E-Check από Aegean

Luz":2s67n4nh said:
Αλήθεια,οι αποσκευές πώς περνάνε από τον έλεγχο ασφαλείας;Ανοίγονται ή απλώς περνάνε το μηχάνημα;Τους ζητούν να τις αδειάσουν και μετά να τις ξαναφτιάξουν;Μόνο τη φωτογραφική τσάντα έχω περάσει και δεν έχω δει τη διαδικασία.Κάτι τέτοιο θα ήταν ιδιαίτερη ταλαιπωρία..
Περνάνε απλά από το μηχάνημα. Ανοίγουν αποσκευές μόνο όταν υπάρχει κάτι ύποπτο (υγρά κλπ) ή ρε random ελέγχους που γίνονται δειγματοληπτικα.

Καλησπέρα. Έχω κάνει κράτηση από τη σελίδα της εταιρείας για 2 πτήσεις, στον ίδιο κωδικό κράτησης. Η πρώτη πτήση είναι με Lufthansa και η δεύτερη με Aegean. Θα μπορέσω να κάνω κράτηση θέσης και check-in για τη πρώτη που είναι με Lufthansa 48 ώρες πριν την πτήση ή ισχύει κάτι διαφορετικό ;

Επίσημα, στην LH μπορείς να κάνεις online Check in 24 ώρες πριν από τη πτήση. Αν και κάποιες φορές γίνεται και νωρίτερα.

νομίζω μπορείς να κάνεις πρώτα τη δευτερη της Α3 και μετά της LH.
και όταν κάνεις της LH μετά θα σου δώσει και την κάρτα με την θέση της Α3 που είχες διαλέξει.

Η συζήτηση σχετικά με την νέα πολιτική επιλογής θέσεων σε πτήσεις της Aegean μεταφέρθηκε σε νέο νήμα και συγκεκριμένα εδώ.