Έχετε ταξιδέψει ποτέ με διάσημους?

Χμμμ πρόχειρα μου έρχονται στο μυαλό, σίγουρα υπάρχουν και άλλοι:

Πέτρο Φιλιππίδη
Τζομπανομαρία aka μαρία τζομπανάκη

Ρούλα Κορομηλά-Νάσο Γαλακτερό
Μητσοτάκη-Μαρίκα
 
Άντε εγω τώρα τι να πώ? Λόγω δουλείας ταξιδέυω κυρίως με πολιτικούς. Όσον αφορά στην Ελληνική Βουλή, με Βενιζέλο, Παπανδρέου, Σημίτη, Λιάπη, Σιούφα, Καρατζαφέρη, Τσοχατζόπουλο, και άλλους. Επίσης έχω συν-ταξιδέψει με πολλούς ευρωβουλευτές σε πτήσεις απο και προς τις Βρυξέλες. Όσον αφορά στους διάσημους (αναγνωρίσιμους θα τους έλεγα εγώ) ταξίδεψα δίπλα δίπλα θυμάμαι με την Axon Airlines με τον Κώστα Μακεδόνα και στον πρόσφατο ταξίδι μου στη Νέα Υόρκη το καλοκαίρι, ήμουν συν-ταξιδιώτης με το ζεύγος Ευαγγελάτο - Στεφανίδου. Αυτά θυμάμαι. :banana:
 
Πολλές φορές (λόγω δουλειάς βέβαια).
Κ. Καραμανλής, Π. Μολυβιάτης, Θ. Ρουσσόπουλος, Ευ. Μεϊμαράκης, Πρ. Παυλόπουλος, Α. Τσοχατζόπουλος, Αλ. Πρωτοψάλτη, Σ. Ρουβάς με "συνόδευσαν" σε κάποια ταξίδια μου και σίγουρα κάποιοι ακόμη τους οποίους δε θυμάμαι (ούτε και αυτοί εμένα βέβαια :D )
 
εγω ειχα την τιμή να ταξιδεψω με το ζωο τον Jacek Gmoch σε πτηση Αθηνα Βαρσοβια με την ενδοξη Air Polonia, πριν το Euro 2004. Στο γυρισμο ηταν o Grzegorz Markowski τραγουδσιτης του Πολωνικου ροκ συγκροτηματος Perfect, ο οποιος μοιραζε αυτογραφα παντου, εδεινε πενες και εβγενε με ολους φωτογραφιες.
αυτα μεχρι στιγμης
 
Λοιπόν σε πτήσεις της Αιγαίου από και προς Κύπρο

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου (όσο αντιπαθής είναι από την τηελεόραση, το μετριάζει κάπως live)
Γιώργος Τσαλίκης (ακόμα θυμάμαι κάτι κίτρινες φοσφωριζέ καουμπόικες μπότες που φορούσε, μπλιάχ)
Χρήστος Πολυζωγόπουλος (20 Δεκ. 2007, 20.50 το βράδυ από Κύπρο, κοντούλης είναι!)
Κατερίνα Λάσπα (ουδέν σχόλιον)
Γιώργος Λούλης (ο επικοινωνιολόγος)
Νατάσα Θεοδωρίδου συν ανδρός (εποχής Φουστάνου) και τέκνου

Άννα Βίσση - Κυπριακές το 96. Εδώ να σημειώσω πως δεν την κατάλαβα αμέσως, φόραγε γυαλιά ηλίου μέσα στο αεροδρόμιο εκεί που περιμέναμε αποσκευές, και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν : καλέ ποιά είναι αυτή που της κάνουν μασάζ όσο περιμένουμε τις αποσκευές. Απορημένη μεν αλλά διακριτική, πλησίασα εκ, δεξιών, εξ ευονήμων δε θυμάμαι, και είδα την ελιά στο χείλος. Αυτό που ακόμα θυμάμαι, είναι ότι η μαντάμ πλασαριζόμενη δίμετρη ήταν καμιά δεκαριά εκατοστά κάτω από εμένα και εγώ ήμουν 3η Γυμνασίου με αθλητικά (περί το 1,65 την εποχή εκείνη).

Το κορυφαίο όμως ήταν Αιγαίου Αθήνα-Λευκωσία 23 Σεπτέμβρη 9.00 το πρωί, Ακριβός Τσολάκης. Δεν τον είχα παρατηρήσει και πήγα και έβαλα το καρότσι μου από πίσω του όσο περιμέναμε αποσκευές. Παιρνει βαλίτσα, κάνει ένα βήμα πίσω, στραβοπατάει πάνω στο καρότσι μου - ευτυχώς δεν έπεσε ο άνθρωπος - και γυρνάει μέσα σε μια απίστευτη ευγένεια και χαμόγελο, μου λέει - με συγχωρείτε δεσποινίς μου, δεν έχω μάτια στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου! Πραγματικός κύριος.

Εμένα η μόνη μου απορία είναι: 25 χρόνια πιλότος στην ΟΑ, γιατί πέταγε με Αιγαίου, δεν έχουν ειδικά προνόμια οι πρώην κυβερνήτες εταιρειών να πετάνε με αυτές όταν συνταξιοδοτηθούν?

Φιλιά!
 
Την πρώτη φορά σε business class, μπροστά καθόταν ο Παπαθεμελής (νομίζω).
Μια άλλη φορά περιμέναμε τον Τσοχατζόπουλο.
Με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού προς Θεσσαλονίκη (και μάλιστα αναρωτιόμουν πως θα χωρέσει ο Σχορτσανίτης στο κάθισμα... :rolleyes: )
Με τον Βασίλη Βασιλικό από Malpensa για Αθήνα.

jerry":2od7v0df said:
Μητσοτάκη-Μαρίκα

Μπρρρρ...Και μόνο που το σκέφτομαι ανατριχιάζω... :D
 
nikomari":2afa4orc said:
Άννα Βίσση - Κυπριακές το 96. Εδώ να σημειώσω πως δεν την κατάλαβα αμέσως, φόραγε γυαλιά ηλίου μέσα στο αεροδρόμιο εκεί που περιμέναμε αποσκευές, και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν : καλέ ποιά είναι αυτή που της κάνουν μασάζ όσο περιμένουμε τις αποσκευές. Απορημένη μεν αλλά διακριτική, πλησίασα εκ, δεξιών, εξ ευονήμων δε θυμάμαι, και είδα την ελιά στο χείλος. Αυτό που ακόμα θυμάμαι, είναι ότι η μαντάμ πλασαριζόμενη δίμετρη ήταν καμιά δεκαριά εκατοστά κάτω από εμένα και εγώ ήμουν 3η Γυμνασίου με αθλητικά (περί το 1,65 την εποχή εκείνη).

Την έχω πετύχει και εγώ σε πτήση από Λονδίνο - Αθήνα . Φτάσαμε κατά τις 10 το βράδυ ΑΙΑ και εννοείται πως φόραγε συνέχεια τα γυαλιά ηλίου !
Ειλικρινά δεν θα καταλάβαινα και 'γω οτι είναι η "απόλυτη στάρ" όπως μας την παρουσιάζουν αν δεν έβλεπα την ελιά...
Απλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι τόσο(!) πλαστικό μαλλί σε έναν άνθρωπο :shock:

'Εχω πετάξει και με τη Βάνα Μπάρμπα να κάθεται στην τελευταία σειρά ενός 737 της ΟΑ και όλο το αεροπλάνο να κάθεται στην απογείωση με το κεφάλι στραμμένο προς τα πίσω! Ήταν πάντως ευγενής κυρία και ειδήμων επί παντός επιστητού!Συμβούλευε τις αεροσυνοδούς για όλα τους τα προβλήματα!Μία εκπομπή αλλά Τένια Μακρή / Δρούζα εν πτήσει!!! :thx:

Μια-δυο φορές έχω πετύχει την εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου και μία φορά για ηράκλειο την εθνική μας ομάδα στο πόλο.

Το καλύτερο όμως σας το φύλαξα για το τέλος:
την περίοδο της Ολυμπιάδας στην Αθήνα δίπλα μου καθόντουσαν τα 2 κορίτσια της εθνικής Βραζιλίας στο beach volley... :laola:
 
'Εχω ταξιδέψει με κάτι ηθοποιούς κάποιες φάσεις σε πτήσεις ATH-KGS και ATH-RHO αλλά όχι κάτι το πολύ famous αλλά έχω πετύχει πάρα πολλούς στο αεροδρόμιο της Αθήνας.
 
Εγώ εχω ταξιδέψει με Καμπουράκη-όλα τα λεφτά γιατί α)όλες οι γιαγιάδες(δεν ήταν κ πολλές) πεσανε πάνω του κ β)γιατι στην προσγείωση του πήγε λίγο.... - με Κεντέρη, με Κωστόπουλο(Πέτρο),Βάνα Μπάρμα και καναδυό άλλους μου δεν ήξερα αλλά τους χαιρετούσαν όλοι.Ολα αυτα ΑΤΗ-ΙΟΑ (κ αντίστροφα).
 
Πφφ...σας διαβάζω τόση ώρα και είστε πραγματικά :2: :2: :2: . Διότι αν δεν έχετε δίπλα σας σε μια υπερωκεάνια πτήση προς Μπανγκόκ την :thx: Φίλιππα Μάθιους :thx: (για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι, μόνιμη κάτοικος Αυστραλίας πια), τί να @#$%ουν όλες οι πολιτικο-τηλεοπτικες προσωπικότητες μαζί; ε; ε;
 
Top