Egnatia Aviation πτήση εθισμού

• Thread starter Thread starter A318
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

A318

Νέο μέλος (Tourist)
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
SIA
Επίσκεψη την Πέμπτη 31/8 στην EGNATIA AVIATION με τον Vasili Saridaki captainjumpo thanosp και μου γίνετε πρόταση για πτήση εθισμού με ένα από τα τέσσερα Diamond DA-40D
Στην αρχή μου κόπηκαν τα γόνατα αλλά φυσικά το δέχτηκα
Επιβίβαση στο G-CDEL με τον πιλότο μου για τα επόμενα 25 λεπτά David Hall.Απογείωση από τον 23 και αριστερή στροφή για Θάσο.Ο καιρός με λίγο άνεμο και πολύ καλή ορατότητα που βοήθησε για φωτογραφίες στην Θάσο και Κεραμωτή 1 , 2 (εδώ μια από τις καταπληκτικές στροφές του David )
Όλα τα ωραία τελειώνουν γρήγορα επιστροφή λοιπόν και προσγείωση στον 23
Πριν μπούμε στην σχολή περάσαμε από το DA-42 για μερικές φωτογραφίες
Τώρα μένει να συμπληρώσω την ηλικία για να ξεκινήσω το PPL
Ευχαριστώ πολύ τους κύριους Δημήτρη Λυμπεράκη , Γιώργο Ζωγραφακη και David Hall για την υπέροχη αυτή εμπειρία..

Επειδή είπες για το ppl, να σου πω ορισμένα πράγματα που ξέρω καθώς και εγώ αυτό τον καιρό είμαι στην φάση απόκτησής του.

Για το ppl μπορείς να ξεκινήσεις τα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα από ότι ηλικία θες.
Τις θεωρητικές εξετάσεις μπορείς επίσης να τις δώσεις σε ότι ηλίκια θες. (δεν θα πρέπει να το κάνεις πολύ νωρίς σε σχέση με τα πρακτικά όμως γιατί δεν πρέπει να περάσουν πάνω από 18 μήνες από το τελευταίο μάθημα που θα περάσεις και την μέρα που θα πας για πρακτική σε πτήση εξέταση).
Για να πετάξεις SOLO (συνήθως την 12 με 15 ώρα των πρακτικών μαθημάτων), θα πρέπει να έχεις συμπληρώσει το 16ο έτος.
Για να σου απονεμηθεί το πτυχίο του χειριστή, θα πρέπει να είσαι πάνω από 17.
Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά σίγουρα μπορείς από αύριο κι ολας να ξεκινήσεις τα μαθήματα.

Αυτά από μένα και σου εύχομαι αν πραγματικά σου άρεσε η βόλτα και θες, να ξεκινήσεις όσο πιο σύντομα μπορείς.

(Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που πρέπει να εξετάσεις αλλά δεν είναι το κατάλληλο topic για να τους αναλύσουμε)

Μηπως ξερετε αν η EGNATIA AVIATION εχει αρχισει την λειτουργεια της

Γεια σου Α318 και welcome στο φόρουμ. Ευτυχώς που ήρθες κι εσύ ώστε να μας γράφεις και τις εμπειρίες σου εν ώρα ταξιδιού γιατί ο Mr. Saridakis δεν τις μοιράζετε συχνά μαζί μας :lol: :wink:

Να ΄στε πάντα καλά :wink:

MerNion":21leha86 said:
Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά σίγουρα μπορείς από αύριο κι ολας να ξεκινήσεις τα μαθήματα.

Αυτά από μένα και σου εύχομαι αν πραγματικά σου άρεσε η βόλτα και θες, να ξεκινήσεις όσο πιο σύντομα μπορείς.
Είμαι 13,5 και με το τελείωμα της σχολικής χρονιάς (προέχει) υπολογίζω να ξεκινήσω

Akis":21leha86 said:
Γεια σου Α318 και welcome στο φόρουμ. Ευτυχώς που ήρθες κι εσύ ώστε να μας γράφεις και τις εμπειρίες σου εν ώρα ταξιδιού γιατί ο Mr. Saridakis δεν τις μοιράζετε συχνά μαζί μας :lol: :wink:

Να ΄στε πάντα καλά :wink:

Ευχαριστώ κ.Άκη για το καλωσόρισμα :wink:
Το άλλο report το ετοιμάζουμε μαζί με τον Mr. Saridakis πιστεύω σύντομα :roll: :lol:

Καί εμείς ευχαριστούμε Α138

Α318 Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια και ελπίζουμε να σε δούμε ξανά σύντομα.

Ημαστε πάντα ανοικτοί σε όλους όσους αγαπάνε την αεροπορία και κερνάμε καφεδάκι σε όσους έρθουν να μας δούν.

Πρώτα απο όλα ευχαριστούμε για το καφεδάκι georgez ! Ευχαριστώ και τον Mr.Vasilis :wink: για την πρόσκληση και τον captainjumbo για την καλή παρέα και τις Tristar φωτογραφίες :D .

Α318 είχες μια μοναδική ευκαιρία και πιστεύω πως όλοι μας σε ζηλεύαμε όταν απογειωνόσουν :roll: :wink: και ας το παίζαμε άνετοι :lol: :lol:

Καλως ήρθες επισήμως στο forum :banana:

Και τα δικά μου συγχαρητήρια Α318. Ήταν φαντάζομαι μία υπέροχη εμπειρία :wink:
Να ευχαριστήσουμε τους υπευθύνους της Egnatia Aviation για την θερμή τους υποδοχή και την φιλοξενία.
Να ευχαριστήσω τον Βασίλη την Αναστασία και τον Θανάση για την παρέα. Είχε πολύ ενδιαφέρον αυτό το σπότινγκ μίτινγκ. :wink: 8)
Θα επανέλθω με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το event. :wink: