Πωω ρε παιδιά, ούτε μια κράτηση δε μπορεί να κάνει κάποιος με ήσυχο το μυαλό;
Έκανα το μεσημέρι μια κράτηση για Μιλάνο για δυο άτομα, μιας και οι τιμές για τέλη Νοεμβρίου ήταν εξευτελιστικές (περίπου 98Ε πήγαινελα 2 άτομα).
Βάζω τα στοιχεία, αλλά μου βγάζει ένα σφάλμα (ξέρετε... με σελίδα της easyjet εννοώ, όχι λόγω πρόβληματος σύνδεσης στο internet κλπ) που έλεγε πάνω κάτω ότι κάτι πήγε λάθος, ξαναπροσπαθήστε.
Ξαναπροσπαθώ, και μου βγάζει ότι η κάρτα μου δεν έχει λεφτά (λογικό όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων αφού μέσα στην κάρτα είχα 180Ε).
Ε φαντάστηκα ότι έβαλα κάποιο λάθος στοιχείο και αφού όταν ξαναπήγα να κάνω κράτηση είχε αυξηθεί η τιμή, αποφάσισα να κλέισω one-way Θεσσαλονίκη-Λονδίνο, σκοπεύοντας για επιστροφή να κάνω ξεχωριστή κράτηση για Αθήνα. Κόστος 60Ε. Στο στάδιο που σου χρεώνει την κάρτα, μου έβγαλε το ίδιο σφάλμα.
Πάω στην τράπεζα να τσεκάρω το υπόλοιπο, να δω γιατί δε γίνονται οι κρατήσεις και βλέπω ότι τα λεφτά είχαν αφαιρεθεί (160Ε περίπου, όσο οι πτήσεις).
Πάω στο account μου, και οι πτήσεις ήταν εκεί. Κάνω κλικ να δω λεπτομέρειες και πάλλι έβγαζε error page που λέει
"Συγνώμη αλλά προς το παρόν δεν είμαστε σε θέση να επεξεργαστούμε αυτά τα στοιχεία κράτησης. [rb02mx] "
, ενώ παράλληλα δε μου είχε σταλεί mail confirmation για καμιά πτήση (το είχα τσεκάρει και μετά την πρώτη κράτηση, πριν κάνω τη δεύτερη).
Παίρνω τηλέφωνο σε αυτό που λέει στην ιστοσελίδα, το αθηναϊκό αλλά δεν απαντάει. Έστειλα και ένα mail από το contact form του site τους...
Έχει τύχει σε κανένα σας κάτι παρόμοιο και αν ναι βρήκατε άκρη;
ΥΓ: Αν θεωρεί κάποιος moderator ότι δεν ταιριάζει εδώ το μήνυμα, ας το κάνει split. Ευχαριστώ.