος το είχε αρχικά, αλλά μετά ακύρωσε όλες τις πτήσεις). Αν και μένει το ερώτημα εάν θα γίνουν όντως όλο το χειμώνα με αυτές τις συχνότητες

Επίσης βλέπω και 2 πτήσεις της Α3 στο ATH-FRA / FRA-ATH, μια πρωϊνή και μια απογευμάτινη, δεν θυμάμαι αν το είχε και φέτος το χειμώνα (αφού Αθήνα έχει και αρκετές της LH, και όλες οι πτήσεις της A3 / LH έχουν codeshare)
 
Top