Έχετε ταξιδέψει ποτέ με διάσημους?

Αντιθέτως από εσάς, εγώ οικονομική αυτοί πρώτη θέση. 2008 Βελιγράδι. Viktor Nikolaevich Belan (Dima Bilan) και Evgeni Plushenko (Χρυσός Ολυμπιονίκης). Μόλις είχαν πάρει το χρυσό στην Ευροβίσιον. Εμφανίζεται ο Plushenko στο αεροδρόμιο με 4 σωματοφύλακες και άσπρη βιζόν γούνα.!.!.. Έκπληξη η πρώτη θέση γεμάτη ανθοδέσμες με άσπρα τριαντάφυλλά (όχι για να μην λένε μερικοί ότι απαγορεύονται λουλούδια στην καμπίνα) :great: ….χα…χα….Αν και στην οικονομική θέση, περάσαμε απίθανα. Ας βλέπεις την χλίδα από μακριά, :rolleyes:
 
Πρέπει να ήταν αρχές 2000 πτήση για Γερμανία, Αλέκος Συσσοβίτης, υποτίθεται μοντέλο και ηθοποιός. Πολύ αδύνατος – οστεωμένος καμιά σχέση με αυτό που παρουσιάζει στην τηλεόραση. Εντύπωση μου έκανε η σνομπαρία του (αν και οικονομική θέση) καθόλου ομιλητικός, καθόμουν δίπλα του. Μια φορά σνομπαρία αυτός – δέκα εγώ. :evil: Ποιος είστε κύριε; :evil:

Δεν θυμάμαι ποια πτήση ήταν, ούτε πότε, μπορεί από Ανατολική Ευρώπη. Μεγάλη, αρνητική εντύπωση μου έκανε – ομάδα μπάσκετ επαρχιακής πόλης, θυμάμαι ότι τα παιδιά ήταν ψηλά.
Δύο μεγάλα αρνητικά και επικριτικά για την ομάδα.
1. Οι παίκτες έπιναν μπύρες λες και δεν είχαν στο χωριό τους
2. Οι παράγοντες – ακόλουθοι με τα λαπι-τόπια και τα αεφόνια, και να συνομιλούν και να κάνουν φιγούρα ότι ντε και καλά είναι όχι μόνο VIP, αλλά αρχιVIP. Όλα αυτά στην οικονομική. Πρέπει να ήταν με ανατολικοευρωπαϊκή εταιρεία (μπορεί Estonian – ένα καλοκαίρι πέταγε Αθήνα) ντε και καλά εμείς στην δυτικοευρωπαϊκή πλευρά είμαστε VIP και κάτι παραπάνω.
Άρε ρε Βαλκανομπουρτσοχωριάτες. Ντροπή.
 
Αναρωτιέμαι αν έχει ταξιδέψει κανείς με το Μητσοτάκη... Αυτή η μαρτυρία θα είχε ενδιαφέρον!
 
Χαχαχαχαχα με συγγενείς του μετράει; Εδώ και αρκετά χρόνια ταξίδεψα με την κόρη του (όχι τη Ντόρα) Παρίσι-Αθήνα.
Κερδίζω κάτι;;; :mrgreen:
 
Με τον Μητσοτακη , ΔΕΝ εχει ταξιδεψει , ποτε , κανενας . !!! Μολις τον βλεπουν να μπαινει στο αεροσκαφος , την κανουν με ελαφρα απο την πισω πορτα !!!! ( Πλακα κανω φυσικα !!! ) :twisted:
 
Κι όμως έχω ταξιδέψει εγώ! Ημουν πλήρωμα καμπίνας σε πτήση της ΟΑ για Παρίσι την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός,αρχές της δεκαετίας του ΄90.
Πριν την επιβίβαση παρουσιάστηκαν στο αεροπλάνο η ασφάλεια του αεροδρομίου και αστυνομικοί με σκυλιά και έλεγξαν ολόκληρη την καμπίνα του Α300. Δεν μπορώ να θυμηθώ
εάν ήταν Α300-600R (το πρώτο παραλήφθηκε αρχές καλοκαιριού του 1992) ή Α300Β4.Μάθαμε έκπληκτοι ότι θα ταξίδευε μαζί μας το πρωθυπουργικό ζεύγος σε ανεπίσημο ταξίδι
τους. Τότε πετούσαμε ακόμα στο Ορλύ.Εν ολίγοις ,για πρώτη και τελευταία φορά στην καριέρα μου,συναντήσαμε τόσο πυκνή ομίχλη στην περιοχή του αεροδρομίου (ORY) ώστε μετά
από, περίπου, μισή ώρα holding , κατευθυνθήκαμε και προσγειωθήκαμε στο CDG όπου η κατάσταση ήταν κάπως καλύτερη! Θυμάμαι ακόμα ότι το flight time στο σκέλος ATH-(ORY)-CDG
συμπεριλαμβανομένης της τροχοδρόμησης είχε πλησιάσει τις 4 ώρες!
Τα σχόλια δικά σας!
 
νομιζω αγαπητε οφειλεις να δεις αυτο το βιντεο για περισσοτερα Μητσοτακης related incidents :D
 
Τέτοιες εμπειρίες περίμενα να ακούσω! Περιμένω κι άλλες...
 
Ιουνιος 2005. ΑΤΗ - SKG - HER - LCA - ATH συναυλιες σε ελλαδα και κυπρο με τους Deep Purple!!!! Gillan, Lord, Blackmore, Glover, Paice και οι αλλοι.

Πηρα και ενα πενακι κιθαρας δωρο απο τον Blackmore!
 
jsh4all":2fa9b5jy said:
Με τον Μητσοτακη , ΔΕΝ εχει ταξιδεψει , ποτε , κανενας . !!! Μολις τον βλεπουν να μπαινει στο αεροσκαφος , την κανουν με ελαφρα απο την πισω πορτα !!!! ( Πλακα κανω φυσικα !!! ) :twisted:

- Με τον Μητσοτακη ταξιδεψα αρκετες φορες απο και προς Χανια. Οχι ...τιποτε δεν συνεβη... Ουτε αναταράξεις, ουτε σκασμενο λαστιχο, ουτε ανωμαλη προσγειωση. :D
- Μια αλλη φορα απο Φρανκφουρτη ταξιδευα με τον Λ. Παπαδημο. (Πριν γινει πρωθυπουργος/δεν τον ειχα αναγνωρίσει) Κατοταν ακριβως πισω μου. Εγω νυσταγμενος απο υπερατλαντικη πτηση, ηθελα να κοιμηθω και αυτος ειχε αρχισει την παρλα στο τηλεφωνο, την οποια δεν σταματησε ουτε στο Taxing. Μεσα στην νυστα μου και την θολουρα μου γυρισα και του είπα: "Κλειστο το γ@μημενο.. κλείστο" . Δεν μου εδωσε σημασια ουτε και το εκλεισε παρα συνεχισε να μιλα μεχρι την απογειωση και μεχρι που εχασε το σημα.
- Με την ομαδα μπασκετ του Αρη επι Γκαλη εποχης. Πτηση για Βιεννη, οπου θα συνεχιζαν για Μπαρτσελονα. Ο Γκαλης καθοταν διπλα μου (διαδρομο και οι 2). Καποια στιγμη τον πλησιαζει μια καλοστεκουμενη γυναικα (κοινως τουμπανο) και του λεει: "Νικο Γκαλη εχω ενα γιο" !!! και αυτος με αρκετη δοση χιουμορ, της απανταει " Και τι θελεις να σου κανω εγω;" Προφανως λογοι ευγενειας τον απετρεψαν να συμπληρωσει αυτο που σιγουρα σκεφτοταν " ....... να σου κανω αλλον ενα;" :D "μια φωτογραφια μαζι σου και ενα αυτογραφο" απαντησε αυτη.
- Με ενα top model που μου διαφευγει τωρα το ονομα της. Πηγαινε καπου για επιδειξη. Καθομασταν διπλα και πιασαμε την κουβεντα... Ο κοσμος με κοιταζε με φθονο. :D :D :D
 
Top