Easyjet στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
dinos_k":2k3xdgyp said:
Πάντως η εταιρεία απο OCT'11 μέχρι FEB'12 μετέφερε στο δρομολόγιο ATH-ORY 12776 επιβάτες με 85 πτήσεις, δηλαδή 150 περίπου επιβάτες ανα δρομολόγιο (83% πληρότητα)

Οι αριθμός επιβατών αφορά το ATH-ORY ή μήπως το ORY-ATH-ORY; Και μήπως οι πτήσεις αυτή την περίπτωση ήταν 170;

Οι παραπάνω αριθμοί αφορόυν μόνο το σκέλος ATH-ORY και όλες οι πτήσεις έγιναν με α/φ Α320(cap. 180Υ εξού και το 83%). Δεν είμαι ειδικός αναλυτής, αλλά για την περίοδο που διανύουμε και για τους χειμερινούς μήνες 83% πληρότητα μου φαίνεται ικανοποιητική.

Για το σκέλος ORY-ATH την ίδια περίοδο είχαμε 12047 επιβάτες δηλαδη 138 επιβάτες ανα πτήση και αντίστοιχη πληρότητα στο 76%

Άρα συνολικά είχαμε στο ORY-ATH-ORY από OCT'11 έως FEB'12 : 170 πτήσεις / 24823 επιβάτες σύνολο /και μέσο όρο 139 επιβάτες ή 77% πληρότητα.

To ATH-GVA δεν το βγάζει χειμώνα..ή παει για εποχικό,ή παει γενικώς...

Πέταξα 2 φορές τώρα με τις εκλογές και ήταν πολύ καλή η πληρότητα για πτήση που ξεκίνησε λιγότερο από ένα μήνα πριν.
Φαντάζομαι δεν το έχουν φορτώσει για χειμώνα επειδή περιμένουν να αποφασίσουν.
Μόλις ξεκίνησε, οπότε προφανώς είναι σε στάδιο αξιολόγησης.

Δεν ειμαι σίγουρος αν ισχύει αυτό που λες διότι έχουν ήδη ανεβει όλοι οι προορισμοί απο/προς Γενεύη για το χειμώνα και η Αθήνα όχι..Τελος παντων,θα φανεί εν καιρω,μπορεί να την κρατησαν τελευταια...

Όπως ακούστηκε σήμερα πάει και το δρομολόγιο Ντόρτμουντ - Θεσσαλονίκη με την έναρξη του χειμερινού προγράμματος. Μαζί με αυτό το δρομολόγιο κόβει και όλες τις υπόλοιπες πτήσεις από Ντόρτμουντ πλην της πτήσης από Λονδίνο. Κρίμα, διότι οι πληρότητες ήταν αρκετά καλές.

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Νωρίτερα θα μας φτύσει η Easy, στο δρομολόγιο SKG-MXP..Από 1η Οκτωβρίου μηδενίστηκαν όλες οι πτήσεις...Εμεινε μια ξέμπαρκη στις 21 Οκτωβρίου η οποία δεν εχω καταλάβει τι ρόλο βαράει...
Στο ίδιο μοτίβο και η ΑΖ που λεει τσάο νωρίτερα κι αυτή... :wall:

Προβλημα: Eκλεισα SKG-SXF πριν λίγο καιρό αλλά δεν θυμαμαι αν κατά τη διάρκεια της κράτησης ζητάει να περάσεις στοιχεια ID..Αν ναι,επειδή προσφατα άλλαξα ταυτότητα πως θα μπω να δηλωσω την νεα ταυτότητα;εψαξα στο my easyjet,booking etc αλλα δεν βρηκα κατι

Η easy jet δεν ζητάει τα στοιχεία της ταυτότητας κατά την κράτηση.

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Εμένα μου τα ζήτησε πριν περίπου τρεις μήνες που είχα κλείσει ένα εισιτήριο για μια φίλη μου.

EDIT: Μάλλον για το check in μου ζήτησε τα στοιχεία