Easyjet στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Από 25 Ιουλίου μέχρι τέλη Αυγούστου η easyjet πετάει από Μιλάνο προς Ηράκλειο και μια μέρα αργότερα και προς Ρόδο. Προς HER με 4 πτήσεις την βδομάδα και προς RHO με 3 πτήσεις.
:arrow: https://www.easyjet.com/EN/News/easyjet ... outes.html

Παιδιά βοήθεια!
10-13 Ιουνίου θα πάω Λονδίνο(για Βουδαπέστη πήγαινα αλλά τελοσπάντων)
Πρώτη μου φορά με Easyjet
Πρώτη μου με loco
Και πρώτη μου με e-ticket..

Eπειδή λοιπόν είμαι...άβγαλτο θέλω να ρωτήσω τα εξής
1.Με το ηλεκτρονικό εισητήριο απλά προσέρχομαι στο τσεκ-ιν με τον κωδικό και την ταυτότητα;
2.Ηοld bag τελικά είναι χειραποσκευή ή κανονικά αποσκευές
ρωτάω γιατί θέλω να αφαιρέσω τα έξτρα έξοδα των αποσκευών και της ασφάλειας,βγαίνει 40 μείον..Ούτως ή άλλως για 3 μέρες τι να πάρω πια;

Aν υπάρχει οτιδήποτε άλλο που πρέπει να προσέξω σας παρακαλώ αν μπορείτε πείτε μου!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

1 ναιπ δε χρειαζεσαι τπτ αλλο παραπανω
2 το Ηοld bag ειναι η αποσκευη που θα παραδωσεις

1. Απαραίτητη η ταυτότητα με αναγραφή του ονόματός σου στα λατινικά ή το διαβατήριο. Αποφεύγεις την αναμονή για check-in, αν το έχεις κάνει από πρίν (απαραίτητο να έχεις εκτυπωτή για να μπορέσεις να εκτυπώσεις κάρτα επίβασης).

2. Hold Bag = η αποσκευή που μπαίνει στο χώρο αποσκευών ενός αεροσκάφους.
Handbag ή cabin baggage = η χειραποσκευή

Έχει αναφερθεί και στο παρελθόν: η ελληνική έκδοση της EasyJet ονομάζει το hold baggage ως χειραποσκευή. Δεν το λαμβάνεις υπ' όψιν, καθ' ότι είναι λάθος. Επιτρέπεται 1 χειραποσκευή δωρεάν, συγκεκριμένων διαστάσεων (βλέπεις στην ιστοσελίδα τους για περισσότερες λεπτομέρειες). Αν είναι μεγαλύτερη από ό,τι πρέπει, σε υποχρεώνουν να την στείλεις στο hold πληρώνοντας στο τέλος αποσκευής το οποίο κοστίζει σχεδόν διπλάσια απ' ό,τι αν το πλήρωνες στην ιστοσελίδα τους εκ των προτέρων.

Άντε και καλά ταξίδια...

Σας υπέρευχαριστώ!

aakunz ο λόγος που ρώτησα ήταν ακριβώς επειδή είχα δει το δικό σου διευκρινιστικό σχόλιο αλλά είπα να το σιγουρέψω!

Και πάλι ευχαριστώ!

Επιπλέον, και η απάντηση αφορά μόνο σε μένα, δεν επιλέγω ποτέ την ασφάλεια που πουλάει η οποιαδήποτε εταιρεία. Τα δικαιώματα μου ως επιβάτης ισχύουν κανονικά και την ασφάλεια (που να υπενθυμίσω η EasyJet στην ελληνική έκδοση έχει προεπιλέξει και κανείς θα πρέπει να την διαγράψει εκ των υστέρων) δεν την αγοράζω ποτέ.

Απο το real-time arrivals του Gatwick:

14:20 EZY5094 THESSALONIKI DUE TUE 0045 South Terminal

Τι εγινε ρε παιδια? Γιατι αυτη η 12ωρη (!) καθυστερηση σημερα? Τεχνικο προβλημα ή κατι αλλο?

Ρούφηξε πουλιά......

Από 5 Αυγούστου η Easyjet ξεκινά δρομολόγια από/προς Μάντσεστερ. Συγκεκριμένα:

MAN-ATH
--3---- U21945 07:15-13:05
------7 U21947 14:00-19:50

ATH-MAN
--3---- U21946 13:45-15:40
------7 U21948 20:30-22:25

Υ.Γ.: Την είδηση την είχε προαναφέρει και το μέλος cabincrew4ever πριν μια σελίδα, ωστόσο δεν το πρόσεξα όταν ανέβασα το παρόν. Οπότε, ως νέο, αρκεστείτε στις ώρες των δρομολογίων. :)

επισης αρκετες μερες τις εβδομάδας το Παρισι θα εχει μια πτηση την ημερα. Συγκεκριμενα ειχα κλεισει 4 εισιτηρια για 15/7 με την βραδυνη πτηση και πριν λιγες μερες μου εστειλαν email ειτε για επιστροφη χρηματων ειτε για αλλαγη πτησης(επελεξα την πρωινη).