Δρομολόγια Olympic Air

Στο υπάρχον σύστημα on line κρατήσεων της Olympic airlines δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης θέσεων (τουλάχιστον σε όλες τις κατηγορίες ναύλων Y/C και B/C,πλην του ανώτατου ναύλου B/C!),μετά την 1 Οκτωβρίου, για Νέα Υόρκη,Μόντρεαλ,Τορόντο,Γιοχάνεσμπουργκ,Κουβέιτ,Ντουμπάι,Φραγκφούρτη,Βερολίνο,Μόναχο,Ντύσσελντορφ,Στουτγάρδη,
Μαδρίτη,Μόσχα και Μάντσεστερ!
Σε όλους τους άλλους προορισμούς δεν υπάρχει πρόβλημα κράτησης.Συμπεραίνω (κάπως αυθαίρετα)ότι οι παραπάνω προορισμοί δεν θα εξυπηρετούνται από την Olympic Air.
 
Από 1η Οκτώβρη δίνει διαθεσιμότητα θέσεων σε
ΝΥ,Μαδρίτη,Μόντρεαλ,Τορόντο,Μάντσεστερ Φρανκφούρτη,Γιοχάνεσμπουργκ,Κουβέιτ,Ντουμπάι,Μόναχο Ντύσελντορφ,
Βερολίνο και Μόσχα αλλά μόνο σε διακεκριμένη θέση.

Οπότε απομένουν: Λονδίνο,Παρίσι,Βρυξέλλες, Αμστερνταμ,Ρώμη,Μιλάνο,Βελιγράδι,Σόφια,Τίρανα,Βουκουρέστι, Κωνσταντινούπολη και Λάρνακα από Ευρωπαικούς προορισμούς.
 
Εφοσον βλεπουμε την Air Canada να ξεκιναει πτησεις για Καναδα που ισως αυτο σημαινει οτι περιτριγυριζει τα slots της ΟΑ δεν θα μπορουσε και η South African να κανει κατι παρομοιο για Γιοχανεζμπουρκ η και για Κειπ Ταουν...!!!! εξαλλου οπως και η Air Canada ετσι και η South African ειναι στην ιδια αεροσυμμαχια με την Aegean οποτε δεν θα ηταν παραλογο....!!!!!
 
Το ελεγα εγω οι προορισμοι εξωτερικου στην αρχη θα ειναι London Heathrow, Amsterdam, Brussels, Paris CDG, Vienna, Milan, Rome, Istanbul, Cairo, Tel Aviv, Bucharest, Larnaca.
 
Από Θεσσαλονίκη θα κρατήσει δρομολόγια εξωτερικού?
 
Καλησπέρα

Είμαι καινούργιος στο forum (το οποιο διαβάζω εδώ και αρκετούς μήνες) και θα ήθελα να πω ενα μπραβο σε όλα τα μελη για το πολύ ενδιαφέρον forum!!!


Αν και δεν έχω καμια ιδιαίτερη πληροφόρηση, διάβασα σήμερα στην Καθημερινή ότι θα ξεκινήσει συνεργασία με KLM,Delta,AEROFLOT άρα αυτό σημαίνει Skyteam. Και επειδή η Θεσσαλονίκη δεν έχει πτήσης για μακρινούς προορισμούς πιστεύω πως θα ξεκινήσει η Olympic δρομολόγια προς τα hub τον παραπάνω εταιριών. Τουλάχιστον το Παρίσι το θεωρώ πολύ πιθανό.
Για Γερμανία το βλέπω δύσκολο λόγο Α3 και low cost εταιριών που ήδη πετούν.
 
Λίγο δύσκολο για νέα δρομολόγια απο Θεσσαλονίκη.
ήδη θα κόψει ότι δρομολόγια έχει για γερμανία απο θεσσαλονίκη.
απλά σκεφτόμαστε ότι λόγω ότι θα έχει πτήσεις κοινουν κωδικού με εταιρείες sky team ότι ίσως μπει και στη συγκεκριμμένη συμμαχία.
Μην το θεωρούμε και δεδομένο. Στο χώρο τωνμ αερομεταφορών πολλά αλλάζουν μέσα σε μία νύχτα (οπως και εταιρείες κλείνουν σε μια νύχτα, χωρίς να θέλω να πω ότι η ΝΟΑ θα κλέισει σε μία νύχτα)
η Θεσσαλονίκη έχει ήδη αρκετές εταιρείες sky team και δεν συκώνει κι αλλη.
η ΝΟΑ απο θεσσαλονίκη θα πεταει σίγουρα προσ αθήνα και ηράκλειο,αγονες γραμμές οτι παρει, και κανα νησί ακόμα. Αυτά και πολλα είπα.
απο την αθήνα θα κόψει απο ότι φαινεται κυριοτερους προορισμούς τη Θεσσαλονίκη θα σκεφτούν?
αλλά αυτό είναι πολύ λογικό που κάνουν. θα δείτε ότι με τον καιρό το αργοτερο σε ενα χρόνο θα ξαναμπούν νεοι προορισμοι και΄γιατί όχι και η νεα υορκη.
κάτι ανάλογο έκανε και η αλιταλια. έκοψε προορισμούς αλλα σε λιγότερο απο ένα χρόνο ξανα έβαλε μερικούς.
 
Όλα τα δρομολόγια κόβει για Γερμανία, και από Αθήνα και από Θεσσαλονίκη. Από σήμερα μάλιστα δε δίνουν διαθεσιμότητα ούτε σε business class.
 
Εντυπωσιακό το γεγονός ότι πτήσεις με ενδιάμεση στάση στη Θεσσαλονίκη, αλλά με τελικό προορισμό τη Γερμανία (π.χ. ΟΑ181) πωλούν -προς το παρόν- θέσεις μέχρι Θεσσαλονίκη. Προφανώς οι πτήσεις είναι suspended μέχρι νεωτέρας.
 
Η πολύ απλά οι επιβάτες τους θα γίνουν reaccomodation στις πτήσεις της νέας εταιρείας.

Πάντως πρόγραμμα δρομολογίων δε νομίζω να δούμε πριν βγει η απόφαση του διαγωνισμού των αγόνων
 
Top