DUSSELDORF International

• Thread starter Thread starter alexander
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: DUSSELDORF International?

Ευχαριστώ πολύ :)
Ήσουν κατατοπιστικότατος!

Re: DUSSELDORF International?

Καλησπερα, ποιο ξενοδοχειο θα προτεινατε στο DUS για απλη διανυκτερευση μεταξυ δυο πτησεων;
Ειμαι αναμεσα στο MARITIM Hotel Düsseldorf και το Sheraton Düsseldorf Airport Hotel με το πρωτο να υπερισχυει λογω δωρεαν WiFi.
Ευχαριστω πολυ!

Προοίμιο: Τα έχω ξαναγράψει στο παρελθόν αλλά παίζει πού και πού καμιά επανάληψη. Στο DUS όπως και σε όλα τα γερμανικά αεροδρόμια ΔΕ χρειάζεται επίδειξη ταυτοπροσωπίας για την επιβίβαση σε πτήσεις Schengen. Εκτός από τις πτήσεις της A3. Όχι σε πτήσεις για Ελλάδα από άλλες (γερμανικές) εταιρείες. Βασικά μου είναι τεχνικά αδιάφορο, μόνο που ο νόμος εδώ είναι αλλιώς.
Κατά τα άλλα η Α3 υπερτερεί των άλλων εταιρειών γενικώς.

Για να μην κατηγορούμε την ταχύτητα του Wi-Fi μόνο στα ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια. Σήμερα το πρωί με ελάχιστο -για τα δεδομένα του DUS- κόσμο. :banana: :rant:

Attachments

• 20190504_061054.jpg
    20190504_061054.jpg
    164,5 KB · Προβολές: 1.915
τι είναι πάλι τούτο....; 3 γλώσσες παράλληλα στο κινητό....αν έκανες install το MAGISCHE puzzles...ισως και να κόλλαγες το WiFi του αεροδρομίου χαχαχα...

Δεν ξέρω πώς την έχουν δει οργανωτικά, αλλά το τελευταίο διάστημα (να υποθέσω λόγω καλοκαιριού;) παρατηρείται το εξής φαινόμενο: Τις πρωινές ώρες, πριν ξεκινήσουν οι πρωινές αναχωρήσεις, υπάρχει μεγάλος συνωστισμός στον έλεγχο ασφαλείας στο Pier A, από όπου αναχωρούν Lufthansa, Eurowings και λοιπές του ομίλου LH. Η αναμονή για τον έλεγχο φτάνει έως και τα 15 λεπτά σε μερικές περιπτώσεις. Την ίδια στιγμή στο Pier B (το οποίο έχει μεγαλύτερο capacity βέβαια) και στο C οι αναμονές δεν ξεπερνούν τα 5 λεπτά. Ο αριθμός των αναχωρήσεων την ώρα εκείνη είναι πολύ μικρότερος από εκείνον του pier A καθώς τα αεροσκάφη που αναχωρούν από το Β συνήθως δε διανυκτερεύουν στο DUS.
Το φαινόμενο έχει διογκωθεί μετά και το κλείσιμο της Air Berlin (αναχωρούσε από το Β και C) οπότε και ανέλαβε μεγάλο κομμάτι του πτητικού της έργου η EW. Ωστόσο θα μπορούσε να μοιράσει τις αναχωρήσεις στα δύο piers ή τουλάχιστον να πραγματοποιεί τις εντός Schengen από το B.
Το πρόβλημα βέβαια παρατηρείται μόνο νωρίς το πρωί, κατά τη διάρκεια της ημέρας ομαλοποιείται η κατάσταση.
Αντίστοιχους χρόνους αναμονής έχουν και τα 2 (?) καφέ και το αρτοπωλείο που υπάρχουν στο pier A.
Γράφω από προσωπική εμπειρία ή φίλων αλλά και από την ενημέρωση του επίσημου site του DUS για τους χρόνους αναμονής.

Καλά, αν πεις σε αυτούς που πετούν από Barajas T4 ότι τα 15 λεπτά αναμονής είναι πολλά θα σε πάρουν με αυγά και τομάτες. :lol:

Φαντάζομαι ότι το έχουν εντοπίσει το πρόβλημα γιατί ήδη κάποιες πτήσεις της EW φεύγουν από το terminal B. Για παράδειγμα την προηγούμενη Πέμπτη η πτήση για Θεσσαλονίκη με αναχώρηση 06.35 έφυγε από το terminal B και υπήρχαν και άλλες πτήσεις της EW από αυτό το terminal.