ebooking της Aegean και ΙΕ7

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Akis

Administrator
Staff member
Περιοχή
Dortmund
Website
www.airliners.gr
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
ANA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDLW
Μόλις πήγα στο site της Aegean (http://ebooking.aegeanair.com) για να τσεκάρω μερικές τιμές. Η πρώτη προσπάθεια ήταν με Opera. Δεν του άρεσε. Ε, οκ λέω θα πάω με Internet Explorer. Έχω πλέον περάσει τον ΙΕ7 στον φορητό μου και με το που πατάω την σελίδα μου λέει:
Browser [Internet Explorer version number less than 5.0] not supported.
At this moment you can use only:

1. Internet Explorer 5.0 or later
2. Netscape 6.0 or later

in order to browse this site.
Τώρα; Μήπως κάποιος από της Aegean μπορεί να το κοιτάξει, διότι σε λίγο καιρό ο ΙΕ7 θα έρθει μέσω του Windows Update σε πολλούς υπολογιστές και η σελίδα δεν θα είναι προσβάσιμη από μεγάλο μέρος των πελατών της...;

Υ.Γ. Τελικά μπήκα με Opera αφού ενεργοποίησα το "Αναφορά πλοηγού ως: "Μεταμφίεση" ως Internet Explorer". Με άλλα λόγια δεν υπάρχει θέμα συμβατότητας της σελίδα με τον Opera ;)

Akis":d7xss9ce said:
Υ.Γ. Τελικά μπήκα με Opera αφού ενεργοποίησα το "Αναφορά πλοηγού ως: "Μεταμφίεση" ως Internet Explorer". Με άλλα λόγια δεν υπάρχει θέμα συμβατότητας της σελίδα με τον Opera ;)

Ειδικά στις περιπτώσεις που ενώ δουλεύει με άλλους browsers, σου απαγορεύει την πρόσβαση (λόγω βλακείας), πρόκειται για πολύ κακή πρακτική των συγκεκριμένων webmasters (διατυπωμένο ευγενικά). :evil:

Στο site της Α3 πρεπει να βαζουν "νεους" προορισμους, οπως Μπολονια και Βερονα (προφανως πτησεις της Air One) αλλα ενω επιλεγεις Από δεν σου βγαζει τιποτα στο Προς! :)

Προφανως κανουν δοκιμες.... ειδομεν, και για τι τιμες θα βγαζει...

update: Δοκιμασα και βγαζει πτησεις Μπολονια - Ηρακλειο και Βερονα - Ηρακλειο (!!!) φυσικα οταν βαζω ημερομηνιες βγαζει: " Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες πτήσεις την ημερομηνία επιστροφής που επιλέξατε."