George":3vyxnxwk said:Γνωστό και σεβαστό, αλλά απευθύνεται πολύ περισσότερο (για να μην πω αποκλειστικά) σε λάτρεις πολεμικής αεροπορίας. Εγώ είμαι της πολιτικής σκηνής κατά 95% τουλάχιστον, οπότε μάλλον στο "target group" του Farnborough ανήκω. Τα υπόλοιπα τα θαυμάζω μόνο ως πτητικές μηχανές και όχι τόσο για το σκοπό που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Αλλά αυτό είναι μια πολύ μεγάλη συζήτηση και ξεφεύγει από το trip report...phantomas":3vyxnxwk said:mikre kai athoe mou, posa liga ksereis...
Royal International Air Tattoo legetai!
μα George μου, εσύ είπες για 4ωρες επιδείξεις Β1Β Lancer, F16, Eurofighter/Typhoon, Gripen, Harrier, Apache, B-52H, F117 κλπ κλπ!
πολύ απλά, το F'boro είναι εμπορική έκθεση (βάζουμε και μερικά military γιατί αλλιώς δε θα πάταγε ψυχή). SHOW είναι το RIAT, ΌΧΙ το F'boro.
Στο δε RIAT, στις 9ωρες επιδείξεις μπορείς να δεις πολλά transports (πιο πολλά από F'boro), από Αν24 μέχρι Αν-124! πολλά bizjets και corporate τύπου Α319 AMI.
μπορούσες απλά να πεις ότι το F'boro είναι η μεγαλύτερη "ΈΚΘΕΣΗ" και να μην αναφέρεις military, ώστε να μην προκαλέσεις εμάς τους SHOW-fans!!!