easy..come on, let’s fly! Το πότε και που το ψάχνουμε ακόμη

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ημερ/νία: 29.05.06
Εταιρία: Air Berlin πτήση ΑΒ8018
Αεροσκάφος: Fokker 100 - D-AGPE
Δρομολόγιο: DUS - CDG
ETD|ETA: 0630 | 0740
RTD|RTA: 0635 | 0740
Πληρότητα: περ. 80%
Τιμή εισιτηρίου: 29 EUR
Σχόλια: Το αεροσκάφος εσωτερικά σε μια άθλια κατάσταση. Κάτι πολύ ασυνήθιστο για την Air Berlin και έτσι την συνιστώ να το διώξει γρήγορα το Φοκκεράκι που το έχει κάνει lease από την germania ; )
Βαθμολογία: 9/10

kseris Aki oti gia tin Germania douleua (kai douleuo pou kai pou akoma) gia auto to endiaferon mou: Pou kolises sto Fokker 100 ?? den sou arese alla pali edoses kali bathmologia 9/10. Logo tis timis ? Se ena allo trip report sou den eisoun tos arnitikos enandion tou Fokker tis Germania (apoti thimame)

Kitazo kathe mera tis plirotites apo ta Fokker 100 pou nikiasti stin HLX kai stin Air Berlin: Nomizo oti einai kanoun toumpes i dyo eteries pou ehoun nikiasmena Fokker. I plirotites einai endiaposiakes se sygrisi me merika alla aeroplana.

alex2":x4v42min said:
kseris Aki oti gia tin Germania douleua (kai douleuo pou kai pou akoma) gia auto to endiaferon mou: Pou kolises sto Fokker 100 ?? den sou arese alla pali edoses kali bathmologia 9/10. Logo tis timis ? Se ena allo trip report sou den eisoun tos arnitikos enandion tou Fokker tis Germania (apoti thimame)

Κατ΄ αρχήν συγχαρητήρια και από μένα alex (μιλάω για αυτό που έγραψες σε άλλο ποστ). Το Fokker ήταν σε άθλια κατάσταση. Δεν έχω δει τόσο "κίτρινο" αεροσκάφος όσο το συγκεκριμένο (D-AGPE). Καθίσματα χαλασμένα, τραπεζάκια χαλασμένα και πάει λέγοντας. Το τελευταίο Φοκκερ στο οποίο είχα μπει (D-AGPQ, σε χρώματα της dba) ήταν σε καλή κατάσταση, όπως και στο Φοκκερ 100 της hlx (επίσης από germania). Αυτό που έχει όμως η AB είναι πολύ χάλια.

Στην βαθμολογία ναι ίσως να ήμουν επιεικής. Αλλά αν εξαιρέσω το πρόβλημα με το αεροσκάφος, όλα τα άλλα δεν είχαν καμιά σχέση με εταιρία LCC. Και θέση πείρα στο check in (μάλιστα στην σειρά 11 που είναι η έξοδος κινδύνου) και ένα σάντουιτς και αναψυκτικό μας έδωσαν free και 1500 μίλια πείρα (τα οποία την αμέσως επόμενη μέρα ήταν καταχωρημένα στον λογαριασμό μου). Για μένα η ΑΒ είναι η καλύτερη low fare εταιρία την οποία έχω χρησιμοποιήσει και σίγουρα θα την τιμήσω ακόμη αρκετές φορές.

Akis":2z4gdslf said:
Και εξηγώ: το αεροδρόμιο του Dortmund DTM, έχει ώρες λειτουργίας 0600-2200.

Πρώτη φορά βλέπω Αεροδρόμιο που να έχει ώρες λειτουργίας! :shock: . Ο πύργος ελέγχου δουλεύει όσο το αεροδρόμιο είναι κλειστό;;;

Πατάω λοιπόν το πόδι μου μέσα στο αεροσκάφος και ... παθαίνω σοκ. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχουν μπει σε Α319 της easy. Για τους υπόλοιπους. Με το που μπαίνεις, ακριβώς δεξιά σου υπάρχουν ήδη οι τρεις πρώτες θέσεις. Τίποτε, ούτε ένα διαχωριστικό μετάξι του (μη υπάρχον) galley και της πόρτας από την καμπίνα. Επίσης ... το πλήρωμα. Ήταν δύο άντρες και δυο γυναίκες. Η φορεσιά τους ... πέρα για πέρα γελοία. O ένας με σακάκι της easy, ο άλλος με ένα στενό μπλουζάκι της easy, η κοπελιά με γελέκο της easy ... όπως ήθελε ο καθένας.
Μου θυμίζεις ΠΟΛΥ την Ryanair!

Jimis, τα πιο πολλά αεροδρόμια της Ελλάδας με ωράριο είναι... Νομίζω 24ωρα είναι μόνο Θεσ/νικη,Αθήνα,Ρόδος,Ηράκλειο και δεν ξέρω αν έχω ξεχάσει κάποιο.

@akis Και ολα τα αεροδρομια του Λονδινου με ωραριο λειτουργουν λογω του οτι ειναι μεσα στον αστικο ιστο. Και τα 5 αεροδρομια κλεινουν στις 23:30 περιπου και δεχονται μονο emergencies η καθυστερημενες πτησεις (αν εισαι τυχερος).

Πραγματικα το A319 της Easy ειναι αρκετα κλειστοφοβικο...δεν θελω να φανταστω 5,5 ωρες πτηση απο Αγγλια - Ιορδανια.