Easyjet στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πεσμου σε παρακαλώ σε ποιο σημείο της εφημερίδας είδες την είδηση για τη σύνδεση Χανίων-Λονδίνου, διότι μπήκα στα Χανιώτικα Νέα τα σημερινά και μόνο για την προβολή της πόλης στα Harrod's βρήκα!

Εγω που εκανα μια γρηγορη αναζητηση στο ιντερνετ φαινεται πως συζητηθηκε τον Nοεμβριο το ενδεχομενο η Easyjet να "κατεβει¨στα Χανια Μαρτιο με Σεπτεμβριο και πως θα εβγαινε ανακοινωση με την ανακοινωση των θερινων δρομολογιων, πραγμα που δεν εγινε..
Ελπιζω να κανω λαθος και να την δουμε εστω και για λιγους μηνες το καλοκαιρι στα Χανια οπως συμβαινει με καποια δρομολογια απο Ηρακλειο που διαρκουν για 2 μηνες, π.χ. Γενευη..

Αυτό μου έκανε και εμένα εντύπωση, καθότι και εγώ έψαξα στο σαιτ για τη συγκεκριμένη σελίδα. Το άρθρο βρίσκεται στο οπισθόφυλλο, το οποίο δεν το βρήκα στο νετ.

Έτσι και αρχίσει και Αθήνα-Γενεύη θα κλείσει πολλά σπίτια....

spotterakis":2hwlspqc said:
Πεσμου σε παρακαλώ σε ποιο σημείο της εφημερίδας είδες την είδηση για τη σύνδεση Χανίων-Λονδίνου, διότι μπήκα στα Χανιώτικα Νέα τα σημερινά και μόνο για την προβολή της πόλης στα Harrod's βρήκα!
Σε δήλωσή του στα Χανιώτικα ΜΜΕ, ο Νομάρχης Χανίων ανέφερε για τη σύνδεση Χανίων-Λονδίνου από το Μάιο. Εγώ προσωπικά το είδα στις ειδήσεις ντόπιου τηλεοπτικού σταθμού (Νέα Τηλεόραση)!
'Όπως όλα δείχνουν, είναι πλέον γεγονός! :wink:

Μακάρι,γιατί έχω φίλους και συγγενείς στα Χανιά και αναγκάζονται ή να τρέχουν στο Ηράκλειο ή να πετάνε μέσω Αθηνών..Οπότε να αναμένουνε και 3ο κύμα ανακοινώσεων θερινών προορισμών από την Easy..Τι καλά ναβαζε και ένα SKG-ORY/CDG.Εχουμε μόνο την CY, δεν λέω με πολύ καλό σερβις, αλλά τα εισιτήρια ξεκινάν από 260Ε!!. :(

H easyjet στην Κω!

Ειναι πλεον γεγονος, απο σημερα ειναι δυνατη η κρατηση εισιτηριων απο Κω για Λονδινο Gatwick σε αρκετα καλες τιμες απο οτι βλεπω. Οι πτησεις ξεκινουν απο 22 Μαιου. Καλες πτησεις λοιπον!

Να υποθεσω οτι επαιξε καποιο ρολο το ανοιγμα του Χιλτον στο νησι απο την φετινη σαιζον?

Hilton και easyJet έχουν όση σχέση έχει η Paris Hilton με την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου :lol:

Επίσης υπάρχει πιθανότητα να βάλει πτήσεις και απο Manchester...